WiseNetwork etsii taloushallinnon harjoittelijaa

Etsimme Porin toimistoomme taloushallinnon harjoittelijaa. Lähde mukaan innostuneeseen ja kovasti kasvavaan joukkueeseemme kehittämään ja digitalisoimaan yritysten taloushallintoa.

Monipuolisia työtehtäviä nuorekkaassa tiimissä

WiseNetwork Oy on edelläkävijä liiketoiminnan kokonaisvaltaisessa digitalisoimisessa. Tarjoamme asiakkaillemme edistyksellistä ohjelmistoa, jossa julkaisujärjestelmä (CMS), asiakashallinta (CRM), sähköisen myynnin ja markkinoinnin työkalut sekä taloushallinto on rakennettu samaan järjestelmään ja toimivat asiakkaalle helppokäyttöisesti samoilla logiikoilla. Toimistomme sijaitsevat Porissa ja Mikkelissä.

Etsimme nyt Poriin taloushallinnon harjoittelijaa. Pääset mukaan erikokoisten ja -näköisten yritysten taloushallinnon rutiinitoimenpiteisiin sekä taloushallinnon prosessien ja järjestelmien kehitykseen. Taloushallinnon tehtävien lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös toimisto-, asiakaspalvelu- sekä neuvontatehtäviä.

Tehtävä soveltuu 3. tai 4. vuosikurssin opiskelijoille. Osaat kirjanpidon ja henkilöstöhallinnon perusasiat ja olet kiinnostunut yritysten taloushallinnon prosesseista sekä niiden kehittämisestä. Eduksi katsomme kokemuksen ohjelmistoalalta. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on loistava asenne. Työajat ovat joustavat, joten pystyt sovittamaan harjoittelun opintojen oheen.

Tarjoamme mielenkiintoisen harjoittelupaikan monipuolisen tehtäväkentän parissa sekä mukavat työkaverit ja innostuneen nuorekkaan työyhteisön. Tavoitteenamme on löytää harjoittelija mahdollisimman pikaisesti, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sara Heinänen, puh. 044 9677127 sara.heinanen@wisenetwork.fi

Hae nyt! Täytämme paikan heti oikean ihmisen löydyttyä.


Täytä lomake ja hae mukaan!
​​​​​​​


Wise-järjestelmä responsoituu kaikille päätelaitteille

Wise-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää


​​​​​​​Markkinointiviestintä, myynti ja taloushallinto CRM-ohjauksella

Taloushallinnon työkalut, myynti/ostolaskut ja Tulorekisteri 2019 yhteensopivaa palkkasovellus ja automatisoitu kirjanpito - kaikki samassa järjestelmässä.

Lue lisää