Kaikki samassa järjestelmässä -ideologian edut

Kaikki samassa järjestelmässä -ideologia tekee käytöstä helppoa ja tuo asiakkaillemme monia etuja.

Miksi WN-Solutions?


Edullinen kokonaisratkaisu

Yksi järjestelmä riittää ja kattaa liiketoiminnan eri osa-alueet. Ei tarvita montaa eri ohjelmistoa, päivittämisiä ja kallista ohjelmistokehitystä, useita Excel-tiedostoja ja eri rekistereitä tai ulkoistettuja palveluja.

Järjestelmäkustannukset ennustettavissa

Yksi järjestelmä, yksi kiinteä kk-hinta. Ohjelmistoa myydään kiinteällä kk-hinnalla SaaS-palveluna. Tiedät, mitä järjestelmästäsi maksat.


Liiketoiminnan kokonaisvaltainen hallinta

Reaaliaikainen analytiikka järjestelmän kaikista osista auttaa hallitsemaan liiketoiminnan eri osa-alueita ja reagoimaan nopeasti.

Opettele vain yksi järjestelmä

Järjestelmä on suunniteltu käyttäjälähtöisesti. Sen kaikki osa-alueet toimivat samoilla logiikoilla ja siten käyttö on helppoa.

Jatkuva kehitys - Enemmän samalla rahalla

Ohjelmistoa myydään kiinteällä kk-hinnalla SaaS-palveluna. Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja kaikki kehitystyö kuuluu kk-hintaan. Siten asiakas saa koko ajan enemmän samalla rahalla.


Myy enemmän

Ohjelmisto automatisoi asiakastiedon keräämisen ja antaa loistavat työkalut asiakasrekisterin kartuttamiseen ja sitä kautta myynnin ja markkinoinnin volyymin kasvattamiseen. Moderni verkkokauppa ja sen monipuolinen tuote- ja varastohallinta auttaa sinua myymään enemmän ja monipuolisemmin erilaisia tuotteita ja palveluja. Myös CMS:n, Markkinoinnin ja CRM:n toiminnot tukevat myyntiä.


Sählää vähemmän

Vähennä päällekkäistä työtä, sähläämistä useiden eri ohjelmistojen ja päällekkäisten rekistereiden kanssa. Tee asiat vain yhden kerran ja yhdellä järjestelmällä.


Automatisoimme rutiinitehtävät

Siten Teille jää enemmän aikaa myymiseen.


Maksimoimme järjestelmän hyödyt

Haluamme varmistaa, että järjestelmä tuo asiakkaillemme hyötyä ja tulosta. Siksi aktivoimme asiakkaitamme käyttämään ohjelmistoamme ja pyrimme löytämään keinot maksimoida järjestelmän hyödyt asiakkaalle. Kehitämme ja ideoimme yhdessä.


Koulutamme ohjelmiston käyttöön

Pääkäyttäjien koulutus sekä jatkuva käyttäjätuki sisältyy kk-hintaan.