Myyntipäälliköksi Wise-tiimiin!


Kaikki samassa järjestelmässä, kaikki samoilla logiikoilla, kaikki samoilla tunnuksilla.
Kaikki samassa järjestelmässä, kaikki samoilla logiikoilla, kaikki samoilla tunnuksilla.
Laajennamme myyntiorganisaatiomme koko Suomeen. Haemme myyntipäällikköä, pääkaupunkiseudun-, Turun, Lahti-Kouvola-LPR-Mikkelin-, Keski-Suomen-, Seinäjoki-Vaasan- ja Oulu-Kajaani-Lapin alueille, Lähde mukaan innostuneeseen ja kovasti kasvavaan joukkueeseemme digitalisoimaan yrityksiä/yhteisöjä ja niiden liiketoimintaprosesseja.

Myyntipäällikkö

WiseNetwork Oy on edelläkävijä liiketoiminnan kokonaisvaltaisessa digitalisoimisessa. Tarjoamme asiakkaillemme edistyksellistä ohjelmistoa, jossa julkaisujärjestelmä (CMS), asiakashallinta (CRM), sähköisen myynnin ja markkinoinnin työkalut sekä taloushallinto on rakennettu samaan järjestelmään ja kaikki toimii asiakkaalle helppokäyttöisesti samoilla logiikoilla. Toimistomme sijaitsevat Porissa, Mikkelissä ja Kuopiossa. Lähde mukaan innostuneeseen ja kovasti kasvavaan joukkueeseemme digitalisoimaan yrityksiä ja niiden liiketoimintaprosesseja.

Etsimme PK-seudulle tehokasta myyntipäällikköä. Tehtäväsi on myydä tarjoamiamme ratkaisuja liiketoiminnan digitalisaatioon. Työssäsi tulet haastamaan keskisuurten ja pienten suomalaisten yritysten nykyisiä toimintatapoja ja asiantuntijana tuot näkemyksiäsi asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseksi.

Omaat jo näyttöjä ja kokemusta yritysmyynnistä ja tiedät miten työskennellä tavoitteesi saavuttamisen eteen myös pitkällä tähtäimellä. Tiedät, että menestyvä myyjä ymmärtää sekä asiakkaan liiketoimintaa, että oman firman tavoitteet. Työpäiväsi käytät mieluiten uusien asiakkaiden parissa. Kaikkein tärkeintä on, että sinulla on loistava asenne ja halu menestyä myyjänä. Eduksi katsomme kokemuksen ohjelmistoalalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn monipuolisen asiakaskunnan parissa sekä mukavat työkaverit ja innostuneen nuorekkaan työyhteisön. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Hannu Myöhänen p. 044 053 2592, hannu.myohanen@wisenetwork.fi

Hae heti!