Navigoinnin muokkaaminen WiseCMS -järjestelmällä

Yksi WiseCMS -julkaisujärjestelmän parhaista puolista on laaja muokattavuus. Artikkelihallintaan tallennettuja sisältöjä voidaan helposti järjestää kotisivuille erilaisten kategorioiden ja linkitysten avulla
WiseCMS antaa vapaat kädet kotisivujen muokkaamiseen
WiseCMS antaa vapaat kädet kotisivujen muokkaamiseen

Valikoiden muokkaaminen

Kirjautunut, muokkausoikeudet omaava käyttäjä voi halutessaan muokata valikoiden otsikoita sekä lisätä tai poistaa niitä. Sivuston asettelusta riippuen pääotsikoilla voi olla myös alaotsikoita, jotka nekin ovat täysin muokattavissa.

Muokkaaminen alkaa klikkaamalla hiiren oikeaa näppäintä valikon päällä. Tällöin näkyviin ilmestyy erillinen muokkausvalikko, josta voi luoda uuden otsikon, muokata nykyistä otsikkoa ja siihen linkitettyä artikkelia tai halutessaan poistaa kyseisen otsikon kokonaan. Varsinainen sisältö on tallennettuna artikkelihallinnassa, eikä sitä voi poistaa otsikkonäkymästä. Otsikon lisääminen ja artikkelin linkittäminen on helppoa ja nopeaa.

Tältä näyttää valikon muokkausnäkymä
Tältä näyttää valikon muokkausnäkymä

Sisältöjä voidaan tuoda kahdella eri tavalla

Kotisivuilla olevat otsikot ovat käytännössä linkkejä sivuston sisältöihin. Haluttua sisältöä voidaan tuoda otsikon taakse kahdella eri tavalla. Molemmat toiminnot ovat helppokäyttöisiä ja niiden suurin ero on sivunäkymän automaattinen päivittyminen.

Linkittäminen

Otsikon muokkausnäkymässä on ”Linkki” -vaihtoehto, josta otsikkoon liitettävän artikkelin saa määritettyä. Artikkelityökalulla luotu sisältö voidaan siis asettaa näkymään halutulla sivulla. Tämä on toimiva tapa muuttumattomille sivun rakenteille, kuten esimerkiksi yhteystiedoille sekä yritys- ja tuoteinformaatiolle.​

Kategorointi

Kategoroinnin avulla voidaan luoda sivuston osia, jotka päivittyvät automaattisesti, kun uutta materiaalia julkaistaan. Tällaisia sivuston osia ovat esimerkiksi ”Uutiset” ja ”Tapahtumat”. Käytännössä kategorointi tapahtuu artikkelin luomisvaiheessa lisäämällä artikkeliin erilaisia kategorioita sisällön mukaan. Valitun kategorian artikkelit voidaan ohjata suoraan tietyn otsikon alle. Näin esimerkiksi etusivulle voidaan ohjata uusimmat uutiset automaattisesti.

Kategoriat lisätään oheisen kuvan mukaisesti sisältöeditorilla. Lue mitä kaikkea muuta sisältöeditorilla voidaan tehdä:


Sisältöeditori


Lue myös nämä:


Samalla koodikielellä ja yhtenäisellä logiikalla toteutetut ratkaisut ovat helppokäyttöisiä ja nopeasti opittavia.

WiseCMS - Julkaisujärjestelmä

WiseCMS, eli sisällönhallinta-/ julkaisujärjestelmällä luodaan ja muokataan kotisivuja, some-kanavia, aplikaatioita ja uutiskirjeitä.

Lue lisää