Ravimaailma.fi - automatisoitua viestintää


Toto-pelien myynti siirtyy vuoden 2017 alussa uudelle yhtiölle, jonka muodostaa Veikkaus, Ray ja Fintoto. Luonnollisesti myös pelien markkinointia hoitaa uusi yhtiö. Uuden yhtiön nimeksi tulee Veikkaus.

Ravimaailma.fi –verkkopalvelun tehtävä on muun muassa markkinoida ravitapahtumia ja jakaa laajaa informaatiota raveihin osallistuvista hevosista, taustavoimista ja hevosten suorittamista kilpailutuloksista.
Tarkoituksena on myös, että suurravitapahtumien ennakkoliput myydään järjestelmän kautta ja saadaan radoille lipunmyyntiin tehokkuutta ja kustannussäästöä.


Ravimaailma.fi:lle toteutettuja tuotekehityksiä

Ravimaailmaan kehitettiin integraatio hevosten kilpailutuloksiin, maalikamerakuviin sekä lähdön videokoosteisiin. Integraatio tuo kaikki edellä mainitut kolme elementtiä ravien jokaisesta lähdöstä yhdellä komennolla kotisivuille. Kysymyksessä on harrastajille hyvä kokonaisuus. Aikaisemmin raviharrastajan käytössä on ollut tulokset Hippoksen Heppa-järjestelmässä ja lähtövideot Fintoton TotoTv sivuilla, pääsääntöisesti maalikamerakuvia ei ollut tarjolla.

Järjestelmä ehdottaa tuloksien haussa automattisesti viimeisimpänä julkaistuja tuloksia ja kaikkia lähtöjä. Näin tulokset saadaan tuotua järjestelmään yhdellä ainoalla klikkauksella.
Järjestelmä ehdottaa tuloksien haussa automattisesti viimeisimpänä julkaistuja tuloksia ja kaikkia lähtöjä. Näin tulokset saadaan tuotua järjestelmään yhdellä ainoalla klikkauksella.

Raviratojen alisivustot

Raviratojen alisivustot toteutettiin vastaavasti kuin WiseNetworkin aiemmin toteuttama Tampereelle.fi -sivusto. Jokaiselle alisivustolle voi ohjata kävijöitä myös omilla domaneilla. Jatkossa kun alisivuratkaisut kehittyvät kotisivujen tasoisiksi onkin monessa ketjuyrityksessä mahdollisuus siirtyä myös kotisivuissa ”yhteen järjestelmään”. Silloin sivujen päivittäminen on helppoa ja nopeaa.

Kategorioinnilla ketterä navigointi

WiseNetwork-verkkopalvelujärjestelmässä sisältöjä luodaan sisältöeditori-työkalulla. Sisältöeditorissa on kategoriointiominaisuus ja esimerkiksi yllä oleva tulosartikkelin tuonti kategorioidaan kyseiseen ravirataan ja tuloksiin. Näin luotu artikkeli tallentuu automaattisesti molempien otsikoiden alle navigaatioon.

Automatisoitua uutiskirjeviestintää

Ravimaailma.fi-palvelusta lähtee uutiskirje päivittäin. Uutiskirjeen perusosio sisältää edellisen illan tulosraportin sekä kuluvan päivän raviennakon ja vihjeet. Uutiskirjejärjestelmä on ohjelmoitu poimimaan kirjeeseen edellisen päivämäärän perusteella tulokset ja ravipäivän päivämäärän perusteella ennakot ja vihjeet.

Ravimaailma kehittyy edelleen

Ravimaailma.fi-palveluun on edellä mainittujen toiminnallisuuksien lisäksi kehityksessä muun muassa mobiiliapplikaatiot raviradoille sekä ratakohtaiset asiakasetuohjelmat.


Hannu Myöhänen