Ravimaailma.fi / Raviliiga Wise-järjestelmällä

Wise-järjestelmään on personoitu urheiluliiketoiminnassa tarvittavat ominaisuudet. Tuotekehitystä on tehty yhdessä Ässien, Jukureiden, Sportin, SaiPan, KalPan ja Hippoksen kanssa, jotka käyttävät Wise-järjestelmää.

Ravimaailma.fi palvelu on tarkoitettu raviurheilua harrastavien monipuoliseksi informaatio- ja palvelukanavaksi. Ravimaailma sisältää moderneja tekniikoita, mm. täysin automatisoidun tulospalvelun. Tulospalvelu noutaa kolmesta eri paikasta tulokset, maalikamerakuvan ja lähdön videolinkin muutaman minuutin kuluessa lähdöstä. Palveluun on kerätty myös maksulliset Totovihjeet, joita pystyy ostamaan palvelusta muutamalla klikkauksella.

Raviradat suorittavat viestintää ratakohtaisesti Ravimaailman asiakkaiden toiveiden mukaan. Viestintä on otettu innokkuudella vastaan, sillä viestit on avattu lähes 40 % tasolla, joka on kansainvälisesti mitattuna erittäin korkea taso.

Raviliigajoukkueiden markkinointi, myynti, viestintä ja hallinnointi

Raviliigojen markkinointi, myynti, viestintä ja hallinnointi suoritetaan Ravimaailman sisään rakennetuilla toiminnollisuuksilla. Raviliigajoukkueeseen liittyminen ja maksaminen tapahtuu ostamalla raviliigajoukkueen osuuden Ravimaailman verkkokaupasta, maksusuoritus ohjautuu suoraan kunkin joukkueen pankkitilille, samoin kuin uusi jäsen Ravimaailman asiakasrekisteriin kuhunkin joukkueeseen. Näin kunkin joukkueen jäsenet ovat siirtyneet automaattisesti joukkueen postituslistalle odottamaan joukkueen viestintää.


Wise-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakashallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloudenhallintaan. Kaikki samassa järjestelmässä, kaikki helppokäyttöisesti samoilla logiikoilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää


Myös Kalpa on tulossa Wise-järjestelmän käyttäjäksi ja kehittäjäksi.

WiseSport urheiluliiketoimintaan

WiseSport-sovellukseen on personoitu urheiluliiketoiminnassa tarvittavat ominaisuudet. Tuotekehitystä on tehty yhdessä Porin Ässien, Mikkelin Jukureiden, Vaasan Sportin ja Lappeenrannan SaiPan kanssa.

Lue lisää