Ravimaailma.fi / Raviliiga Wise-järjestelmällä

Wise-järjestelmään on personoitu urheiluliiketoiminnassa tarvittavat ominaisuudet. Tuotekehitystä on tehty yhdessä Ässien, Jukureiden, Sportin, SaiPan, KalPan ja Hippoksen kanssa, jotka käyttävät Wise-järjestelmää.

Ravimaailma.fi palvelu on tarkoitettu raviurheilua harrastavien monipuoliseksi informaatio- ja palvelukanavaksi. Ravimaailma sisältää moderneja tekniikoita, mm. täysin automatisoidun tulospalvelun. Tulospalvelu noutaa kolmesta eri paikasta tulokset, maalikamerakuvan ja lähdön videolinkin muutaman minuutin kuluessa lähdöstä. Palveluun on kerätty myös maksulliset Totovihjeet, joita pystyy ostamaan palvelusta muutamalla klikkauksella.

Raviradat suorittavat viestintää ratakohtaisesti Ravimaailman asiakkaiden toiveiden mukaan. Viestintä on otettu innokkuudella vastaan, sillä viestit on avattu lähes 40 % tasolla, joka on kansainvälisesti mitattuna erittäin korkea taso.

Raviliigajoukkueiden markkinointi, myynti, viestintä ja hallinnointi

Raviliigojen markkinointi, myynti, viestintä ja hallinnointi suoritetaan Ravimaailman sisään rakennetuilla toiminnollisuuksilla. Raviliigajoukkueeseen liittyminen ja maksaminen tapahtuu ostamalla raviliigajoukkueen osuuden Ravimaailman verkkokaupasta, maksusuoritus ohjautuu suoraan kunkin joukkueen pankkitilille, samoin kuin uusi jäsen Ravimaailman asiakasrekisteriin kuhunkin joukkueeseen. Näin kunkin joukkueen jäsenet ovat siirtyneet automaattisesti joukkueen postituslistalle odottamaan joukkueen viestintää.


Wise-järjestelmä (nyt valmiina olevat toiminnot)

Ole hyvä, valmis jatkuvasti kehittyvä järjestelmä viikossa kiinteällä kuukausi maksulla ilman suuria projektikustannuksia!
Ole hyvä, valmis jatkuvasti kehittyvä järjestelmä viikossa kiinteällä kuukausi maksulla ilman suuria projektikustannuksia!

Liiketoiminnan digitalisointi on yksi yrityksen suurimmista haasteista. Wise-järjestelmän missio on kehittyä jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Asiakkaiden perustarpeiden kehittäminen ja päivittäminen käytännössä kuukausittain on jatkumo, joka ei lopu koskaan - asiakkaalla on käytössä koko ajan markkinoiden ketterin ratkaisu.

Wise-järjestelmä yritystoimintaan (nyt valmiina olevat toiminnot)

 • WiseCMS-julkaisujärjestelmä: kotisivut, uutiskirjeet, mobiiliapplikaatio, InfoTV ja some-päivitykset
  • WiseIntranet Wise toimii myös intranettinä WiseCRM:n roolihallinnan ohjaamana
 • WiseCRM myynnin tukena: asiakkaiden segmentointi, aktiviteettien ja roolien hallinta
 • WiseMarketing
  • ​WiseMail-uutiskirjeet, automaattisesti artikkelihallinnasta
  • WiseApp-mobiiliapplikaatio, ohjaus artikkelihallinnasta
  • WiseInfoTV-ohjaus artikkelihallinnasta
  • WiseEvent-tapahtumahallinta
  • WiseSurvey-tiedonkeräys, kilpailut, kyselyt, tyytyväisyystutkimukset, lomakkeet
 • WiseSales
  • WiseDeal tarjous/sopimus/digitaalinen hyväksyntä/lasku –toimintaketjulla, sopimushallinta
  • WiseEcommerce-verkkokauppa-ratkaisut B2B ja B2C monihallinnalla
  • WiseReserve-varausjärjestelmä ajan ja paikan varaukseen
 • WiseEconomy automatisoitu taloushallinnonjärjestelmä
  • WiseInvoice-laskutusratkaisut
  • WiseBill-sähköinen ostolaskujen käsittely

Klikkaamalla kuvaa latautuu tarkempi näkymä WiseJärjestelmästä .pdf muodossa.

Wise-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakashallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloudenhallintaan. Kaikki samassa järjestelmässä, kaikki helppokäyttöisesti samoilla logiikoilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää


KalPan Wise-järjestelmä avattiin 8.6.2017

Wise-järjestelmä urheiluliiketoimintaan

Wise-järjestelmään on personoitu urheiluliiketoiminnassa tarvittavat ominaisuudet. Tuotekehitystä on tehty yhdessä Porin Ässien, Mikkelin Jukureiden, Vaasan Sportin ja Lappeenrannan SaiPan kanssa. Nyt myös KalPa Kuopiosta ja Pelicans Lahdesta ovat liittyneet kehitysyhteisöön.

Lue lisää


Kun verkkopalvelusivustoille on tehty SSL-salaus vasempaan yläkulmaan tulee vihreälukko ja maininta, että sivustolla on turvallista käsitellä mm. luottokortin tietoja.

Wise-järjestelmä sivustoille SSL-salaus

Verkkopalveluihin rekisteröityessä ja mm. verkkokauppa tapahtumissa luotettavuus on oltava kattavaa. SSL-salaus tarkoittaa, että sivustojen suojaus on tarkastettu ja asianmukaisesti salattu. ​SSL-salaus on nyt otettu osaksi WiseSaas-palvelusopimusta.

Lue lisää


Pilvipalveluna toimiva SaaS-palvelu

Wise-järjestelmää myydään pilvipalveluna, jota voi käyttää internetin kautta millä tahansa päätelaitteella. Sillä on kiinteä kk-hinta, joka sisältää ohjelmiston jatkuvan kehityksen.

Lue lisää


Referenssit

Tarjoamme asiakkaillemme palvelumme avulla todellista lisäarvoa. Asiakkaidemme menestystarinat osoittavat, että digitalisoinnin suunnittelu ja toteutus kanssamme on erinomainen valinta – liiketoiminnan kasvu, kustannusten lasku ja ajansäästö ovat palvelumme konkreettisia hyötyjä.

Lue lisää


Heti käyttöönotettavissa

Wise-järjestelmä on asiakkaalle räätälöity, asiakkaan toiminnollisuuksilla haluama kokonaisuus. Wisen käyttöönotto on helppoa. Järjestelmä on avattavissa asiakkaalle yhden työpäivän aikana.

Lue lisää