Rentouttavaa kesälomaa!

Rentouttavaa kesälomaa kaikille! Loman viettoon kannattaa hankkia kunnon värmeet KalPan, Ässien, Jukureiden, SaiPan, Sportin ja Pelicansin verkkokaupoista.
Toimitusjohtaja Hannu Myöhänen 
Toimitusjohtaja Hannu Myöhänen 

Hannu tilasi itselleen uuden pikeepaidan ja birdiepullon KalPan verkkokaupasta. Näillä vermeillä kelpaa lähteä kesän rientoihin! Pienen hengähdystauon jälkeen Wisen väki käy innolla uusien haasteiden kimppuun. Alkava syksy tuo mukanaan useita mielenkiintoisia asiakasprojekteja. Pysy kuulolla!

Internet-maailman muutosvauhti on yksi nopeimmista trendeistä. Wise-järjestelmän missio on kehittyä jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Asiakkaiden jatkuva perustarpeiden kehittäminen ja päivittäminen käytännössä kuukausittain on jatkumo, joka ei lopu koskaan - asiakkaalla on käytössä koko ajan markkinoiden ketterin ratkaisu. Toimialakohtainen kehitys tehdään yhteistyössä alan yrityksiä kuuntelemalla. Hyvänä esimerkkinä tästä on alati kasvava Liiga-yhteisö.


Wise-järjestelmä responsoituu kauniisti pöytäkoneesta älypuhelimeen.

Wise-järjestelmä urheiluliiketoimintaan

Wise-järjestelmään on personoitu urheiluliiketoiminnassa tarvittavat ominaisuudet. Tuotekehitystä on tehty yhteistyössä Ässien, Jukureiden, Vaasan Sportin, SaiPan, KalPan ja Pelicansin kanssa.

Lue lisää


Wise-järjestelmä responsoituu kaikille päätelaitteille

Wise-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää