Uudet Wise -tiimiläiset

Miikka Timoska, Eetu Markkula ja Sara Heinänen ovat liittyneet osaksi Wisen tiimiä kuluvan kevään aikana. Miikka ja Eetu ovat tiiviisti mukana asiakasprojekteissa niin asiakaspalvelun kuin teknisen toteutuksenkin osalta. Sara puolestaan työskentelee taloushallinnon parissa.

Miikka Timoska, 24

Miikka Timoska
Miikka Timoska

Yhteistyö Miikkan kanssa aloitettiin, kun hän tarjoutui tekemään opinnäytetyön WiseNetworkille. Opinnäytetyö oli onnistunut ja Miikka liittyi osaksi Wisen tiimiä kesäkuussa 2017 valmistuttuaan myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi. Hän toimii osana myyntitiimiä ja vastaa erilaisista myynnin, asiakaspalvelun ja viestinnän tehtävistä.

  • Onnekseni tiemme WiseNetworkin kanssa kohtasivat ja sain oman alani töitä heti valmistuttuani. Olen viihtynyt todella hyvin ja koen kehittyväni koko ajan. Työ tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita mutta, samalla myös loistavia mahdollisuuksia. Vapaa-aikani kuuluu pitkälti urheilun parissa ja harrastuksiini kuuluu mm. golf, kuntosali, frisbeegolf ja satunnaisesti myös tennis." -MiikkaEetu Markkula, 19​

Eetu Markkula
Eetu Markkula

Eetu haki työharjoitteluun ja liittyi Wisen tiimiin tammikuussa 2017. Hän opiskelee Winnovassa tieto- ja viestintätekniikkaa. Eetun taidoille on ollut käyttöä myös harjoittelun jälkeen ja hän on jäänyt opintojensa ohella WiseNetworkin palvelukseen. Työnkuvaan kuuluu tällä hetkellä sisältöjen siirtämistä sekä päivittämistä järjestelmiin ja tietokantoihin.

  • ”Halusin itse hakea harjoittelupaikkaa WiseNetworkilta ja olen ollut valintaani tyytyväinen. Olen motivoitunut työtehtävissäni ja pidän sekä työstäni että työpaikasta. Vapaa-ajalla seuraan tiiviisti raviurheilua ja satunnaisesti myös jääkiekkoa.” - Eetu

Sara Heinänen, 22

Sara Heinänen
Sara Heinänen

Sara opiskelee taloushallintoa Satakunnan Ammattikorkeakoulussa ja liittyi Wisen tiimiin työharjoittelun myötä joulukuussa 2016. Onnistuneen harjoittelun päätyttyä Sara jäi Wiselle taloushallinnon tehtäviin. Sara on myös mukana kehittämässä WiseEconomy -taloushallinnon järjestelmää.

  • "En voisi olla tyytyväisempi työhöni. Saan olla mukana taloushallinnon digitalisoimisessa ja oppia koko ajan uutta vastaan tulevista haasteista. AMK-opinnoista puuttuu vielä opinnäytetyö, jonka aion niin ikään tehdä WiseNetworkille. Vapaa-ajalla harrastan potkunyrkkeilyä ja vietän aikaa perheen sekä ystävien kanssa." -Sara

"Olen ollut tyytyväinen näiden nuorten otteisiin ja näen heissä paljon potentiaalia. Aika näyttää kuinka suureen rooliin he yrityksessä kasvavat."

-Hannu Myöhänen, toimitusjohtaja


Lue myös nämä:


KalPa Wise-järjestelmän kehitysyhteisöön

KalPa liittyi mukaan jatkuvasti kasvavaan WiseNetwork -yhteisöön. Jatkuva tuki on on ollut tärkeä osa palvelua ja kysymyksiin on saanut aina nopeasti vastauksen.

Lue lisää


Toimialakohtainen kehitys tehdään yhdessä alan yrityksiä kuuntelemalla.

Hyvänä esimerkkinä Liiga-, sähköyhtiö- ja kauppakamariyhteistyöt.

Lue lisää


Wise-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää