Sähköinen viestintä Wise-järjestelmällä

Neljä yksinkertaista steppiä viestinnän toteuttamiseen - Kaikki työkalut samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla!

1. Tuota sisältöä viestinnän kanaviin
​​​​​​​

Viestintä alkaa sisällön tuottamisella. Wise-järjestelmässä työ tehdään kerralla kuntoon, jonka samaa materiaalia voidaan hyödyntää useissa viestinnän kanavissa.


Samalla koodikielellä ja yhtenäisellä logiikalla toteutetut ratkaisut ovat helppokäyttöisiä ja nopeasti opittavia.

WiseCMS - Julkaisujärjestelmä

WiseCMS -julkaisujärjestelmä sisältää monipuolisen kattauksen jatkuvasti kehittyviä viestinnän ja markkinoinnin digitaalisia työkaluja.

Lue lisää


2. Segmentoi asiakkaasi ja rakenna postituslistoja
​​​​​​​

Uusi tietosuojalaki astuu voimaan 25.5.2018. Wise-järjestelmässä kaikki asiakastieto löytyy samasta paikasta. Tietosuojalain mukaiset yhteenvedot ovat siis aina saatavilla!


WiseCRM - Asiakkuudenhallintajärjestelmä

Tehokasta asiakkuudenhallintaa helppokäyttöisillä logiikoilla. Automaattinen asiakastiedon keruu ja käyttöoikeuksien määrittäminen järjestelmän osa-alueisiin.

Lue lisää


3. Viesti valitsemillesi kohderyhmille eri kanavissa
​​​​​​​

Julkaisujärjestelmällä luotu sisältö voidaan nyt jakaa eri kanaviin: Aseta näkyviin kotisivuille tai extranettiin, lähetä kohderyhmälle uutiskirjeenä tai aseta näkyville mobiiliappiin ja InfoTv:lle. Myös somepostaukset hoituvat käden käänteessä valmiiden integraatioiden avulla.


WiseWebsite – Kotisivut

​Asiakkaan järjestelmän kasvot, joiden taakse muut työkalut on rakennettu

Lue lisää


WiseMail - Uutiskirjeet

Tehokas, kohderyhmälähtöinen markkinointi: materiaalit suoraan artikkelihallinnasta, postituslistat automaattisesti asiakkuudenhallinnasta. Lähetetyistä kirjeistä kattava analytiikka

Lue lisää


WiseApp - Mobiiliapplikaatio

Wise-järjestelmä on responsiivinen ja toimii erinomaisesti kaikissa älypuhelimissa. Tarjoamme lisäksi myös mobiiliapplikaatiota mm. paikkaan sidotun markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin.

Lue lisää


WiseInfoTV – Näytönohjaus

​Mainostaulut, mediakuutiot, opasteet, moderoitavat someseinät. Ohjaus WiseCMS-sisältöhallinnasta

Lue lisää


Wise-järjestelmään voidaan tuoda automaattisesti päivittyviä sosiaalisen median feedejä ja järjestelmällä tuotettuja artikkeleita voidaan jakaa kätevästi someen pop-up ikkunan kautta.

WiseSome – Somepostaukset

​Tuoreimmat uutiset helposti someen tai kiinnostavat julkaisut automaattisesti kotisivuille

Lue lisää


4. Kasvata asiakasrekisteriä ja kehitä palvelua
​​​​​​​

Osallistuttamisella on tärkeä rooli nykypäivän markkinoinnissa. Kerää asiakasrekisteriä erilaisilla kilpailuilla sekä arvonnoilla ja kehitä palveluasi jatkuvan palautteenkeruun avulla.


WiseSurvey – Lomaketyökalu

Kaikki lomakkeet samalla työkalulla: tiedonkeräys, asiakaskyselyt, kilpailut, arvonnat, äänestykset.

Lue lisää


Lue alta, miten teet kauppaa Wise-järjetelmällä


Näin myyt Wise-järjestelmällä

Viisi yksinkertaista steppiä myynnin toteuttamiseen Wise-järjestelmällä - Kaikki työkalut samassa paikassa, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla!

Lue lisää