WiseGolf 2017 pelattiin Kalaforniassa

Kesäkuu polkaistiin käyntiin WiseNetwork Oy:n ja HC Ässät Pori Oy:n järjestämällä WiseGolfilla

Aamun kova tuuli sekä hetkittäiset vesi- ja raekuurot pitivät harjoittelualueen tyhjänä ja vieraat siirtyivät suoraan aamupalapöytään. Uhkaavista sääennusteista huolimatta osallistujia oli saapunut paikalle oikein mukava määrä. Siitä iso kiitos kaikille!

Aamupalan ohessa käytiin lyhyesti läpi Ässien nykytilannetta ja tulevaisuudennäkymiä toimitusjohtaja Eeva Perttulan johdolla. Lisäksi WiseNetworkin paikalla oleva tiimi esiteltiin lyhyesti ja toimitusjohtaja Hannu Myöhänen esitteli Wise-järjestelmää ja sen eri toiminnallisuuksia. Puheenvuoron sai myös Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen, joka kertoi omia kokemuksiaan WiseNetworkin kanssa tehdystä yhteistyöstä ja järjestelmän avulla saavutetuista hyödyistä. Lisäksi hän kuvaili Ässien markkinointistrategiaa ja suunnitelmia kohderyhmien tavoittamiseen myös yhteistyöyritysten näkökulmasta. Lopuksi Porin golfkerhon toiminnanjohtaja Ville Tuovinen kertoi omia käyttökokemuksiaan Wise-järjestelmän käytöstä, toivotti vieraat tervetulleeksi ja julisti kilpailun alkaneeksi.


Päivä alkoi yhteisellä aamupalalla. Samalla kuultiin puheenvuorot Ässien ja WiseNetworkin toiminnasta.
Päivä alkoi yhteisellä aamupalalla. Samalla kuultiin puheenvuorot Ässien ja WiseNetworkin toiminnasta.
Wisen tiimi otti vieraita vastaan ja jakoi asianmukaiset Wise Golf -pelipaidat
Wisen tiimi otti vieraita vastaan ja jakoi asianmukaiset Wise Golf -pelipaidat

Varsinainen kilpailu käytiin haastavissa sääolosuhteissa. Etukäteen pelätyltä sateelta vältyttiin, mutta Kalafornian puistomaisella golfkentällä puhaltanut tuuli oli paikoitellen erittäin voimakasta. Kilpailun ja tavoitellun Wise-kannun voitosta taisteltiin pistebogey-kilpailun merkeissä. Kannun vei toistamiseen Jani Ekman 34 bogey-pisteellä. Naisten sarjan voitto meni tällä kertaa Susanna Nurmelle 26 bogey-pisteellä. Kilpailussa palkittiin myös avaus lähimmäksi lippua, pisin draivi, pisin draivi jääkiekkohanskat kädessä sekä paras scratch.

Tapahtumaan osallistui myös vieraita, joille golfin pelaaminen ei ollu entuudestaan tuttua ja joilla ei vielä ollut kilpailuun osallistumiseen vaadittavaa Green Cardia. Heille järjestettiin lajiin tutustumista Porin golfkerhon pron Matti Ojalan johdolla. Päivän aikana käytiin läpi lyöntitekniikkaa sekä lähipelitaitoja chipin ja putin merkeissä. Lopuksi ryhmä pääsi kokeilemaan golfin peluuta par-3 kentälle.Wise Golfissa päästiin tutustumaan golfiin rennoissa merkeissä.
Wise Golfissa päästiin tutustumaan golfiin rennoissa merkeissä.

Wise Golfissa palkitut pelaajat:


Pistepogey miehet:

1. Jani Ekman, 34 pistettä

2. Jarkko Björn, 32 pistettä

3. Jukka Pelkonen, 32 pistettäPistebogey naiset:

1. Susanna Nurmi, 26 pistettä


Paras scratch:

Jani Ekman, 77 lyöntiäLähimmäksi lippua:

Marko Ek, 412cm


Pisin Draivi:

Lasse Myöhänen


Pisin Draivi jääkiekkohanskoilla:

Jarkko Björn


Innokkain harjoittelija:

Suvi Louhelainen

Wisenetwork Oy kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita ja toivottaa erinomaista kesänjatkoa!