WiseApp - Mobiiliapplikaatio

WiseApp hyödyntää samaa artikkelihallintaa kuin kotisivut, eikä erillistä julkaisujärjestelmää tarvita.

Mikä on mobiiliapplikaatio?

Mobiiliapplikaatio on pääasiassa älypuhelimille ja tableteille suunniteltu sovellus, joka tuo säännöllisille käyttäjille lisäarvoa. Applikaatio mahdollistaa yleensä puhelimen kameran ja GPS-paikannuksen hyödyntämisen ja siten myös paikkatietoon perustuvan markkinoinnin.

WiseApp

Wise-järjestelmässä applikaatio on kiinteä osa järjestelmäkokonaisuutta. WiseApp hyödyntää samaa artikkelihallintaa kuin kotisivut, eikä erillistä julkaisujärjestelmää tarvita. Applikaatio tukee monikanavaista viestintää ja auttaa yrityksiä tavoittamaan asiakkaansa paikkatietoa hyödyntäen sekä tarjoamaan heille lisäarvoa esimerkiksi push-viestien ja reaaliaikaisen tulospalvelun avulla. WiseNetworkin toteuttamat applikaatiot toimivat sekä IPhone- että Android-laitteissa.​​

<p>WiseNetwork Oy:n toteuttamat Liiga-joukkueiden applikaatiot (Ässät,Saipa, Jukurit, Pelicans) ovat saaneet erinomaiset arvosanat sovelluskaupoissa!</p>

WiseNetwork Oy:n toteuttamat Liiga-joukkueiden applikaatiot (Ässät,Saipa, Jukurit, Pelicans) ovat saaneet erinomaiset arvosanat sovelluskaupoissa!


WiseApp - Energiayhtiöille

Applikaatiolla asiakasuskollisuutta. Sisältö appiin ohjataan WiseCMS-julkaisujärjestelmän avulla. Kaikki applikaatiossa tehdyt aktiviteetit tallentuvat asiakashistoriaan ja eri toiminnallisuuksien analytiikkaan.

Lue lisääAsiakascase: HC Ässät Pori Oy ja WiseApp

Porin Ässät on pitkään ollut WiseNetworkin asiakkaana ja heidän kanssaan järjestelmään ollaan kehitetty paljon ominaisuuksia urheiluliiketoiminnan tarpeisiin. Joukkueen mobiiliapplikaatio rakennettiin elävöittämään ottelutapahtumia sekä tukemaan paikkaan sidottua markkinointia ja luomaan lisäarvoa erityisillä sisällöillä, jotka ovat saatavilla vain applikaation kautta.
Applikaatiossa hyödynnetään Ässien Wise-järjestelmällä tuotettuja sisältöjä. Lisäksi sillä toteutetaan ottelutapahtumissa erilaisia kilpailuja sekä gallupeja, joiden tuloksia voidaan seurata reaaliaikaisesti jäähallin mediakuutiolta. Applikaatio on mahdollistanut myös uusia sähköisen näkyvyyden palveluita yhteistyökumppaneille sekä paikkatietoon perustuvia tarjouksia applikaation ladanneille.


<p>Ässät -App on saatavilla Play -kaupasta ja AppStoresta! Lataa ja tutustu!</p>

Ässät -App on saatavilla Play -kaupasta ja AppStoresta! Lataa ja tutustu!