WiseApp - Mobiiliapplikaatio

Wise-järjestelmä on responsiivinen ja toimii erinomaisesti kaikissa älypuhelimissa. Tarjoamme lisäksi myös mobiiliapplikaatiota mm. paikkaan sidotun markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin.

Mikä on mobiiliapplikaatio?

Mobiiliapplikaatio on pääasiassa älypuhelimille ja tableteille suunniteltu sovellus, joka tuo säännöllisille käyttäjille lisäarvoa. Applikaatio mahdollistaa yleensä puhelimen kameran ja GPS-paikannuksen hyödyntämisen ja siten myös paikkatietoon perustuvan markkinoinnin.

WiseApp

Wise-järjestelmässä applikaatio on kiinteä osa järjestelmäkokonaisuutta. WiseApp hyödyntää samaa artikkelihallintaa kuin kotisivut, eikä erillistä julkaisujärjestelmää tarvita. Applikaatio tukee monikanavaista viestintää ja auttaa yrityksiä tavoittamaan asiakkaansa paikkatietoa hyödyntäen sekä tarjoamaan heille lisäarvoa esimerkiksi push-viestien ja reaaliaikaisen tulospalvelun avulla. WiseNetworkin toteuttamat applikaatiot toimivat sekä IPhone- että Android-laitteissa.​​

WiseNetwork Oy:n toteuttama Ässät -applikaatio on saanut erinomaiset arvosanat sovelluskaupoissa!
WiseNetwork Oy:n toteuttama Ässät -applikaatio on saanut erinomaiset arvosanat sovelluskaupoissa!

WiseApp sisältö ohjataan suoraan WiseCMS -julkaisujärjestelmästä

Artikkeliin voidaan lisätä
Artikkeliin voidaan lisätä "app" -kategoria, jolloin valittu artikkeli menee automaattisesti applikaatioon. Oikealla näkyvästä työkalusta asiakkaille voidaan lähettää push-viestejä.

Asiakascase: HC Ässät Pori Oy ja WiseApp

Porin Ässät on pitkään ollut WiseNetworkin asiakkaana ja heidän kanssaan järjestelmään ollaan kehitetty paljon ominaisuuksia urheiluliiketoiminnan tarpeisiin. Joukkueen mobiiliapplikaatio rakennettiin elävöittämään ottelutapahtumia sekä tukemaan paikkaan sidottua markkinointia ja luomaan lisäarvoa erityisillä sisällöillä, jotka ovat saatavilla vain applikaation kautta.
Applikaatiossa hyödynnetään Ässien Wise-järjestelmällä tuotettuja sisältöjä. Lisäksi sillä toteutetaan ottelutapahtumissa erilaisia kilpailuja sekä gallupeja, joiden tuloksia voidaan seurata reaaliaikaisesti jäähallin mediakuutiolta. Applikaatio on mahdollistanut myös uusia sähköisen näkyvyyden palveluita yhteistyökumppaneille sekä paikkatietoon perustuvia tarjouksia applikaation ladanneille.


<p>Ässät -App on saatavilla Play -kaupasta ja AppStoresta! Lataa ja tutustu!</p>

Ässät -App on saatavilla Play -kaupasta ja AppStoresta! Lataa ja tutustu!