WiseBill – Ostolaskut

Ostolaskujen käsittely digitaalisella hyväksymiskierrolla: laskun vastaanotto – laskun tarkistus – laskun hyväksyntä – automaattinen maksu

<p>Ostolaskujen maksunvälittäjäkumppanina toimii lähtökohtaisesti suomalainen Maventa. Myös muita maksunvälittäjiä voidaan käyttää asiakkaan toiveiden mukaan.</p>

Ostolaskujen maksunvälittäjäkumppanina toimii lähtökohtaisesti suomalainen Maventa. Myös muita maksunvälittäjiä voidaan käyttää asiakkaan toiveiden mukaan.

WiseBill - sähköinen ostolaskujen käsittely

Vaihe 1

WiseBill-ostolaskujen käsittely on hyvin selkeää. Tiliöidessä laskuja Wise-järjestelmä muistaa laskun lähettäjän edelliset laskut ja ehdottaa tiliöintiä itseoppivan muistinsa avulla. Toimintamalli kouluttaa taloushallinnonharjoittelijat ja yrityksen "monitoimitekijät" nopeasti ammattilaisiksi.

Vaihe 2

Laskun käsittelijän suoritettua tiliöinnin lasku lähtee sähköiseen tarkastukseen ja hyväksyntään. Tehtävistä lähtee automattinen ilmoitus suorittajien sähköposteihin. Tapahtumiin siirrytään sähköpostissa olevasta linkistä. Perusnäkymästä tulee esiin laskun rivit ja tiliöinnit, mikäli tämä ei riitä, tarkastajalle on myös laskun PDF avattavissa. Hyväksymistapahtuma on helppo toteuttaa myös älypuhelimesta.

Vaihe 3

Lasku siirretään maksuohjelmaan, maksutapahtuma kirjautuu WiseBill-järjestelmään ja siirtyy automaattisesti WiseAccounting-kirjanpitoon.

Kaikki samassa järjestelmässä toimintamalli tekee myös taloushallinnosta ketterän ja kustannustehokkaan.