WiseHR – Henkilöstöhallinto ja palkanmaksu

Edistyksellinen työajanseuranta- palkanmaksu- ja henkilöstöhallintojärjestelmä, joka ennakoi 1.1.2019 voimaan tulevaa tulorekisteriuudistusta ja maksaa kaikki palkan erät reaaliaikaisesti
<p>WiseHR- henkilöstöhallintaan on ohjelmoitu liittokohtaiset yksilöinnit ja esim. Liigan pelaajien moninaiset palkkojen vaihtoehdot.</p>

WiseHR- henkilöstöhallintaan on ohjelmoitu liittokohtaiset yksilöinnit ja esim. Liigan pelaajien moninaiset palkkojen vaihtoehdot.

  • Digitaalinen työsopimus, tiedot suoraan WiseHR - Henkilöstöhallintaan
  • Monipuolinen tuntiseuranta
  • Helppokäyttöinen palkkojen syöttö

WiseHR - henkilöstöhallinta ja palkkojen maksu Suomen Suoratyö integraatiolla

Suomen Suoratyö Oy on tuotekehittänyt edistyksellisen HR-Henkilöstöhallintojärjestelmän ollessaan samalla mukana kehittämässä 1.1.2019 voimaan tulevaa TULOREKISTERIÄ mm. Verohallinnon, eläkevakuutusyhtiöiden, ja Kelan kanssa. WiseNetwork Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Suomen Suoratyö Oy:n kanssa ja toteuttanut Suoratyön palkkajärjestelmän integraation Wise-järjestelmän sisään. Tällä tavoin Wisen asiakkaat ovat etulyöntiasemassa jo vuonna 2018 toimiessaan seuraavan vuoden vaiheessa tulevan asetuksen mukaisesti.

WiseHR-palvelu hoitaa kaikki palkanmaksuun liittyvät lakisääteiset velvoitteet kuten verot, vakuutukset ja sosiaaliturvan.

Sinun ei tarvitse täyttää ja lähettää erillisiä lomakkeita, vaan Wise-järjestelmässä toimiva SuoraTyön ratkaisu hoitaa ne automaattisesti puolestasi. Maksat myös kaikki palkanmaksuun liittyvät maksut kätevästi yhdellä verkkomaksulla ja palvelu huolehtii maksujen välittämisestä kaikille edellä mainituille tahoille sekä tietenkin työntekijällesi. Käyttäessäsi WiseEcomomy- taloushallinnon työkaluja, kaikki data menee automaattisesti kirjanpitoon omille tileilleen. Automatisoitu palkanmaksu ja kirjanpitoon vienti - laske paljonko kokonaiskulusi on nyt!

Palvelussamme voit maksaa palkkaa kahdella tavalla:

1. PikaPalkka™ soveltuu satunnaisiin ja kertaluonteisiin töihin. PikaPalkalla™ palkanmaksu onnistuu muutamassa minuutissa, vaikka käteisellä.
2. Vakituisempaan ja projektiluontoiseen työhön, vaikka se olisi satunnaista (kuten rakennustyö, lastenhoito, kotisiivous jne.) suosittelemme solmimaan sähköisen työsopimuksen. Tällöin työtunnit tai rakennusurakan edistyminen voidaan kirjata palvelussamme ja palkanlaskenta perustuu näihin kirjauksiin.

1. KAIKKI LAKISÄÄTEISET VAKUUTUKSET

WiseHR-palvelu hoitaa puolestasi kaikki työnantamiseen liittyvät lakisääteiset vakuutukset automaattisesti ja ilman ennakko- tai minimimaksuja. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva työntekijän lakisääteinen tapaturmavakuutus ja/tai eläkevakuutussopimus, voit silti käyttää WiseHR/Suoratyö-palvelua. Halutessasi voit siirtää omat vakuutuksesi WiseHR/Suoratyö-palveluun, jolloin työnantajana toimimiseen liittyvät velvoitteet hoituvat automaattisesti yhden palvelun kautta.

2. KAIKKI ILMOITUKSET

WiseHR/Suoratyö-palvelu hoitaa automaattisesti kaikki palkanmaksuun liittyvät lakisääteiset ilmoitukset puolestasi: Työeläkeyhtiö Etera, Vahinkovakuutusyhtiö Fennia, Verohallinto ja Työttömyysvakuutusrahasto (TVR). Mikäli käytät omaa eläke- ja/tai tapaturmavakuutusta, saat palvelusta helposti valmiit raportit vakuutusyhtiötäsi varten.

3. KAIKKI MAKSULIIKENNE

Käyttäessäsi WiseHR/Suoratyö-palvelua, maksat jokaista palkkaa kohti vain yhden verkkomaksun, joka sisältää kaikki lakisääteiset sivukulut sekä tietenkin nettopalkan työntekijälle. WiseHR/Suoratyö-palvelu välittää maksut puolestasi eri tahoille.

4. KAIKKI TYÖSOPIMUKSET

Työsopimuksen voi solmia sähköisesti WiseHR-palvelussa, joka linkittyy suoraan työajan- tai urakanseurantaan*. Palkanlaskenta tapahtuu automaattisesti sopimuksen pohjalta tehtyjen tuntien tai urakan edistymisen mukaisesti. Sopimuksen mukaisen palkkajakson päättyessä hoidat palkkajakson velvoitteet kätevästi yhdellä verkkomaksulla.

*Urakkapalkka mahdollinen vain rakennusalan töille

5. TURVALLINEN KÄYTTÄÄ

WiseHR-palvelussa käytetään Suomen Suoratyö Oy palkka ratkaisua, joka on kehitetty yhteistyössä Eläkevakuutusyhtiö Eteran, vakuutusyhtiö Fennian sekä Verohallinnon kanssa. SuoraTyö Oy:n maksunvälitystoimintaa valvoo Finanssivalvonta. Löydät SuoraTyö Oy:n Finanssivalvonnan www-sivuilta valvottavien luettelosta.