3: WiseMarketing - uudet työkalut

WiseMarketing pelaa tiiviisti yhteen muiden järjestelmän osien kanssa ja mahdollistaa uusimmat työkalut kohdistettuun markkinointiin ja tapahtumien elävöittämiseen

Kaikilla uutiskirjettä Wise-järjestelmän käyttävillä yrityksillä on tällä hetkellä hyvät avausprosentit. Lähetysajankohtien toimivuudesta kaivattiin lisää analytiikkaa.

Suunnitteilla on sähköpostin AB -testaus, joka tarkoittaa kahden erilaisen postin lähettämistä pienille koeryhmille ennen varsinaista postitusta. Tämä toiminto mahdollistaisi esimerkiksi erilaisten otsikoiden testaamisen. Keskustelua herätti myös markkinoinnin automatisointi ja sen avulla tapahtuva, entistä personoidumpi markkinointi.

Kohdistetun markkinoinnin lisäksi WiseMarketing mahdollistaa kyselyiden, tutkimusten, kilpailuiden ja erilaisten lomakkeiden toteuttamisen WiseSurvey-työkalulla. Kehitysiltapäivässä paikalla olleet liigaseurat kokivat äänestysten teettämisen toimivana tapana osallistaa yleisöä ottelutapahtumissa. Esimerkiksi ottelun paras pelaaja -äänestys voitaisiin toteuttaa ja jakaa mobiiliapissa ja äänestystilannetta voitaisiin näyttää mediakuutiolla. Tiedonkeräys mahdollistaa arvokkaan datan keräämisen ja entistä paremman asiakastuntemuksen. Erilaisiin tutkimuksiin kaivataan myös muistutusmahdollisuutta, jonka avulla vastausprosentit saataisiin korkeammaksi. Kyseinen toiminto löytyy tällä hetkellä WiseSales tapahtumakutsu -työkalusta.​

Markkinoinnin työkalut, syntyneet kehitysideat:

  • Uutiskirjeen AB -testaus
  • Äänestyskonseptin (mobiiliapp -äänestys ja tuloksien esitys mediakuutiolla) luominen
  • Markkinoinnin automaatio (asiakaspolut)
  • Muistutusmahdollisuus kyselyihin (jos asiakas ei ole vastannut)
  • WiseApp
    • Asiakasetujärjestelmä
    • Muiden otteluiden tulosseuranta

Lue myös seuraavat artikkelit:


WiseMarketing - Digitaalisen markkinoinnin ratkaisut

Monipuoliset markkinoinnin työkalut. Uutiskirjeet, tapahtumanhallinta, lomaketyökalu, applikaatio ja InfoTV. Materiaalit suoraan julkaisujärjestelmästä.

Lue lisää