WiseSales - Liidien kehitys

WiseSales mahdollistaa aktiivisen liidien kehityksen ja myynnin toimenpiteiden seurannan
Wise-järjestelmällä liidien kehitys ja myynnin seuranta on helpompaa kuin koskaan!
Wise-järjestelmällä liidien kehitys ja myynnin seuranta on helpompaa kuin koskaan!

Liidin kehitys ideasta voitetuksi kaupaksi

Liidin voi merkitä järjestelmään jo ideavaiheessa. Liidien kehittämiseksi ja ohjaamiseksi kohti voitettua kauppaa niille asetetaan aktiviteetteja. Aktiviteetit kuten puhelut ja muut yhteydenotot voidaan ajastaa ja niihin voidaan asettaa sähköpostimuistutus. Kun aktiviteetti on suoritettu, liidi voidaan siirtää seuraavaan vaiheeseen ja sille voidaan asettaa jälleen uusi toimenpide.

Toteutuneiden aktiviteettien myötä liidi siirtyy järjestelmässä eteenpäin aina voitetuksi tai hävityksi kaupaksi saakka. Liidikehitys auttaa myyntiorganisaatiota seuraamaan myynnin toimenpiteitä ja arvioimaan myynnin onnistumista sekä ennustamaan myynnin kehitystäLue myös nämä:


Markkinointiviestintä ja myynti CRM-ohjauksella

Myynnin työkalut: tarjous/sopimusmyynti, verkkokaupat B2C ja B2B, varaus-ja kassajärjestelmät ohjattuna samasta tuotehallinnasta yhteisillä logiikoilla.

Lue lisää


Wise-järjestelmä responsoituu kaikille päätelaitteille

Wise-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää