Wise-Economy

WiseNetwork-verkkopalvelujärjestelmässä on mukana myös toiminnot osto- ja myyntilaskuille. Tuotannossa on myös täydelliset taloushallinnon työkalut.

Monipuoliset laskutusvaihtoehdot

Verkkopalvelujärjestelmässä on mukana myös osto- ja myyntilaskutus. Mahdollisia laskutustapoja on useita: e-lasku, sähköpostilasku, jäsentililasku ja perinteinen kirjepostilasku Posti-integraatiolla.

Verkkopalvelujärjestelmän monipuolisuus näkyy myös laskutuksen toiminnallisuuksissa. Prosessi voidaan automatisoida siten, että asiakkaan hyväksyttyä tarjous, siitä muodostuu sopimus, josta taas lähtee automaattisesti sähköinen lasku. Toimintamalli yhdenmukaistaa ja nopeuttaa myynti- ja laskutusprosessia ja vähentää merkittävästi taloushallinnon työtä prosessin eri vaiheissa.

Jäsentililaskutus

Jäsentililaskutusta suosittelemme erityisesti toistuvaan laskuttamiseen. Jäsentililaskutuksessa laskun vastaanottaja saa sähköpostiinsa ilmoituksen, että jäsentilille on lähetetty lasku. Kirjautumalla jäsentililleen hän voi käydä maksamassa laskun verkkopankissa. Laskutuksen toteuttaminen jäsentilin kautta on edullista ja koko laskutusprosessi on täysin sähköinen. Jäsentili mahdollistaa asiakkaalle myös omien tapahtumiensa paremman seuraamisen ja jäsentilin kautta voidaan tarjota asiakkaalle myös muita juuri häntä koskevia sisältöjä kirjautumisen taakse.


Wise-Economy - automatisoitu taloudenhallintajärjestelmä

Kaikki toiminnallisuudet samassa järjestelmässä mahdollistaa taloudenhallintaan laajan automatisoinnin.

Sopimusmyynti: CRM:ään tallennetaan asiakkaiden sopimustiedot, joista voidaan toteuttaan automatisoitu laskutus.

Tarjousmyynti: Tarjouksesta generoidaan sopimus ja sopimuksesta lasku, laskutus voi tapahtua automatisoituna.

Varausjärjestelmämyynti: Varausjärjestelmämyynnillä voidaan myydä aikaa ja/tai paikkaa.

Verkkokauppamyynti: Verkkokauppa, kuten kaikki muutkin myynninjärjestelmät, käyttävät samaa tuote/ja varastohallintaa

Kassamyynti: Erilaiset kassajärjestelmät voidaan integroida kokonaisuuteen siten, että myös kassajärjestelmä käyttää samaa tuote/ja varastohallintaa.

Myynnin järjestelmien ollessa samaa järjestelmää tuote-ja varastohallinta on aina ajantasalla. Myynnit siirtyvät automattisesti kirjanpitoon, näin myös kirjanpito myynnin osalta on reaaliajassa.

Ostolaskujen käsittely tapahtuu sähköisesti pankkirajapintojen avulla. Näin myös ostolaskut siirtyvät kirjanpitoon pitkälle automatisoituna.