Yrityksen näköinen taloushallinto - Wise-Economy

Wise-Economy on yrityslähtöisesti kehitetty talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmä, jossa kaikki toiminnot on mahdollisimman pitkälle automatisoitu.

Helppokäyttöinen ja ajantasainen talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmä on yksi yrityksen kehityksen seurannan peruskivistä.

Wise-Economy on kiinteä osa Wise-järjestelmää, joten tiedot verkkokaupasta, laskutuksesta, ostolaskuista ja henkilöstöhallinnosta siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon ilman erillisiä integraatioita. Kaikki perustiedot asiakkaista, toimittajista ja henkilöstöstä tulevat suoraan Wise-CRM:stä.

Monipuolinen myyntilaskutus

Wisen myyyntilaskutus taipuu moniin erilaisiin laskutustilanteisiin. Tarjous-tilaus-lasku -toiminnolla laskutus tulee kätevästi ja vaivattomasti osaksi toimitusketjua. Jos laskutettava tuote tai palvelu on toistuva, kuten esimerkiksi vuokra, tilauksesta luodaan sopimus, josta generoidaan laskut valittujen kriteerien perusteella, esimerkiksi kuukausittain.

Wise-Economy tukee paperitonta taloushallintoa, joten luonnollisesti sähköinen laskutus on osa myyntilaskutusta. Laskut pysytytään lähettämään myös sähköpostilla tai perinteisinä paperilaskuina Posti-Integraation kautta. Kaikki laskut näkyvät asiakkaan jäsentilillä, josta asiakas pystyy myös kätevästi laskut maksamaan.

WiseNetworkin myyntilasku-järjestelmän edut

  • Aina ajantasalla
  • Helppokäyttöinen
  • Selainpohjainen - aina saatavilla ja käytettävissä
  • Pitkälle automatisoitu
  • Täydellinen tuki, opastus ja neuvonta
  • Jatkuva kehitys: asiakkaillamme on käytettävissä aina uusimmat työkalut

Myyntilaskutuksen toiminnallisuudet

Taloushallinto samassa järjestelmässä automatisoi vähentäen kirjanpidon tehtäviä

Tarjouksesta sopimus - sopimuksesta lasku. Tuote/varastohallinnasta verkkokauppamyynti - varastosta ja myynnistä suora yhteys kirjanpitoon, CRM:n henkilöhallinnasta palkan pohjatiedot – helppo palkanlaskenta – suora yhteys kirjanpitoon, sähköinen ostolaskujärjestelmä - suorayhteys kirjanpitoon.

Näillä toiminnoilla kirjanpito on pitkälle automatisoitu ja vähentää oleellisesti perinteisen kirjanpitäjän työtä. Käytännössä tuloslaskelma on ajantasainen joka päivä. Tulosteiden graafinen ilme on järjestelmään ladatun yrityksen graafisten ohjeiden mukainen. Kirjanpidon raportit on ohjelmoitavissa kunkin käyttäjän dashboardiin (käyttäjän alueen aloitussivu) käyttäjän oikeuksien ja tarpeiden mukaan. Kirjanpidon järjestelmä tulee pilotointiin syksyllä 2016 ja on käyttöön otettavissa vuoden 2017 alkupuoliskolla.