Keski-Suomen kauppakamari WiseNetwork - verkostoon

Keski-Suomen kauppakamarin liittyminen WiseNetwork - kehitysverkostoon toi mukanaan lukuisia kehitysideoita ja uusia ominaisuuksia. WiseChamberPlatform on tehty kauppakamareille!


Uusi järjestelmä käyttöön avaimet käteen -periaattella

Keski-Suomen kauppakamarin WisePlatform avattiin lokakuun (2017) alussa. Avaaminen toteutettiin pitkälti avaimet käteen -periaatteella. Wisen väki siirsi kauppakamarin asiakaskannat ja kotisivujen aineiston uuteen järjestelmään. Kauppakamarin tehtävä oli ainoastaan valvoa prosessia ja antaa parannusehdotuksia kotisivujen ulkoasuun liittyen. Kotisivuille otettiin käyttöön myös uusi valikkoratkaisu.

Kauppakamarilla oli myös muista asiakkaistamme poikkeavia tarpeita asiakkuudenhallintajärjestelmän kanssa. Niimpä järjestelmään toteutettiin muun muassa toimialaluokitukset, vastuualueet sekä henkilöstömäärän ja liikevaihton ilmoittamisvuosi. Näiden tueksi kehitettiin lisäksi kokonaan uusi hakutyökalu, joka on parhaillaan koekäytössä kauppakamarin henkilökunnalla. Työkalu helpottaa esimerkiksi jäsenlaskutusta, sillä sen avulla on helppo hakea asiakannasta kontakteja eri kriteereillä. Esimerkki tällaisesta hausta voisi olla: "listaa kaikki yritykset, joiden liikevaihto on 50 000 - 1 000 000, henkilöstömäärä 10-20, jotka eivät tee ulkomaankauppaa ja kuuluvat toimialuokkaan: teknisten ja teollisuutekstiilien valmistus."​


Asiakkaan palaute

”Päädyimme Wisenetworkin järjestelmään, sillä se sisältää kaikki meidän tarvitsemat työkalut, ja paljon enemmänkin, mitä ei olla vielä ehditty hyödyntää. Järjestelmää on helppo käyttää. Olen ollut todella tyytyväinen palveluun: Wisenetwork on toiminut alusta asti asiantuntevasti, ketterästi ja asiakaslähtöisesti. Siitäkin huolimatta, että siirrettävää tietoa oli paljon, sujui siirto moitteetta. Jokaisessa asiassa Wisenetwork on kuunnellut toiveitamme ja toteuttanut niitä. Viestintä, markkinointi, tilastointi ja seuranta on nyt helpompaa, kun kaikki tieto löytyy samasta paikasta ja vieläpä paljon toimintoja on automatisoitu. Suosittelen Wisenetworkin järjestelmää muillekin”

-Viivi Sakkara, Keski-Suomen kauppakamari