Ravimaailma.fi / Raviliiga Wise-järjestelmällä

Raviliiga sisältää 12 Raviliiga-joukkuetta, Liiga-joukkueen ja raviradan. Jokainen joukkue muodastaa 1.000 osuuden hevoskimpan. Joukkueiden viestintä, markkinointi ja myynti hoidetaan Wise-järjestelmällä.

Ravimaailma.fi palvelu on tarkoitettu raviurheilua harrastavien monipuoliseksi informaatio- ja palvelukanavaksi. Ravimaailma sisältää moderneja tekniikoita, mm. täysin automatisoidun tulospalvelun. Tulospalvelu noutaa kolmesta eri paikasta tulokset, maalikamerakuvan ja lähdön videolinkin muutaman minuutin kuluessa lähdöstä. Palveluun on kerätty myös maksulliset Totovihjeet, joita pystyy ostamaan palvelusta muutamalla klikkauksella.

Raviradat suorittavat viestintää ratakohtaisesti Ravimaailman asiakkaiden toiveiden mukaan. Viestintä on otettu innokkuudella vastaan, sillä viestit on avattu lähes 40 % tasolla, joka on kansainvälisesti mitattuna erittäin korkea taso.

Raviliigajoukkueiden osuuksien myynti tehokkaasti samasta järjestelmästä

Raviliigojen markkinointi, myynti, viestintä ja hallinnointi suoritetaan Ravimaailman sisään rakennetuilla toiminnollisuuksilla. Raviliigajoukkueeseen liittyminen ja maksaminen tapahtuu ostamalla raviliigajoukkueen osuuden Ravimaailman verkkokaupasta, maksusuoritus ohjautuu suoraan kunkin joukkueen pankkitilille, samoin kuin uusi jäsen Ravimaailman asiakasrekisteriin kuhunkin joukkueeseen. Näin kunkin joukkueen jäsenet ovat siirtyneet automaattisesti joukkueen postituslistalle odottamaan joukkueen viestintää.


Wise-järjestelmä - räätälöityy moneen tarpeeseen

<p>Ole hyvä, valmis jatkuvasti kehittyvä järjestelmä kiinteällä kuukausi maksulla ilman suuria projektikustannuksia!</p>

Ole hyvä, valmis jatkuvasti kehittyvä järjestelmä kiinteällä kuukausi maksulla ilman suuria projektikustannuksia!

Asiakkaiden perustarpeiden kehittäminen on jatkumo, joka ei lopu koskaan - asiakkaalla on käytössä koko ajan markkinoiden ketterin ratkaisu.

Wise-järjestelmä yritystoimintaan

 • WiseCMS-julkaisujärjestelmä: kotisivut, uutiskirjeet, mobiiliapplikaatio, InfoTV ja some-päivitykset
  • WiseIntranet Wise toimii myös intranettinä WiseCRM:n roolihallinnan ohjaamana
 • WiseCRM myynnin tukena: asiakkaiden segmentointi, aktiviteettien ja roolien hallinta
 • WiseMarketing
  • ​WiseMail-uutiskirjeet, automaattisesti artikkelihallinnasta
  • WiseApp-mobiiliapplikaatio, ohjaus artikkelihallinnasta
  • WiseInfoTV-ohjaus artikkelihallinnasta
  • WiseEvent-tapahtumahallinta
  • WiseSurvey-tiedonkeräys, kilpailut, kyselyt, tyytyväisyystutkimukset, lomakkeet
 • WiseSales
  • WiseDeal tarjous/sopimus/digitaalinen hyväksyntä/lasku –toimintaketjulla, sopimushallinta
  • WiseEcommerce-verkkokauppa-ratkaisut B2B ja B2C monihallinnalla
  • WiseReserve-varausjärjestelmä ajan ja paikan varaukseen
 • WiseEconomy automatisoitu taloushallinnonjärjestelmä
  • WiseInvoice-laskutusratkaisut
  • WiseBill-sähköinen ostolaskujen käsittely
  • WiseAccaunting- kirjanpito
  • WisePay-palkat

Wise-järjestelmä responsoituu kaikille päätelaitteille

Wise-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää


Wise-järjestelmä responsoituu kauniisti pöytäkoneesta älypuhelimeen.

Wise-järjestelmä urheiluliiketoimintaan

Wise-järjestelmään on personoitu urheiluliiketoiminnassa tarvittavat ominaisuudet. Tuotekehitystä on tehty yhteistyössä Ässien, Jukureiden, Vaasan Sportin, SaiPan, KalPan ja Pelicansin kanssa.

Lue lisää


Kun verkkopalvelusivustoille on tehty SSL-salaus vasempaan yläkulmaan tulee vihreälukko ja maininta, että sivustolla on turvallista käsitellä mm. luottokortin tietoja.

Wise-järjestelmä sivustoille SSL-salaus

Verkkopalveluihin rekisteröityessä ja mm. verkkokauppa tapahtumissa luotettavuus on oltava kattavaa. SSL-salaus tarkoittaa, että sivustojen suojaus on tarkastettu ja asianmukaisesti salattu. ​SSL-salaus on nyt otettu osaksi WiseSaas-palvelusopimusta.

Lue lisää


Pilvipalveluna toimiva SaaS-palvelu

Wise-järjestelmää myydään pilvipalveluna, jota voi käyttää internetin kautta millä tahansa päätelaitteella. Sillä on kiinteä kk-hinta, joka sisältää ohjelmiston jatkuvan kehityksen.

Lue lisää


Wise-järjestelmällä tehokkuutta, lisää tuloja ja säästöjä.

Referenssit

Wise-järjestelmä taipuu monille eri toimialoille kuten tapahtumille, urheiluliiketoimintaan, energiayhtiöille, kauppakamareille, kunnille, liitoille sekä yleisesti yritystoimintaan. Tutustu asiakastarinoihimme!

Lue lisää


Heti käyttöönotettavissa

Wise-järjestelmä on räätälöity, asiakkaan valitsemilla toiminnollisuuksilla avattu kokonaisuus. Wisen käyttöönotto on helppoa. Järjestelmä saadaan avattua tarpeiden mukaan muutaman työpäivän aikana.

Lue lisää