WiseNetwork kiittää 100 vuotiasta Suomea

Suomi 100:ssa vuodessa yhdeksi innovaatioiden kärkimaaksi

Suomalaisessa yhteiskunnassa on osattu arvostaa innovaatioita ja niiden tueksi onkin rakennettu toimivia instituutioita kuten Ely-keskukset, Tekes, Sitra ja monet muut. Näiden avulla yhteiskuntamme on saattanut satoja innovaatioita tuotteiksi ja maailman kartalle.

Pelkkä idea ei kuitenkaan riitä hankkeen viemisessä menestyväksi tuotteeksi. Siihen tarvitaan äidinmaidossa olevaa suomalaista sisua, kärsivällisyyttä ja rohkeutta ajatella uudella tavalla.

WiseNetwork on neljän toimintavuotensa ja neljänkymmenen henkilötyövuoden kehityksen aikana tuottanut järjestelmän yritysten ja organisaatioiden kokonaisvaltaiseen digitalisaatioon. Wise-järjestelmä sisältää asiakkuudenhallinnan, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja taloushallinnon työkalut. Kokonaisuus on toteutettu 100 %:sti Suomalaisella työllä. Tämä ei olisi tapahtunut ilman Suomen rohkaisevaa yhteiskuntaa.

Wisenetworkin ideologian mukaan Wise-järjestelmän kehitys ei lopu koskaan, vaan jatkuu entistä vahvempana asiakaskannan kasvaessa ja toimiessa Wise-järjestelmän kehittäjänä.

Lämmin kiitos ja kunnioitus 100 vuotiaalle Suomelle, ennakkoluulottomille asiakkaillemme ja sitkeälle henkilöstöllemme. Nyt juhlitaan 100 vuotiasta Suomea!


WiseNetwork Oy

Hannu Myöhänen

Toimitusjohtaja