Wise-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakashallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloudenhallintaan. Kaikki samassa järjestelmässä, kaikki helppokäyttöisesti samoilla logiikoilla.


Valtaosa verkkopalveluista sisältää ainoastaan kotisivut, joilla voidaan julkaista erilaista informaatiota yrityksen brändiin tehdyssä ympäristössä. Muut toiminnallisuudet, kuten julkaisujärjestelmä (CMS), asiakashallinta (CRM), verkkokauppa, varausjärjestelmä, sähköisen markkinoinnin järjestelmät ja taloushallinto integroidaan muista järjestelmistä toimimaan verkkopalveluympäristössä. Toisiinsa integroiduissa järjestelmissä on kuitenkin enemmän ja vähemmän yhteensopivuusongelmia. Käyttö on monesti vaikeaa, koska jokainen osa toimii erilaisella logiikalla. Jatkokehitys on vaikeaa ja kallista, koska jokainen toiminnallisuus on eri osapuolten hallussa, sisältäen useita lisenssejä. Myös kokonaishinta tällaisesta kokonaisuudesta muodostuu kalliiksi.


Wise-järjestelmä

Wise-järjestelmä sisältää kaikki edellä mainitut toiminnallisuudet yhdessä ja samassa järjestelmässä, jota on kehitetty yli 30 henkilötyövuoden (1/2017) ajan Mikkelin ja Porin yksiköissämme. Järjestelmä ei sisällä ulkopuolisia lisenssejä, joten järjestelmän jatkokehitys yrityksen tarpeisiin ketterää. Järjestelmä toimii pilvipalveluna ja sitä myydään kk-hintaisena SaaS-palveluna ilman kalliita projektikuluja. Järjestelmä on käyttöön otettavissa muutamassa työpäivässä.

Wise-järjestelmän toiminnollisuudet

 • Monikanavaviestintä responsiivisella Wise-CMS-julkaisujärjestelmällä: kotisivut, uutiskirjeet, mobiiliapplikaatio, some-päivitykset
 • Wise-CRM myynnin tukena: asiakkaiden segmentointi, aktiviteettien hallinta
 • Wise-Marketing
  • Wise-uutiskirjeet, automaattisesti artikkelihallinasta
  • Wise-Mobiiliapplikaatio, ohjaus artikkelihallinasta
  • Wise-tapahtumahallinta
  • Wise-tiedonkeräys, kilpailut, kyselyt, tyytyväisyystutkimukset
 • Wise-Sales
  • ​Yritysmyynti: tarjous/sopimus/lasku –toimintaketjulla
  • Wise-verkkokauppa-ratkaisut B2B ja B2C monihallinnalla
  • Varausjärjestelmä ajan ja paikan varaukseen
 • Wise-Economy automatisoitu taloushallinnonjärjestelmä
 • Kaikki toiminnallisuudet sisältävät myös reaaliaikaisen analytiikan.

Helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä - Wise-CMS

Wise-CMS on helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä, jolla voidaan toteuttaa kaikille päätelaitteille responsoituvat kotisivut.

Lue lisää


Tehokas CRM-järjestelmä – Wise-CRM

Wise-CRM on helppokäyttöinen ja monipuolinen CRM-järjestelmä, jolla saadaan asiakassuhteiden hallinta järjestykseen.

Lue lisää


Sähköisen markkinoinnin ratkaisut - Wise-Marketing

Wise-Marketing sisältää uusimmat sähköisen markkinoinnin ratkaisut, joilla voidaan toteuttaa kohdennettua markkinointia ja viestintää.

Lue lisää


Sähköisen myynnin työkalut - Wise-Sales

Wise-Sales sisältää modernit sähköisen myynnin työkalut. Keskiössä on tuote- ja varastohallinta, jolla ohjataan kaikkia myynninkanavia, verkkokauppaa, varausjärjestelmää, sopimusmyyntiä ja lippukauppaa.

Lue lisää


Yrityksen näköinen taloushallinto - Wise-Economy

Wise-Economy on yrityslähtöisesti kehitetty talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmä, jossa kaikki toiminnot on mahdollisimman pitkälle automatisoitu.

Lue lisää


WiseNetwork - jatkuvaa asiakaslähtöistä kehitystyötä

Yrityksen nimessä kuvataan yhtiön visioita jatkuvasta tuotekehityksestä asiakastarpeiden mukaan. Lähes kaikki asiakastarpeet soveltuvat käyttöön myös suurelle osalle muita asiakkaitamme. Asiakaskannan kasvaessa myös kehitysympäristö laajenee ja Wise-verkkopalveluun lisätään toimintoja kiihtyvällä vauhdilla – kaikkien käyttäjien eduksi.


Lue myös seuraavat artikkelit


Pilvipalveluna toimiva SaaS-palvelu

Wise-järjestelmää myydään pilvipalveluna, jota voi käyttää internetin kautta millä tahansa päätelaitteella. Sillä on kiinteä kk-hinta, joka sisältää ohjelmiston jatkuvan kehityksen.

Lue lisää


Heti käyttöönotettavissa

Wise-järjestelmä on asiakkaalle räätälöity, asiakkaan toiminnollisuuksilla haluama kokonaisuus.

Lue lisää


Referenssit

Tarjoamme asiakkaillemme palvelumme avulla todellista lisäarvoa. Asiakkaidemme menestystarinat osoittavat, että digitalisoinnin suunnittelu ja toteutus kanssamme on erinomainen valinta – liiketoiminnan kasvu, kustannusten lasku ja ajansäästö ovat palvelumme konkreettisia hyötyjä.

Lue lisää