Wise-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakashallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloudenhallintaan. Kaikki samassa järjestelmässä, kaikki helppokäyttöisesti samoilla logiikoilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!


Valtaosa verkkopalveluista sisältää ainoastaan kotisivut, joilla voidaan julkaista erilaista informaatiota yrityksen brändiin tehdyssä ympäristössä. Muut toiminnallisuudet, kuten julkaisujärjestelmä (CMS), asiakashallinta (CRM), verkkokauppa, varausjärjestelmä, sähköisen markkinoinnin järjestelmät ja taloushallinto integroidaan muista järjestelmistä toimimaan verkkopalveluympäristössä. Toisiinsa integroiduissa järjestelmissä on kuitenkin enemmän ja vähemmän yhteensopivuusongelmia. Käyttö on monesti vaikeaa, koska jokainen osa toimii erilaisella logiikalla ja eri käyttäjätunnuksilla. Jatkokehitys on vaikeaa ja kallista, koska jokainen toiminnollisuus on eri osapuolten hallussa, sisältäen useita lisenssejä. Myös kokonaishinta tällaisesta kokonaisuudesta muodostuu kalliiksi.


Wise-järjestelmä

Wise-järjestelmä sisältää viestinnän-, asiakashallinnan-, markkinoinnin-, myynnin- ja taloushallinnon työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä - Wisenetwork Oy:n tuottamana - ilman ulkopuolisia lisenssejä. Järjestelmää on kehitetty 36 henkilötyövuoden (7/2017) ajan. Wise-järjestelmää kehitetään jatkuvasti asiakasverkoston tarpeiden mukaan. Hyvänä esimerkkinä on Liiga, missä yhdessä kuuden joukkueen kanssa on jatkokehitetty iso määrä toiminnallisuuksia urheiluliiketoiminnan tarpeisiin. Asiakkailla on käytössään koko ajan uusiutuva markkinoiden ketterin kokonaisuus. Järjestelmä toimii pilvipalveluna ja sitä myydään kk-hintaisena SaaS-palveluna ilman kalliita projektikuluja. Järjestelmä on käyttöön otettavissa muutamassa työpäivässä.

Wise-järjestelmän toiminnollisuudet

 • WiseCMS -julkaisujärjestelmä: kotisivut, uutiskirjeet, mobiiliapplikaatio, InfoTV ja some-päivitykset
  • WiseIntra; Wise toimii myös intranettinä WiseCRM:n roolihallinnalla
 • WiseCRM myynnin tukena: asiakkaiden segmentointi, aktiviteettien hallinta
 • WiseMarketing
  • ​WiseMail - uutiskirjeet, automaattisesti artikkelihallinasta
  • WiseApp - mobiiliapplikaatio, ohjaus artikkelihallinasta
  • WiseInfoTV - ohjaus artikkelihallinnasta
  • WiseEvent - tapahtumahallinta
  • WiseSurvey - tiedonkeräys, kilpailut, kyselyt, tyytyväisyystutkimukset, lomakkeet
 • WiseSales
  • WiseDeal - tarjous/sopimus/lasku –toimintaketjulla
   • Sopimushallinta
  • WiseEcommerce - verkkokaupparatkaisut B2B ja B2C monihallinnalla
   • WiseTicket -kulunvalvonnalla
  • WiseReserve - varausjärjestelmä ajan ja paikan varaukseen
 • WiseEconomy - automatisoitu taloushallinnonjärjestelmä
  • WiseInvoice - laskutusratkaisut
  • WiseBill - sähköinen ostolaskujen käsittely
 • Kaikki toiminnallisuudet sisältävät myös reaaliaikaisen analytiikan.Lisätietoja:

Hannu Myöhänen
Toimitusjohtaja
0440-532592
hannu.myohanen@wisenetwork.fi

Lasse Myöhänen
Kehitysjohtaja
0400-532592
lasse.myohanen@wisenetwork.fiWiseCMS - Kotisivujen julkaisujärjestelmä

WiseCMS on helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä, joka mahdollistaa kaikilla päätelaitteilla toimivat, responsiiviset kotisivut.

Lue lisää


WiseCRM - Tehokas asiakkuudenhallintajärjestelmä

WiseCRM mahdollistaa tehokkaan asiakkuudenhallinnan helppokäyttöisillä logiikoilla

Lue lisää


WiseMarketing - Sähköisen markkinoinnin ratkaisut

WiseMarketing tarjoaa uusimmat sähköisen markkinoinnin ratkaisut ja mahdollistaa kohdennetun viestinnän valituille kohderyhmille

Lue lisää


WiseSales - Sähköisen myynnin työkalut

WiseSales sisältää modernit sähköisen myynnin työkalut. Keskiössä on tuote- ja varastohallinta, jolla ohjataan kaikkia myynninkanavia: verkkokauppaa, varausjärjestelmää, sopimusmyyntiä ja lippukauppaa.

Lue lisää


WiseEconmyssä lähes kaikki toimenpiteet pystyy tekemään kaikilla päätelailla.

WiseEconomy - Yrityksen näköinen taloushallinto

WiseEconomy on käyttäjälähtöisesti kehitetty talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmä, jossa kaikki toiminnot on mahdollisimman pitkälle automatisoitu.

Lue lisää


WiseNetwork - jatkuvaa asiakaslähtöistä kehitystyötä

Yrityksen nimessä kuvataan yhtiön visioita jatkuvasta tuotekehityksestä asiakastarpeiden mukaan. Lähes kaikki asiakastarpeet soveltuvat käyttöön myös suurelle osalle muita asiakkaitamme. Asiakaskannan kasvaessa myös kehitysympäristö laajenee ja Wise-verkkopalveluun lisätään toimintoja kiihtyvällä vauhdilla – kaikkien käyttäjien eduksi.


Lue myös seuraavat artikkelit


Pilvipalveluna toimiva SaaS-palvelu

Wise-järjestelmää myydään pilvipalveluna, jota voi käyttää internetin kautta millä tahansa päätelaitteella. Sillä on kiinteä kk-hinta, joka sisältää ohjelmiston jatkuvan kehityksen.

Lue lisää


Heti käyttöönotettavissa

Wise-järjestelmä on asiakkaalle räätälöity, asiakkaan toiminnollisuuksilla haluama kokonaisuus. Wisen käyttöönotto on helppoa. Järjestelmä on avattavissa asiakkaalle yhden työpäivän aikana.

Lue lisää


Referenssit

Tarjoamme asiakkaillemme palvelumme avulla todellista lisäarvoa. Asiakkaidemme menestystarinat osoittavat, että digitalisoinnin suunnittelu ja toteutus kanssamme on erinomainen valinta – liiketoiminnan kasvu, kustannusten lasku ja ajansäästö ovat palvelumme konkreettisia hyötyjä.

Lue lisää


Kun verkkopalvelusivustoille on tehty SSL-salaus vasempaan yläkulmaan tulee vihreälukko ja maininta, että sivustolla on turvallista käsitellä mm. luottokortin tietoja.

Wise-järjestelmä sivustoille SSL-salaus

Verkkopalveluihin rekisteröityessä ja mm. verkkokauppa tapahtumissa luotettavuus on oltava kattavaa. SSL-salaus tarkoittaa, että sivustojen suojaus on tarkastettu ja asianmukaisesti salattu. ​SSL-salaus on nyt otettu osaksi WiseSaas-palvelusopimusta.

Lue lisää