Wise-järjestelmä räätälöityy eri toimialojen tarpeisiin

Wise-järjestelmä on kehitetty yhdessä eri toimialojen kanssa. Tutustu toimialakohtaisiin ratkaisuihimme.

​Plugit Finland Oy on noussut muutamassa vuodessa sähköautojen latauslaitteiden markkinajohtajaksi. Plugitin WiseCRM:ään rakennettuun tietoverkkoon on yhdistetty yli 500 toimijaa.

Wise-järjestelmä yritysten toiminnanohjaukseen

Wise-järjestelmä on asiakkuudenhallinnan, viestinnän, myynnin, markkinoinnin ja taloushallinnon kokonaisvaltainen ratkaisu. Ohjelmistokehitys on toteutettu eri toimialoilla toimivien yritysten kanssa.

Lue lisääWise-järjestelmä responsoituu kauniisti pöytäkoneesta älypuhelimeen.

Wise-järjestelmä urheiluliiketoimintaan

Wise-järjestelmään on personoitu urheiluliiketoiminnassa tarvittavat ominaisuudet. Tuotekehitystä on tehty yhteistyössä Ässien, Jukureiden, Vaasan Sportin, SaiPan, KalPan ja Pelicansin kanssa.

Lue lisää


WiseExpo messuliiketoimintaan

Näyttelypaikkojen varaus/laskutus, sopimushallinta, messukalustevuokraus, tapahtumapaikkojen varaushallinta, lipunmyynti ja näytteilleasettajaliidit ja taloushallinto. Kaikki samassa järjestelmässä, helppokäyttöisesti samoilla logiikoilla.

Lue lisää


Lipunmyynti WiseTicket-järjestelmän edut: lipunmyyntituotot heti tapahtuman pankkitilille; reaaliaikainen analytiikka markinointitoimenpiteiden mittarina, erittäin kilpailukykyiset kokonaiskustannukset.

Wise-järjestelmä tapahtumatoimintaan

Wise-järjestelmä soveltuu kaikkiin tapahtumiin: urheiluun, teattereihin, festareille ja ravintoloihin. Järjestelmä räätälöidään asiakkaan haluamilla toiminnollisuuksilla asiakkaan näköiseksi muutamassa päivässä.

Lue lisää


Wise-järjestelmä responsoituu kauniisti älypuhelimille

Wise-järjestelmä kauppakamareille

Viestintä, valiokuntien toiminta, tapahtumien myynti/maksuratkaisut, markkinointi, tyytyväisyystutkimukset ja laskutus kaikki tehokkaasti samalla järjestelmällä.

Lue lisää


Wise-järjestelmä liitoille

Wise-järjestelmä soveltuu monipuoliseen liittotoimintaan. Monikanavaviestintä, automatiosoitu jäsenhallinta/laskutus-analytiikalla, tapahtumahallinta, aluekohtaiset alasivustot, automatisoitu taloushallinto.

Lue lisää