Wise-järjestelmä räätälöityy eri toimialojen tarpeisiin

Wise-järjestelmä on kehitetty yhdessä eri toimialojen kanssa. Tutustu toimialakohtaisiin ratkaisuihimme.

​Plugit Finland Oy on noussut muutamassa vuodessa sähköautojen latauslaitteiden markkinajohtajaksi. Plugitin WiseCRM:ään rakennettuun tietoverkkoon on yhdistetty yli 500 toimijaa.

Wise-järjestelmä yritysten toiminnanohjaukseen

Wise-järjestelmä on asiakkuudenhallinnan, viestinnän, myynnin, markkinoinnin ja taloushallinnon kokonaisvaltainen ratkaisu. Ohjelmistokehitys on toteutettu eri toimialoilla toimivien yritysten kanssa.

Lue lisää


Kantolan Teollisuuskiinteistöjen markkinointi, vuokrahallinnointi, laskutus ja jatkossa myös taloushallinto kokonaisuudessaan hoidetaan Wise-järjestelmällä.

WiseRent vuokraustoimintaan

WiseRent on vuokraustoiminnan täydellinen hallintajärjestelmä. Kaikki samassa järjestelmässä, helppokäyttöisesti samoilla logiikoilla.

Lue lisää


Wise-järjestelmä responsoituu kauniisti pöytäkoneesta älypuhelimeen.

Wise-järjestelmä urheiluliiketoimintaan

Wise-järjestelmään on personoitu urheiluliiketoiminnassa tarvittavat ominaisuudet. Tuotekehitystä on tehty yhteistyössä Ässien, Jukureiden, Vaasan Sportin, SaiPan, KalPan ja Pelicansin kanssa.

Lue lisää


WiseExpo messuliiketoimintaan

Näyttelypaikkojen varaus/laskutus, sopimushallinta, messukalustevuokraus, tapahtumapaikkojen varaushallinta, lipunmyynti ja näytteilleasettajaliidit ja taloushallinto. Kaikki samassa järjestelmässä, helppokäyttöisesti samoilla logiikoilla.

Lue lisää


Lipunmyynti WiseTicket-järjestelmän edut: lipunmyyntituotot heti tapahtuman pankkitilille; reaaliaikainen analytiikka markinointitoimenpiteiden mittarina, erittäin kilpailukykyiset kokonaiskustannukset.

Wise-järjestelmä tapahtumatoimintaan

Wise-järjestelmä soveltuu kaikkiin tapahtumiin: urheiluun, teattereihin, festareille ja ravintoloihin. Järjestelmä räätälöidään asiakkaan haluamilla toiminnollisuuksilla asiakkaan näköiseksi muutamassa päivässä.

Lue lisää


Wise-järjestelmä responsoituu kauniisti älypuhelimille

Wise-järjestelmä kauppakamareille

Viestintä, valiokuntien toiminta, tapahtumien myynti/maksuratkaisut, markkinointi, tyytyväisyystutkimukset ja laskutus kaikki tehokkaasti samalla järjestelmällä.

Lue lisää


Wise-järjestelmä liitoille

Wise-järjestelmä soveltuu monipuoliseen liittotoimintaan. Monikanavaviestintä, automatiosoitu jäsenhallinta/laskutus-analytiikalla, tapahtumahallinta, aluekohtaiset alasivustot, automatisoitu taloushallinto.

Lue lisää