Helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä - Wise-CMS


Wise-CMS on helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä, jolla voidaan toteuttaa kaikille päätelaitteille responsoituvat kotisivut.

Julkaisujärjestelmä, joka kartuttaa asiakastietoutta

Wise-CMS on Wise-järjestelmän keskeinen viestinnällinen osa, joka toimii molempiin suuntiin ja on siten enemmän kuin julkaisujärjestelmä. CMS:llä viestitään www-sisältöjä ulospäin, mutta sillä voidaan myös kerätä järjestelmään dataa kotisivujen käyttäjistä. Sillä on mahdollista kerätä rekisteröitymisiä sekä hyödyntää laajemmin googlen tarjoamaa käyttäjäanalytiikkaa markkinoinnin, viestinnän ja myynnin kohdentamisessa.

Helposti monikanavaista viestintää

Wise-CMS mahdollistaa viestinnän myös muissa medioissa. Mukana on sisällön jakaminen sosiaaliseen mediaan, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että yhtä ja samaa sisältöä voi hyödyntää kotisivuilla ja muissa medioissa. Kotisivuille tehtyä sisältöä voi jakaa esimerkiksi sosiaalisen median kanaviin tai lähettää uutiskirjeenä jollekin tietylle asiakaskohderyhmälle. Järjestelmän avulla voi helposti rakentaa monikanavaista näkyvyyttä ja saada siten vaikuttavuutta viestinnälle. Muiden medioiden hyödyntäminen onnistuu myös toiseen suuntaan, sillä sisältöjä voi tuoda kotisivuille sosiaalisen median kanavista.

CMS tulee sanoista Content Management System. CMS:llä tarkoitetaan tässä tapauksessa julkaisujärjestelmää, jolla voidaan hallinnoida ja toteuttaa www-sisältöjä (kotisivut). Wise-julkaisujärjestelmä mahdollistaa monipuolisten sivustojen toteuttamisen, toimii responsiivisesti kaikilla päätelaitteilla ja on sivuston ylläpitäjälle helppokäyttöinen.


Wise-CMS:n edut

  • Ei erillisiä mobiilioptimoituja sivustoja: julkaisujärjestelmä tekee sisällöistä automaattisesti responsiivisia
  • Kartuttaa asiakastietoutta
  • Erittäin helppokäyttöinen: sisällöntuotanto helppoa
  • Helposti monikanavaista viestintää: sisältöjä voi helposti jakaa muihin medioihin
  • Täydellinen tuki, opastus ja neuvonta
  • Jatkuva kehitys: asiakkaillamme on käytettävissä aina uusimmat työkalut

Wise-CMS-järjestelmän toiminnallisuudet

"Nettisivut ovat näyttävät, loogiset ja ennen kaikkea helpot käyttää. Myös päivittäminen on tehty vaivattomaksi ja kaikkien muutosten teko onnistuu itsenäisesti sivujen rakennetta myöten. Uutiset voi jakaa helposti samantien sosiaaliseen mediaan facebookiin ja twitteriin, unohtamatta verkkolehteä, jota tehdään säännöllisesti omina erillisinä versioinaan jäsenille ja kumppaneille."

Ville Tuovinen, toiminnanjohtaja, Porin Golfkerho ry


Lue myös seuraavat artikkelit

Monikanavaviestintä tehostaa viestintää

Wise-viestintä on tehokasta. Samaa sisältöä voi hyödyntää eri viestinnän kanaviin helposti.

Lue lisää


Luo yrityksellesi OMA MEDIA

Rakenna yrityksellesi tai brändillesi vahvat omat viestinnän kanavat, joiden kautta kiinnostava sisältösi tavoittaa asiakkaasi ostettua mediaa tehokkaammin.

Lue lisää