Wise-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakashallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloudenhallintaan. Kaikki samassa järjestelmässä, kaikki helppokäyttöisesti samoilla logiikoilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!


Valtaosa verkkopalveluista sisältää ainoastaan kotisivut, joilla voidaan julkaista erilaista informaatiota yrityksen brändiin tehdyssä ympäristössä. Muut toiminnallisuudet, kuten julkaisujärjestelmä (CMS), asiakashallinta (CRM), verkkokauppa, varausjärjestelmä, sähköisen markkinoinnin järjestelmät ja taloushallinto integroidaan muista järjestelmistä toimimaan verkkopalveluympäristössä. Toisiinsa integroiduissa järjestelmissä on kuitenkin enemmän ja vähemmän yhteensopivuusongelmia. Käyttö on monesti vaikeaa, koska jokainen osa toimii erilaisella logiikalla ja eri käyttäjätunnuksilla. Jatkokehitys on vaikeaa ja kallista, koska jokainen toiminnollisuus on eri osapuolten hallussa, sisältäen useita lisenssejä. Myös kokonaishinta tällaisesta kokonaisuudesta muodostuu kalliiksi.


Wise-järjestelmä

Wise-järjestelmä sisältää kaikki alla mainitut toiminnollisuudet yhdessä ja samassa järjestelmässä, jota on kehitetty yli 32 henkilötyövuoden (3/2017) ajan Mikkelin ja Porin yksiköissämme. Järjestelmä kokonaisuudessaan on WiseNetwork Oy;n tuottama, joten järjestelmän jatkokehitys yrityksen tarpeisiin on ketterää. Järjestelmä toimii pilvipalveluna ja sitä myydään kk-hintaisena SaaS-palveluna ilman kalliita projektikuluja. Järjestelmä on käyttöön otettavissa muutamassa työpäivässä.

Wise-järjestelmän toiminnollisuudet

 • Monikanavaviestintä responsiivisella WiseCMS-julkaisujärjestelmällä: kotisivut, uutiskirjeet, mobiiliapplikaatio, InfoTV ja some-päivitykset
  • WiseIntra; Wise toimii myös intranettinä WiseCRM:n roolihallinnalla
 • WiseCRM myynnin tukena: asiakkaiden segmentointi, aktiviteettien hallinta
 • WiseMarketing
  • ​WiseMail-uutiskirjeet, automaattisesti artikkelihallinasta
  • WiseApp-mobiiliapplikaatio, ohjaus artikkelihallinasta
  • WiseInfoTV-ohjaus artikkelihallinnasta
  • WiseEvent-tapahtumahallinta
  • WiseSurvey-tietonkeräys, kilpailut, kyselyt, tyytyväisyystutkimukset, lomakkeet
 • WiseSales
  • WiseDeal; tarjous/sopimus/lasku –toimintaketjulla
   • Sopimushallinta
  • WiseEcommerce-verkkokauppa-ratkaisut B2B ja B2C monihallinnalla
   • WiseTicket kulunvalvonnalla
  • WiseReserve-varausjärjestelmä ajan ja paikan varaukseen
 • WiseEconomy automatisoitu taloushallinnonjärjestelmä
  • WiseInvoice -laskutusratkaisut
  • WiseBill-sähköinen ostolaskujen käsittely
 • Kaikki toiminnallisuudet sisältävät myös reaaliaikaisen analytiikan.Lisätietoja:

Hannu Myöhänen
Toimitusjohtaja
0440-532592
hannu.myohanen@wisenetwork.fi

Risto Ylönen
Myyntipäällikkö Itä-Suomi
044-2310 230
risto.ylonen@wisenetwork.fi

Lasse Myöhänen
Kehitysjohtaja
0400-532592
lasse.myohanen@wisenetwork.fiHelppokäyttöinen julkaisujärjestelmä - WiseCMS

WiseCMS on helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä, jolla voidaan toteuttaa kaikille päätelaitteille responsoituvat kotisivut.

Lue lisää


Tehokas CRM-järjestelmä – WiseCRM

Wise-CRM on helppokäyttöinen ja monipuolinen CRM-järjestelmä, jolla saadaan asiakassuhteiden hallinta järjestykseen.

Lue lisää


Sähköisen markkinoinnin ratkaisut - WiseMarketing

WiseMarketing sisältää uusimmat sähköisen markkinoinnin ratkaisut, joilla voidaan toteuttaa kohdennettua markkinointia ja viestintää.

Lue lisää


Sähköisen myynnin työkalut - WiseSales

WiseSales sisältää modernit sähköisen myynnin työkalut. Keskiössä on tuote- ja varastohallinta, jolla ohjataan kaikkia myynninkanavia, verkkokauppaa, varausjärjestelmää, sopimusmyyntiä ja lippukauppaa.

Lue lisää


WiseEconmyssä lähes kaikki toimenpiteet pystyy tekemään kaikilla päätelailla.

Yrityksen näköinen taloushallinto - WiseEconomy

WiseEconomy on yrityslähtöisesti kehitetty talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmä, jossa kaikki toiminnot on mahdollisimman pitkälle automatisoitu.

Lue lisää


WiseNetwork - jatkuvaa asiakaslähtöistä kehitystyötä

Yrityksen nimessä kuvataan yhtiön visioita jatkuvasta tuotekehityksestä asiakastarpeiden mukaan. Lähes kaikki asiakastarpeet soveltuvat käyttöön myös suurelle osalle muita asiakkaitamme. Asiakaskannan kasvaessa myös kehitysympäristö laajenee ja Wise-verkkopalveluun lisätään toimintoja kiihtyvällä vauhdilla – kaikkien käyttäjien eduksi.


Lue myös seuraavat artikkelit


Pilvipalveluna toimiva SaaS-palvelu

Wise-järjestelmää myydään pilvipalveluna, jota voi käyttää internetin kautta millä tahansa päätelaitteella. Sillä on kiinteä kk-hinta, joka sisältää ohjelmiston jatkuvan kehityksen.

Lue lisää


Heti käyttöönotettavissa

Wise-järjestelmä on asiakkaalle räätälöity, asiakkaan toiminnollisuuksilla haluama kokonaisuus. Wisen käyttöönotto on helppoa. Järjestelmä on avattavissa asiakkaalle yhden työpäivän aikana.

Lue lisää


Referenssit

Tarjoamme asiakkaillemme palvelumme avulla todellista lisäarvoa. Asiakkaidemme menestystarinat osoittavat, että digitalisoinnin suunnittelu ja toteutus kanssamme on erinomainen valinta – liiketoiminnan kasvu, kustannusten lasku ja ajansäästö ovat palvelumme konkreettisia hyötyjä.

Lue lisää


Kun verkkopalvelusivustoille on tehty SSL-salaus vasempaan yläkulmaan tulee vihreälukko ja maininta, että sivustolla on turvallista käsitellä mm. luottokortin tietoja.

Wise-järjestelmä sivustoille SSL-salaus

Verkkopalveluihin rekisteröityessä ja mm. verkkokauppa tapahtumissa luotettavuus on oltava kattavaa. SSL-salaus tarkoittaa, että sivustojen suojaus on tarkastettu ja asianmukaisesti salattu. ​SSL-salaus on nyt otettu osaksi WiseSaas-palvelusopimusta.

Lue lisää