WiseApp-Mobiiliapplikaatio

Wise-järjestelmä on responsiivinen ja toimii erinomaisesti kaikissa älypuhelimissa. Tarjoamme myös mobiiliapplikaatiota mm. paikkaan sidotun markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin.

Mikä on mobiiliapplikaatio?

Mobiiliapplikaatio eli mobiiliohjelmisto on sovellus, joka on suunniteltu matkapuhelimiin, älypuhelimiin ja kämmentietokoneisiin. Mobiiliapplikaatio on erikseen sovelluskaupasta ladattava ja asennettava sovellus. Se tarjoaa säännöllisille käyttäjille usein erilaisia vertaansa vailla olevia interaktiivisia ominaisuuksia sekä henkilökohtaisesti räätälöitäviä toimintoja. Applikaatio mahdollistaa muun muassa puhelimen kameran ja GPS-paikannuksen hyödyntämisen.

WiseApp-mobiiliapplikaatio Wisen toteuttamana

Wise-järjestelmässä applikaatio on kiinteä osa kokonaisuutta. WiseApp:ssä pystytään hyödyntämään Wise-järjestelmän artikkelihallintaan tuotettuja sisältöjä. WiseApp on yritykselle yksi kanava lisää tavoittaa kohderyhmänsä paikkatietoa hyödyntäen.

Mobiiliapplikaatio toimii sekä iPhone, että Android -mobiililaitteissa.

Asiakascase: HC Ässät Pori Oy -WiseApp

Ässillä on käyttössä Wise-järjestelmä ja joukkueen mobiiliapplikaatio rakennettiin pääasiassa elävöittämään ottelutapahtumia, mahdollistamaan paikkaan ja kontekstiin sidottua markkinointia ja viestintää sekä tarjoamaan erityisiä sisältöjä, joita ei muualta saisi. Ässien applikaatiossa hyödynnetään Wise-järjestelmällä tuotettuja sisältöjä Ässien kotisivuilta. Lisäksi sillä toteutetaan ottelutapahtumissa erilaisia kilpailuja ja gallupeja, joiden tuloksia seurataan tapahtumassa reaaliaikaisesti jäähallin mediakuutiolta.

WiseApp on mahdollistanut ottelutapahtuman ja jäähallin tuotteiden ja palveluiden markkinoinnin uudella tavalla, sillä appin kautta on mahdollista lähettää markkinointiviestejä vain niille appsin ladanneille jotka ovat juuri tietyllä hetkellä hallin alueella. Applikaatio on myös mahdollistanut uudenlaisia sähköisen näkyvyyden yhteistyökumppanuuksia ja esimerkiksi applikaation GPS-paikannusta ja paikkaan sidottua markkinointiviestintää on käytetty myös yhteistyökumppaiden markkinoinnissa.


Lataa Ässät app Google Playsta tai Apple Storelta
Lataa Ässät app Google Playsta tai Apple Storelta