WiseMarketing - Digitaalisen markkinoinnin ratkaisut

Monipuoliset markkinoinnin työkalut. Uutiskirjeet, tapahtumanhallinta, lomaketyökalu, applikaatio ja InfoTV. Materiaalit suoraan julkaisujärjestelmästä.

WiseMarketing vastaa moniin tarpeisiin

Sähköisen markkinoinnin osuus yritysten markkinoinnissa on kasvanut kovaa vauhtia ja sen merkitys tulee myös tulevaisuudessa olemaan erittäin suuri. Sähköisen markkinoinnin etuna ovat muun muassa erinomainen kohdennettavuus ja tulosten mitattavuus.

WiseMarketing sisältää kaikki uusimmat sähköisen markkinoinnin ratkaisut, joiden avulla yritys voi rakentaa ympärilleen monikanavaista näkyvyyttä. Monipuolisella järjestelmällä onnistuvat niin uutiskirjeet ja tiedonkeruulomakkeet kuin tapahtuman järjestämiseen tarvittavat kutsut ja niiden hallinnointikin. Paikkatietoa hyödyntävä mobiilisovellus mahdollistaa erittäin tarkasti kohdennetun markkinoinnin ja erikoistarjoukset.

Osana tuottavaa kokonaisuutta

Markkinoinnin kohdentamisessa hyödynnetään WiseCRM -asiakkuudenhallintajärjestelmään tallennettuja tietoja ja vastaavasti markkinoinnin työkalujen avulla kerätty asiakastieto tallentuu automaattisesti järjestelmään.

Merkittävin ero muihin vastaaviin ohjelmistoihin on, että kaikki sähköisen markkinoinnin työkalut ovat samassa järjestelmässä ja ne toimivat yhteydessä asiakasrekisteriin ja asiakastietouteen, jotka ovat osaa samaa järjestelmää. Julkaisujärjestelmän artikkelipankin ansiosta sisältöjä ja eri viestintäkanavia on helppoa hallita samasta paikasta. Kaikki toiminnot samasta järjestelmästä ilman erillisiä integraatioita. ​


WiseMarketing -toiminnallisuudet

WiseMail - Uutiskirjeet

Materiaalit suoraan artikkelihallinnasta. CRM:n avulla automatisoidut postituslistat ja kattava analytiikka.

Lue lisää

WiseSurvey – Lomaketyökalu

Kaikki lomakkeet samalla työkalulla: tiedonkeräys, asiakaskyselyt, kilpailut, arvonnat, äänestykset.

Lue lisää

WiseEvent - Tapahtumahallinta

Näyttävät kutsut, ilmoittautumisten kerääminen, lisäviestintä ja jälkimarkkinointi sekä maksuratkaisut

Lue lisää

WiseApp - Mobiiliapplikaatio

WiseApp hyödyntää samaa artikkelihallintaa kuin kotisivut, eikä erillistä julkaisujärjestelmää tarvita.

Lue lisääWiseAd - Mainonnanhallinta

Digimarkkinoinnin standardien mukaiset mainokset kotisivuille muutamalla klikkauksella.

Lue lisää