WiseNetwork Oy

WiseNetwork Oy on kehittänyt järjestelmän yritysten ja organisaatioiden kokonaisvaltaiseen asiakashallinnan, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja taloushallinnon digitalisoimiseen. Wise-järjestelmän kehittämiseen on käytetty (1/2017 mennessä) 30 henkilötyövuoden kehitystyö Mikkelin ja Porin yksiköissä.

Taustalla osaamista Rakentaja.fi -verkkopalvelusta

Yrityksen henkilöstöllä on pitkä kokemus muun muassa Rakentaja.fi -­verkkopalvelun kehittämisestä ja ylläpitämisestä sekä myynnin, markkinoinnin ja liiketoimintaprosessien digitalisoimisesta. Osaamistamme on tunnustettu myös tasavallan presidentin myöntämällä INNOSUOMI-palkinnolla.

Wise-järjestelmä

Tarjoamme kokonaisvaltainen ratkaisun tehostamaan asiakashallintaa, myyntiä, markkinointia, viestintää ja taloudenhallintaa.

  • WiseCMS – näyttävät, helppokäyttöiset kotisivut toimivat responsiivisesti kaikilla laitteilla
  • WiseCRM – asiakashallinta; kontaktit, tehtävien hallinta, kalenteritoiminnot
  • WiseMarketing – tehokas ja helppo sähköpostimarkkinointi, tapahtumahallinta, asiakaskyselyt/kilpailut/lomakkeet, MobiiliApplikaatiot
  • WiseSales – tuote/varastohallinta, verkkokaupparatkaisut, tarjous-ja sopimushallinta, varausjärjestelmä. Kaikki myynninkanavat käyttävät samaa tuote/varastohallintaa, tällöin myynnin kuin myös varaston tilanne on aina ajantasalla.
  • WiseEconomy – pitkälle automatisoitu taloushallinnonjärjestelmä, mikä vähentää oleellisesti taloushallinnon työtä.

Kaikki samassa järjestelmässä, kaikki samoilla logiikoilla, kaikki samoilla käyttäjätunnuksilla tekee kokonaisuudesta tehokkaan ja helppokäyttöisen.

Kehitystyötä yhdessä eri toimialojen yritysten kanssa

Wise-järjestelmä on kehitetty yhdessä pilottiasiakkaittemme kanssa – määrätietoinen yhteistyö on varmistanut järjestelmän vahvan asiakaslähtöisyyden ja erinomaisen käytettävyyden.

Toimistomme sijaitsevat Porissa, Mikkelissä ja Kuopiossa. Porin toimistomme sijaitsee Porin Puuvillassa - piipun juurella.
Toimistomme sijaitsevat Porissa, Mikkelissä ja Kuopiossa. Porin toimistomme sijaitsee Porin Puuvillassa - piipun juurella.

Lue myös seuraavat artikkelit

Wise-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakashallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloudenhallintaan. Kaikki samassa järjestelmässä, kaikki helppokäyttöisesti samoilla logiikoilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää