WiseNetwork - Jatkuva asiakaslähtöinen kehitys

WiseNetwork kehitysyhteisö on kehittänyt järjestelmän yritysten ja organisaatioiden kokonaisvaltaiseen asiakashallinnan, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja taloushallinnon digitalisoimiseen.

<p>WiseNetwork Oy:llä on yksiköt Porissa ja Mikkelissä Porin yksikkö sijaitsee Porin Puuvillassa (sisäänkäynti piipun juurelta).</p>

WiseNetwork Oy:llä on yksiköt Porissa ja Mikkelissä Porin yksikkö sijaitsee Porin Puuvillassa (sisäänkäynti piipun juurelta).

Taustalla osaamista Rakentaja.fi -verkkopalvelusta

Yrityksen henkilöstöllä on pitkä kokemus Rakentaja.fi -­verkkopalvelun kehittämisestä ja ylläpitämisestä sekä erilaisista myynnin, markkinoinnin ja liiketoimintaprosessien digitalisoimisesta. Wise-järjestelmän kehittämiseen on käytetty (11/2018 mennessä) 50 henkilötyövuotta Porin ja Mikkelin yksiköissä. Osaamistamme on tunnustettu myös tasavallan presidentin myöntämällä INNOSUOMI-palkinnolla.

Yritykset omistajat, avainhenkilöt, taustat

 • Kari Puosi hallituksenpuheenjohtaja, sijoittaja, toimii kiinteistösijoittajana
 • Hannu Myöhänen, toimitusjohtaja, toimi Rakentaja.fi:ssä toimitusjohtajana, yrityksen perustaja
 • Lasse Myöhänen, kehitysjohtaja, hallituksen jäsen, toimi Rakentaja.fi:ssä kehityspäällikkönä
 • Tommi Saarela, sijoittaja, toimi 2000-2010 Nokialla myynnissä sijoituspaikkana Lontoo
 • Pentti Teponoja, kehityspäällikkö, Senior Adviser, toimi Rakentaja.fi kehitysjohtajana
 • Pentti Hannukainen, sijoittaja, hallituksen jäsen, Senior Adviser
 • Aulis Ruotsalainen Senior Adviser
 • Aku Laaksonen, taloushallintojärjestelmän kehitys, Porin yksikkö
 • Paavo Tengvall, kehityspäällikkö, Mikkelin yksikkö
 • Otto Piispanen, tuotekehittäjä MobiiliApplikaatiot, Mikkelin yksikkö
 • Jussi Anttila, ohjelmointi
 • Aki Mäkitalo, ohjelmointi
 • Annika Hämäläinen, testaus
 • Eetu Markkula, asiakasjärjestelmien avaus, tekninen tuki
 • Jarmo Nissinen, sijoittaja, Senior Adviser
 • Santeri Kyrövaara, AD, tuotekehittäjä (Framill Oy)
 • Miikka Timoska, yhteyspäällikkö


Yhtiön tuotekehityksessä on yhteensä 17 henkilöä.

Wise-järjestelmä

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun viestintään, asiakashallintaan, markkinointiin, myyntiin ja taloudenhallintaan.

 • WiseCMS – näyttävät, helppokäyttöiset kotisivut toimivat responsiivisesti kaikilla laitteilla
 • WiseCRM – asiakkuudenhallinta; kontaktit, tehtävien hallinta, kalenteritoiminnot
 • WiseMarketing – tehokas ja helppo sähköpostimarkkinointi, tapahtumahallinta, asiakaskyselyt/kilpailut/lomakkeet, MobiiliApplikaatiot, InfoTV:eet
 • WiseSales – tuote/varastohallinta, verkkokaupparatkaisut, tarjous-ja sopimushallinta, varausjärjestelmä. Kaikki myynninkanavat käyttävät samaa tuote/varastohallintaa, tällöin myynnin kuin myös varaston tilanne on aina ajantasalla.
 • WiseEconomy – pitkälle automatisoitu taloushallinnonjärjestelmä, mikä vähentää oleellisesti taloushallinnon työtä.


Kaikki toiminnallisuudet sisältävät myös reaaliaikaisen analytiikan.

Kaikki samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja samoilla käyttäjätunnuksilla!

Wise-missio

Liiketoiminnan digitalisointi on yksi yrityksen suurimmista haasteista. Wise-järjestelmä kehittyy jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan - asiakkaillamme on koko ajan käytössään markkinoiden paras ratkaisu.

Kehitystyötä yhdessä eri toimialojen yritysten kanssa

Wise-järjestelmä on kehitetty yhdessä asiakkaittemme kanssa – määrätietoinen yhteistyö on varmistanut järjestelmän vahvan asiakaslähtöisyyden ja erinomaisen käytettävyyden.

Hyvänä esimerkkinä jääkiekon Liiga, jossa nyt seitsemän joukkuetta: Ässät, Jukurit, Saipa, Sport, Kalpa, Pelicans ja KooKoo ovat yhdessä kehittäneet Wise-järjestelmän toiminnallisuuksia ammattimaiseen urheiluliiketoimintaan. Vastaava verkostoituneet kehitysyhteisöt ovat syntyneet myös Energia liiketoimintaan ja kauppakamareihin

Kauppakamareiden toiminta

Kauppakamareiden toiminnassa tarvitaan monipuoliset jäsenhallinnan-, asiakkuuden-, viestinnän ja mm. tapahtumamyynnin digitaaliset ratkaisut. Wise-järjestelmässä kokonaisuus on samassa järjestelmässä, toimien samoilla logiikoilla ja salasanoilla. Kaikkia toimintoja ohjaa järjestelmän CRM.

”Päädyimme Wisenetworkin järjestelmään, sillä se sisältää kaikki meidän tarvitsemat työkalut, ja paljon enemmänkin, mitä ei olla vielä ehditty hyödyntää. Järjestelmää on helppo käyttää. Olen ollut todella tyytyväinen palveluun: Wisenetwork on toiminut alusta asti asiantuntevasti, ketterästi ja asiakaslähtöisesti. Siitäkin huolimatta, että siirrettävää tietoa oli paljon, sujui siirto moitteetta. Jokaisessa asiassa Wisenetwork on kuunnellut toiveitamme ja toteuttanut niitä. Viestintä, markkinointi, tilastointi ja seuranta on nyt helpompaa, kun kaikki tieto löytyy samasta paikasta ja vieläpä paljon toimintoja on automatisoitu. Suosittelen Wisenetworkin järjestelmää muillekin”

-Viivi Sakkara, Keski-Suomen kauppakamari


Lue myös seuraavat artikkelit

Wise-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla.

Lue lisää


Kun verkkopalvelusivustoille on tehty SSL-salaus vasempaan yläkulmaan tulee vihreälukko ja maininta, että sivustolla on turvallista käsitellä mm. luottokortin tietoja.

Wise-järjestelmä sivustoille SSL-salaus

Verkkopalveluihin rekisteröityessä ja mm. verkkokauppa tapahtumissa luotettavuus on oltava kattavaa. SSL-salaus tarkoittaa, että sivustojen suojaus on tarkastettu ja asianmukaisesti salattu. ​SSL-salaus on nyt otettu osaksi WiseSaas-palvelusopimusta.

Lue lisää