Ohje - WiseCMS: Artikkelin asettaminen esikatselutilaan

Artikkelinostoja on mahdollista asettaa esikatseluun ja ajastaa sisällön avautuminen.

Sivuston kävijät näkevät artikkelista vain esikatselukuvakkeen ja varsinainen sisältö avatuu tarkasteltavaksi ennalta määrättynä ajankohtana.

(Huom. Evästeet tulee olla hyväksyttynä, jotta ohjevideot näkyvät.)

1. Luodaan ensin artikkeli, jonka sisällön halutaan avautuvan kävijöille vasta myöhempänä ajankohtana.

• Artikkelin muokkaustilassa, "Asetukset"-kohdassa, määritetään julkaisuajaksi se päivämäärä tulevaisuudesta, milloin artikkelin halutaan muuttuvan julkiseksi ja sisällön avautuvan kävijöille.
  • Laitetaan päälle "Julkinen"-rasti ja muut halutut asetukset.
  • Painetaan "Julkaise".

2. Tehdään ajastetusta artikkelista artikkelinosto halutulle sisältösivulle raahaamalla artikkelielementti sivulla haluttuun kohtaan.

3. Siirrytään muokkaamaan artikkelielementtiä klikkaamalla elementin päällä olevaa kynäikonia.

4. Laitetaan artikkelin asetuksiin rasti kohtaan "näytä esikatselu ennen julkaisua".

5. Klikataan "Valitse artikkeli" ja etsitään järjestelmästä valmiiksi luotu, ajastettu artikkeli.

6. Painetaan "Hyväksy".

7. Painetaan "Tallenna".

8. Julkaistaan sivu normaalisti, jolloin tehdyt valinnat tallentuvat.

Artikkelinosto näkyy nyt esikatselu-tilassa ja avautuu käyttäjien tarkasteltavaksi vasta haluttuna ajankohtana.