Ohje - WiseEconomy: Palkkalaskun maksaminen

Hyväksytyt palkkalaskut lähetetään maksuun järjestelmästä.

Palkkalaskun muodostamisen jälkeen tarkastus-hyväksyntä -kierto on täysin samanlainen kuin järjestelmän ostolaskujen puolella. Palkkalaskut täytyy aina olla hyväksyttynä ennen kuin ne voidaan lähettää maksuun.

1. Kun palkkalaskut halutaan maksaa, avataan palkkalaskujen listaus (Taloushallinto → Palkat → ​​​​​​​Palkkalaskut) ja valitaan "tila" -sarakkeeseen tilakoodi "Maksettavissa". Tämä toiminto tuo listauksen kaikista palkkalaskuista, jotka on hyväksytty, mutta niitä ei ole vielä maksettu. Saman listauksen yläreunassa on alasvetovalikko, josta voi tarvittaessa vaihtaa yrityksen pankkitilin, jolta palkat halutaan maksaa.

2. Tämän jälkeen valitaan kaikki palkkalasku, jotka halutaan lähettää maksuun. Vihreällä pohjalla olevan "Maksa" -painikkeen summa päivittyy sitä mukaan, kun valitsemme palkkalaskuja, jotka haluamme maksaa.

3. Kun laskut on valittu, klikataan "Maksa" -painiketta. Tämä toiminto muodostaa ponnahdusikkunan, johon syötetään Google Authenticator -sovelluksesta kuusinumeroinen varmenne. Toiminto hyväksytään "Lähetä" -painikkeesta ja tämän jälkeen palkkalaskut lähtevät maksuun niiden eräpäivinä.