Ohje - WiseSales: Lahjakorttien lunastaminen

Asiakas voi käyttää saamansa lahjakortin verkkokaupassa tai kassalla.

Lahjakortin käyttäminen kassalla

1. Kun asiakkaan tilaus on lyöty kassaan, klikataan

→ "Tallenna tilaus"

Kun asiakkaan tilauks on valmis klikataan "tallenna tilaus".

2. Valitaan maksutapavalikosta
→ "Näytä loput maksutavat"

Valitaan "Näytä loput maksutavat".

3. Valitaan kassan maksutavoista oikea lahjakorttityyppi.

Huom. Lahjakortteja on erityyppisiä, joten tässä vaiheessa tulee olla tarkkana, että valitsee oikean maksutavan lahjakortin mukaan.

Valitaan oikea maksutapa. Maksutapa tulee valita lahjakortin mukaan.

Maksutapojen hallinta

Huomaa, että maksutapoja pääsee nimeämään ja lisäämään hallinnasta kohdasta

→ "Myynti"
→ "Myynti"
→ "Asetukset"

"Kassa"-välilehden alta.

Tehdyt muutokset tulevat tallentamisen jälkeen heti näkyville kassaan.

Maksutapoja hallitaan järjestelmän hallintapuolelta myynnin työkalujen alta.

Tapaus: Sähköinen lahjakortti

Jos asiakkalla on käytettävissä sähköinen lahjakortti

Lahjakortin käyttäminen verkkokaupassa