Taustalla vuosikymmenten kehitystyö | WiseNetwork Oy

Taustalla vuosikymmenten kehitystyö

Hyvät tarinat on tehty jaettaviksi. Tarina WiseNetworkin taustalla on jo vuosikymmenten mittainen.

INNOSUOMI-palkinnosta WisePlatformiin

WiseNetworkin perustajilla on takanaan menestyksekäs historia nykyisin Rakentaja.fi-palveluna tunnetun ratkaisun takana. Hannu Myöhänen ja Pentti Teponoja perustivat Rakentaja.fin taustayhtiön, Suorakanava Oy:n, 80-luvun lopulla kehittäen siitä hienon menestystarinan. Rakentaja.fistä muodostui vuosituhannen vaihteen ja 2000-luvun alun aikana markkinoiden johtava rakentamisen ja remontoimisen verkkosivusto sekä yhteisö: asiakaskanta paisui 400 000 rakentajaan ja remontoijaan. Tarina huipentui vuonna 2006, kun Rakentaja.fi-palvelulle myönnettiin Tasavallan Presidentin INNOSUOMI-palkinto. (Kuvassa WiseNetwork Oy:n perustajat Hannu Myöhänen ja Pentti Teponoja ottamassa vastaan tasavallan presidentin INNOSUOMI-palkintoa 2006).

Kaikki samassa järjestelmässä

2000-luvun alun vuosiin kiteytyy myös ajatus kokonaisvaltaisen toiminnanohjausjärjestelmän kehittämisestä kaikkien yritysten käyttöön. Rakentaja.fissä käytössä ollut taustajärjestelmä oli kokonaisuudessaan yrityksen omaa tuotekehitystä. Keskiössä oli CRM, jonka ympärille rakennettiin rakentajia ja remontoijia palveleva kattaus viestintään ja myyntiin sekä toimialakohtaiset digitaaliset palvelut kohderyhmälle.

Kun kaikki työkalut olivat samassa järjestelmässä, toteutuivat tulevan WisePlatformin arvot jo tuolloin: helppokäyttöisyys ja toimintavarmuus. WiseNetworkin tiimistä Rakentaja.fin parissa oppia tulevaisuuteen ammensivat myös kehitysjohtaja Lasse Myöhänen, tuotantojohtaja Timo Lehtinen sekä luova johtaja Santeri Kyrövaara.

Rakentaja.fin yrityskaupan jälkeen CRM-pohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän kehittäminen oli selviö - syntyi yritys WiseNetwork ja WisePlatform-alusta sen kaiken pohjaksi. Yrityksen liiketoiminnan edellyttämät viestinnän, myynnin ja taloushallinnon työkalut CRM-ohjatusti: kaikki samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla.

WiseNetwork nyt

Nykyään WiseNetwork työllistää yli 50 henkilöä. Kokonaisuudessaan WisePlatformin kehittämiseen on panostettu satoja henkilötyövuosia eikä järjestelmän kehitys pääty koskaan - näin asiakkaillamme on aina käytössään ajantasainen järjestelmä.

Tarina yrityksen nimen taustalta

Myös WiseNetworkin nimen taustalla on tarina. Uuden yrityksen nimen tuli kuvata, kuinka asiakkaat ovat tiiviisti mukana kehittämässä kanssamme maailman laajinta CRM-järjestelmää. Yhdessä muodostamme viisaan yhteisön ja mikä kuvaisi tätä paremmin kuin nimi WiseNetwork. Jokaisen toimialan kohdalla tehty kehitystyö hyödyttää myös kaikkia muita asiakkaitamme – kehitetään siis WisePlatformia jatkossakin yhdessä. Tarina jatkuu ja jokaisella yrityksellä on mahdollisuus olla osa sitä.
​​​​​​​


CRM-järjestelmä WisePlatform

Etsitkö toiminnanohjausjärjestelmää, joka auttaa yritystäsi toimimaan tehokkaammin ja kehittämään toimintaansa? Meillä on hyviä uutisia - olet löytänyt sellaisen.