Företaget

Lång erfarenhet, unik innovation, stark vision, hårt arbete, experter och attityd - det är WiseNetwork gjort av.

​​​​​​​WiseNetwork är en föregångare inom helhetsmässiga digitaliseringen av verksamhet i företag.


​​​​​​​Grundarna av WiseNetwork har bakom sig en föregångsrik historia bakom nuvarande Rakentaja.fi servicen. Ideén att utveckla ett helhetsmässigt affärsystem till alla företag förknippas i början av 2000-talet

WisePlatform som vi har utvecklat är ett affärssystem till företag som innehåller alla företagets verktyg i ett och samma system: kundförvaltning, hemsidor och marknadsföring, försäljning och ekonomisk förvaltning. WisePlatform är tillverkat helt och hållet av WiseNetworks egen personal. Det är ett resultat av 150 personarbetsår inom design, utveckling och tillverkning.

Kundledad produktutveckling och pilotering började år 2013 med bland annat ishockeylag från den finska mästerskapligan, energiföretag och handelskammare. Snabbt förstod vi att vi håller på med något som är större än vi själva.

I början av året 2022 har antalet personal vuxit till 30. Hela personalen är också delägare i företaget.

Vi har nästan 200 kunder - som största grupperna gymverksamheten WiseGym (60 gym och sportcentrum), WiseGolf (40 golfklubber), handelskammare (9), händelseverksamhet (31 händelseaktörer och restauranger), föreningar (24) och energiverksamheten (6).

Alla våra kunder är med i WisePlatforms kontinuerliga utveckling och nya funktionaliteter läggs in varje månad. Våra kunder har alltid framför sig marknadens mest aktuella servicehelhet.

Vår kundretention för hela företagets historia är 99,5%
​​​​​​​

WisePlatform - en innovation som födes från behov

WisePlatform är ett affärssystem som innehåller alla företagets verktyg i ett och samma system: kundförvaltning, hemsidor och marknadsföring, försäljning och ekonomisk förvaltning


​​​​​​​CRM-system WisePlatform

Söker du efter ett affärssystem som hjälper ditt företag att funktionera mer effektivt och utveckla din verksamhet? Vi har bra nyheter - du har hittat ett sådant system.