WiseGolf toiminnanohjausjärjestelmä | WiseNetwork Oy


​​​​​​​

WiseGolf toiminnanohjausjärjestelmä

WiseGolf-toiminnanohjaus sisältää kotisivut, markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut täydennettynä golftoiminnan ratkaisuilla - kaikki samassa CRM-järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla.


​​​​​​​Markkinointiviestinnän ratkaisut

WiseGolfissa CRM ohjaa kaikkia järjestelmän osa-alueita. CRM:n avulla määritetään erilaiset luku- ja päivitysoikeudet järjestelmään, jolloin tietyt sisällöt saa näkymään vain halutuille kohderyhmille (jäsenet, osakkaat, vieraspelaajat, toimikunnat, jne). Artikkelit, joihin voidaan nostaa sisältöjä CRM:stä ja myynnin kanavista tallentuvat artikkelihallintaan, josta ne ovat jaettavissa kotisivuille, uutiskirjeillä kohderyhmille tai sosiaaliseen mediaan muutamalla klikkauksella.
​​​​​​​

WiseCRM

WiseCRM ohjaa kaikkia järjestelmän osa-alueita
​​​​​​​ja mahdollistaa täsmällisen asiakastietojen hallinnan.

 • WiseRoles - luku- ja päivitysoikeudet
 • WiseManagement - osakerekisteri, hallitus, yhtiökokous
 • WiseSign - vahva digitaalinen hyväksyntä
 • WiseLeads - liidikehitys

WiseCMS

Monipuolinen julkaisujärjestelmä, jolla loihditaan näyttävät ja helposti päivitettävät kotisivut sekä muut markkinointiaineistot.

 • WiseWebsite - ​​​​​​​kotisivut
  • ​​​​​​​myös alasivustot
 • WiseIntra - ratkaisut sisäiseen viestintään
 • WiseInfoTV - opasteet, infot​​​​​​​

WiseMarketing

Kattavat markkinoinnin työkalut kaikkiin viestinnän tarpeisiin. Luo ainesto, jaa se oikeille kohderyhmille ja seuraa tuloksia.

 • WiseMail - sähköpostit ja uutiskirjeet
 • WiseEvent - tapahtumahallinta
 • WiseSurvey - ​​​​​​​kyselyt ja lomakkeet
 • WiseAD - mainonnanhallinta
 • WiseGolf App - applikaatio
  ​​​​​​​


Myynnin ja taloushallinnon ratkaisut

Markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalujen ollessa samaa CRM-järjestelmää, kaikki prosessit tehostuvat. Myynnin kanavien (verkkokauppa, varausjärjestelmä, kassa ja sopimushallinta) käyttäessä samaa tuote-ja varastohallintaa pysyvät varastosaldot ajan tasalla. Kaikki myynti menee automaatisesti ajantasaisesti kirjanpitoon. Järjestelmän pankkiyhteyksien avulla myös tilitapahtumat kirjautuvat kirjanpitoon ilman välikäsiä.
​​​​​​​

  WiseSales

  Tehokkaat myynnin työkalut liiketoiminnan kasvuun. Myynnit siirtyvät automaattisesti ja ajantasaisesti kirjanpitoon.

  • WisePDM - tuote/varastohallinta kaikille myynninkanaville
  • WiseDeal - tarjous/sopimushallinta
  • WiseEcommerce - verkkokaupparatkaisut
  • WiseGolf - ajanvaraus
  • WisePOS - kassasovellukset

  WiseWork

  WiseApplikaatiolla käytettävä työajan-, matka- ja projektiseuranta ohjelmoituna WisePay palkkajärjestelmään. Tuotekehitys valmistuu 2024.​​​​​​​

  • WiseWork - työajan- ja matkaseuranta
  • WiseProject - projektiseuranta
  • WiseHR -
  • henkilöstöhallinto
  • WisePay - tulorekisteriohjattu palkkajärjestelmä


  WiseEconomy

  Reaaliaikaiset taloushallinnon työkalut takaavat, että käytössä on aina ajantasaiset talouden luvut.

  • WiseInvoice - laskutusratkaisut
  • WiseBill - sähköinen ostolaskujen käsittely
  • WiseNote -pankkikortti- ja käteiskuittien käsittely
  • WiseAccounting - automatisoitu kirjanpito


  ​​​​​​​


  ​​​​​​​

  WiseGolf intra on ajantasainen tietopankki WiseGolf-yhteisölle sisältäen ohjeita ja sisältöjä mm. järjestelmän käyttöopastukseen, toimintatapoihin ja käyttäjätukeen.


  WiseGolf toimialakohtaiset työkalut golfkentille ja seuroille
  ​​​​​​​

  WiseGolf App
  Helpoin tapa varata tiiaika mihin tahansa Suomen WiseGolfia käyttävälle kentälle. Mobiilisovelluksella pelaaja pidetään myös helposti tietoisena kotiseuran ajankohtaisista asioista sekä infotaan vieraspelaajaa olennaisista kenttäuutisista.

  Osakas- ja jäsenhallinta
  Osakkeiden hallinta, omistajanvaihdoksien tekeminen, pelioikeuksien hallinta sekä massalaskutukset. Ebirdie-rajapinta jäsenyystietojen käsittelyyn.

  Liikuntarahat
  Verkkokaupassa ja kassassa voidaan vastaanottaa eri liikuntarahoja ja maksaa niillä sekä uusia ostoja että nykyisen sopimuksen tulevia maksuja. Verkkokaupassa asiakas voi suoraan maksaa Smartumeilla sekä ePassilla.

  Golf ajanvaraus
  ​​​​​​​Lähtöajan varaamisen lisäksi helppoa lisämyyntiä - autot ja vaikkapa ravintolatuotteet samalla kertaa.

  Kassasovellus
  Kassasovellus (WisePOS) on tabletissa ja läppärissä toimiva kassajärjestelmä. Eri toimipisteille räätälöidään tuotehallinnon avulla omat kassapöydät. Data siirtyy automaattisesti kirjanpitoon omille tileilleen.

  Ry ja Oy samassa järjestelmässä
  Järjestelmä mahdollistaa koko golfyhteisön toiminnan samaa järjestelmää käyttäen.

  Golf-analytiikka
  Golftoiminnan tärkeimpien lukujen seurantaa sekä yhden silmäyksen dashboardeilla että syvemmälle pureutuvilla raporteilla.
  ​​​​​​​


  ​​​​​​​  Miksi valita ​​​​​​​WiseGolf?


  ✔️ Toimialaosaaminen

  WiseGolfin toimialajohdolla sekä palvelupäälliköillä on kymmenien vuosien kokemus toimialalta. Lisäksi asiakkaistamme koostuva kehitysryhmä kokoontuu säännöllisesti pohtimaan työkalujen ja toimintatapojen kehittämistä ja siihen liittyvää priorisointia.

  ✔️ Helppokäyttöinen

  Olemme panostaneet alusta asti WisePlatformin helppokäyttöisyyteen: Kaikki järjestelmän osat toimivat toistensa kaltaisesti – samoilla logiikoilla, olipa sitten kysymys viestinnästä, myynnistä tai taloushallinnosta.

  ✔️ CRM-ohjattu

  WisePlatformissa CRM ohjaa kaikkia järjestelmän osa-alueita. WiseCRM kokoaa kaikki asiakkaaseen liittyvät tiedot keskitetysti yhteen paikkaan, mistä ne ovat helposti järjestelmän kaikkien muiden toimintojen käytettävissä. WiseCRM:n ainutlaatuisuus muodostuu kaksisuuntaisesta tietojen siirrosta kaikkien järjestelmän toiminnallisuuksien välillä: CRM jakaa tietonsa kaikkien muiden WisePlatformin työkalujen käyttöön ja vastaavasti kaikki järjestelmän työkalut kerryttävät tietoja CRM:ään. GDPR:n mukainen tietojen käsittelyn todentaminen ja säilytys on kaikissa toiminnallisuuksissa selkeää.

  ✔️ Päällekkäinen työ poistuu

  Kaikki tallennetaan vain kertaalleen: julkaisutuotanto, kontaktit, tuotteet, tarjoukset, sopimukset, tilikartta. Osto-, myynti- ja palkkadata automatisoituna järjestelmän kirjanpitosovellukseen, näin perinteinen kirjanpito vähenee oleellisesti.

  ✔️ Valmis järjestelmä

  ​​​​​​​WisePlatform on räätälöity kokonaisuus, joka toteutetaan asiakkaan valitsemilla toiminnallisuuksilla ja visualisoidaan asiakkaan graafisella ilmeellä. Käyttöönotto on helppoa: järjestelmä saadaan avattua valituilla rakenteilla sekä asiakkaan graafisella ilmeellä n. 20 päivässä.

  ✔️ Jatkuva kehitys

  ​​​​​​​WiseNetworkin asiakkaat muodostavat kehitysverkoston, jossa tuotekehitys tapahtuu toimialoittain asiakkaiden aloitteista. Järjestelmän päivitys uusilla ominaisuuksilla tapahtuu kuukausittain ja näin asiakkailla on käytössä aina markkinoiden ketterin ajantasainen ratkaisu.

  ✔️ Kilpailukykyiset läpinäkyvät kustannukset

  WisePlatformin käyttöönotettujen toiminnallisuuksien kuukausikohtainen SaaS -palvelumaksu tekee kokonaiskustannuksista hallittavan ja läpinäkyvän.​​​​​​​​​​​​​​

  ✔️ Looginen tapahtumaketju

  Monikanavaviestintä ja myynti sekä taloushallinto muodostavat luonnollisen tapahtumaketjun, joista jokaisesta vaiheesta syntyy järjestelmään automatisoitu analytiikka.

  ✔️ Turvallinen

  Tiedostamme toiminnassamme tietoturvaan liittyvät riskit panostamme tietoturvatasoomme jatkuvasti.

  ✔️ Ekologinen, paperiton toiminta

  WisePlatforminn pilvipohjainen SaaS-palvelumalli mahdollistaa kokonaisuudessaan ekologisen paperittoman toiminnan.

  ✔️ Suomalainen yritys, innovaatio, työ ja palvelutuote

  ​​​​​​​WisePlatform on kokonaisuudessaan suomalainen kansainvälistyvä innovaatio, kaikki kehitystyö on tehty Suomessa.​​​​​​​


  WiseGolfia käyttävät kentät 2024  Miten voimme auttaa? - Lähetä meille viesti