WiseNetwork Oy | WiseNetwork Oy

Me olemme WiseNetwork

Pitkä kokemus, ainutlaatuinen innovaatio, vahva visio, kovaa työtä, huipputekijöitä ja asennetta - niistä on WiseNetwork tehty.

​​​​​​​WiseNetwork - edelläkävijä yritysten liiketoiminnan kokonaisvaltaisessa digitalisoimisessa
​​​​​​​

WiseNetworkin perustajilla on takanaan menestyksekäs historia nykyisin Rakentaja.fi-palveluna tunnetun ratkaisun takana. Ajatus kokonaisvaltaisen liiketoimintajärjestelmän kehittämisestä kaikkien yritysten käyttöön kiteytyy 2000-luvun alkuun.

WisePlatform on yritysten toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä: asiakashallinta, kotisivut sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut. Asiakkaamme ovat mukana WisePlatformin jatkuvassa kehitystyössä ja uusia ominaisuuksia lisätään järjestelmään kuukausittain. Asiakkaillamme on aina käytössä markkinoiden ajantasaisin palvelukokonaisuus.


WiseNetwork - It's in the name! Asiakkaamme ja henkilökuntamme kertovat mitä WiseNetwork ja sen ratkaisut heille merkitsevät.


WiseNetwork lukuina
​​​​​​​

WisePlatformin asiakaslähtöinen tuotekehitys ja pilotointi alkoivat vuonna 2014 yhdessä muun muassa Liiga-joukkueiden ja energiayhtiöiden kanssa laajentuen mm. kuntosali-, tapahtuma-, ravintola- ja golftoimintaan. WisePlatform on toteutettu kokonaisuudessaan WiseNetworkin oman henkilöstön ja asiakasverkoston ("wise network") toimesta.​​​​​​​ Se on 200 henkilötyövuoden suunnittelun, kehityksen, valmistuksen ja n. 10 miljoonan euron panostuksen tulos.

WiseNetworkin organisaation henkilöstömäärä on kasvanut jo yli 40:een. Lähes koko henkilöstö on myös yhtiön osakkaita.

WisePlatformia käyttää yli 300 organisaatiota (4/2024), suurimpina ryhminä kuntosalitoiminta WiseGym (yli 90 kuntosalia ja liikuntakeskusta), WiseGolf (yli 50 golfklubia), kauppakamarit (8), tapahtumatoiminta (31 tapahtumatoimijaa ja ravintolaa), jääkiekon Liiga 8/15 joukkuetta, yhdistykset (24) ja energialiiketoiminta (6).

Asiakkaamme ovat mukana WisePlatformin jatkuvassa kehitystyössä ja uusia ominaisuuksia lisätään järjestelmään kuukausittain. Asiakkaillamme on aina käytössä markkinoiden ajantasaisin palvelukokonaisuus. Asiakaspysyvytemme koko toimintahistoriamme aikana on 98,5 %.


Arvot ja vastuullisuus
​​​​​​​

WiseNetworkin päivittäisissä arvoissa korostuvat rehellisyys, ratkaisukeskeisyys sekä jatkuva kehitys. Meillä on viihtyisä työilmapiiri, jossa työkavereita arvostetaan ja tuetaan.

Rehellisyys: avoimuus työkavereita ja asiakkaita kohtaan sekä luottamuksen pitäminen ja ylpeys sekä yhtiötä että tuotetta kohtaan.

Ratkaisukeskeisyys: prosesseja kunnioittava, itseohjautuva ja skaalautuva toiminta.

Jatkuva kehitys: oman työn, työtapojen ja prosessien sekä tuotteen ja palvelun jatkuva kehittäminen/kehittyminen.

Liikkuminen ja aktiivisuus ovat kiinteä osa WiseNetworkiä - iso osa tämän hetkisistä asiakkaistamme toimiikin urheilun ja liikunnan parissa. WiseNetworkin järjestelmäratkaisuja käyttävien liikuntaoperaattorien (kuntosalit, golfkentät, palloiluhallit) asiakkaana on noin puoli miljoonaa suomalaista. Nämä puoli miljoonaa liikkujaa kirjasivat WiseNetworkin järjestelmiin liikuntakertoja viime vuonna yli 10 miljoonaa kappaletta.

Oman henkilökuntamme jaksamista tuemme mm. oman aktiivisen urheilujaostomme voimin. Urheilujaosto järjestää henkilökunnallemme kerran kuukaudessa erilaista liikunnallista toimintaa sekä muuta tekemistä. Kuluneen vuoden aikana olemme käyneet isolla porukalla mm. pelaamassa useita erilaisia palloilulajeja.


​​​​​​​


WisePlatform - tarpeesta syntynyt innovaatio

WisePlatform on liiketoimintajärjestelmä, joka sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä: asiakashallinta, kotisivut sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut.​​​​​​​​​​​​​​

CRM-järjestelmä WisePlatform

Etsitkö toiminnanohjausjärjestelmää, joka auttaa yritystäsi toimimaan tehokkaammin ja kehittämään toimintaansa? Meillä on hyviä uutisia - olet löytänyt sellaisen.

Taustalla vuosikymmenten kehitystyö

Hyvät tarinat on tehty jaettaviksi. Tarina WiseNetworkin taustalla on jo vuosikymmenten mittainen.

Tule meille töihin - WiseNetwork etsii uusia osaajia

Vauhdilla kasvava liiketoimintamme etsii jatkuvasti riveihinsä uusia tekijöitä - oletko sinä seuraava wiseläinen?