Yritys

Pitkä kokemus, ainutlaatuinen innovaatio, vahva visio, kovaa työtä, huipputekijöitä ja asennetta - niistä on WiseNetwork tehty.

​​​​​​​WiseNetwork on edelläkävijä yritysten liiketoiminnan kokonaisvaltaisessa digitalisoimisessa.

WiseNetworkin perustajilla on takanaan menestyksekäs historia nykyisin Rakentaja.fi-palveluna tunnetun ratkaisun takana. Ajatus kokonaisvaltaisen liiketoimintajärjestelmän kehittämisestä kaikkien yritysten käyttöön kiteytyy 2000-luvun alkuun.

WisePlatform on yritysten toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä: asiakashallinta, kotisivut sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut. WisePlatform on toteutettu kokonaisuudessaan WiseNetworkin oman henkilöstön ja asiakasverkoston (wisenetwork) toimesta. Se on 200 henkilötyövuoden suunnittelun, kehityksen, valmistuksen ja n. 10 miljoonan euron panostuksen tulos.

Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja pilotointi alkoivat vuonna 2014 yhdessä muun muassa Liiga-joukkueiden ja energiayhtiöiden kanssa laajentuen mm. kuntosali-, tapahtuma-, ravintola- ja golf toimintaan.

WiseNetworkin organisaation henkilöstömäärä on kasvanut 35:een. Lähes koko henkilöstö on myös yhtiön osakkaita.

WisePlatformia käyttää yli 300 organisaatiota (8/2023), suurimpina ryhminä kuntosalitoiminta WiseGym (yli 90 kuntosalia ja liikuntakeskusta), WiseGolf (yli 50 golfklubia), kauppakamarit (8), tapahtumatoiminta (31 tapahtumatoimijaa ja ravintolaa), jääkiekon Liiga 8/15 joukkuetta, yhdistykset (24) ja energialiiketoiminta (6).

Asiakkaamme ovat mukana WisePlatformin jatkuvassa kehitystyössä ja uusia ominaisuuksia lisätään järjestelmään kuukausittain. Asiakkaillamme on aina käytössä markkinoiden ajantasaisin palvelukokonaisuus. Asiakaspysyvytemme koko toimintahistoriamme aikana on 98,5 %.


WisePlatform - tarpeesta syntynyt innovaatio

WisePlatform on liiketoimintajärjestelmä, joka sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä: asiakashallinta, kotisivut sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut.​​​​​​​


​​​​​​​

CRM-järjestelmä WisePlatform

Etsitkö toiminnanohjausjärjestelmää, joka auttaa yritystäsi toimimaan tehokkaammin ja kehittämään toimintaansa? Meillä on hyviä uutisia - olet löytänyt sellaisen.

Taustalla vuosikymmenten kehitystyö

Hyvät tarinat on tehty jaettaviksi. Tarina WiseNetworkin taustalla on jo vuosikymmenten mittainen.

Tule meille töihin - WiseNetwork etsii uusia osaajia

Vauhdilla kasvava liiketoimintamme etsii jatkuvasti riveihinsä uusia tekijöitä - oletko sinä seuraava wiseläinen?