Yritys

Pitkä kokemus, ainutlaatuinen innovaatio, vahva visio, kovaa työtä, huipputekijöitä ja asennetta - niistä on WiseNetwork tehty.

​​​​​​​WiseNetwork on edelläkävijä yritysten liiketoiminnan kokonaisvaltaisessa digitalisoimisessa.

WiseNetworkin perustajilla on takanaan menestyksekäs historia nykyisin Rakentaja.fi-palveluna tunnetun ratkaisun takana. Ajatus kokonaisvaltaisen liiketoimintajärjestelmän kehittämisestä kaikkien yritysten käyttöön kiteytyy 2000-luvun alkuun.

Kehittämämme WisePlatform on yritysten toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä: asiakashallinta, kotisivut sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut. WisePlatform on toteutettu kokonaisuudessaan WiseNetworkin oman henkilöstön toimesta. Se on 150 henkilötyövuoden suunnittelun, kehityksen ja valmistuksen tulos.

Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja pilotointi alkoivat vuonna 2013 yhdessä muun muassa Liiga-joukkueiden, energiayhtiöiden ja kauppakamareiden kanssa. Nopeasti tajusimme, että olemme tekemässä jotakin itseämme suurempaa.

Vuoden 2022 alussa WiseNetworkin henkilöstömäärä on kasvanut 30:een. Koko henkilöstömme on myös yrityksemme osakkaita.

Meillä on lähes 200 asiakkuutta - suurimpina ryhminä kuntosalitoiminta WiseGym (60 kuntosalia ja liikuntakeskusta), WiseGolf (40 golfklubia), kauppakamarit (9), tapahtumatoiminta (31 tapahtumatoimijaa ja ravintolaa), yhdistykset (24) ja energialiiketoiminta (6).

Kaikki asiakkaamme ovat mukana WisePlatformin jatkuvassa kehitystyössä ja uusia ominaisuuksia lisätään järjestelmään kuukausittain. Asiakkaillamme on aina käytössä markkinoiden ajantasaisin palvelukokonaisuus. Asiakaspysyvytemme koko toimintahistoriamme aikana on 99,5 %.
​​​​​​​

WisePlatform - tarpeesta syntynyt innovaatio

WisePlatform on liiketoimintajärjestelmä, joka sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä: asiakashallinta, kotisivut sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut.​​​​​​​


​​​​​​​

CRM-järjestelmä WisePlatform

Etsitkö toiminnanohjausjärjestelmää, joka auttaa yritystäsi toimimaan tehokkaammin ja kehittämään toimintaansa? Meillä on hyviä uutisia - olet löytänyt sellaisen.

Taustalla vuosikymmenten kehitystyö

Hyvät tarinat on tehty jaettaviksi. Tarina WiseNetworkin taustalla on jo vuosikymmenten mittainen.

Tule meille töihin - WiseNetwork etsii uusia osaajia

Vauhdilla kasvava liiketoimintamme etsii jatkuvasti riveihinsä uusia tekijöitä - oletko sinä seuraava wiseläinen?