Referenser

Det finns många orsaker att välja WisePlatform som företagets affärssystem.

​​​​​​​Se vem som är våra kunder och vad de har att säga om oss.

​​​​​​

​​​​​​​

"Wiseplatform-systemet är ett mycket mångsidigt verktyg som har lättat vårt arbete inom marknadsföring, fakturering och kundtjänst. WisePlatform böjs enligt vår verksamhet och vi behöver inte byta vårt sätt att operera verksamheten enligt vad vårt system kan göra. När hela företags alla verktyg är i ett och samma system så är det eventuellt tydligare och lättare att se och hålla koll på helheten. Det är fantastiskt att märka WiseNetworks vilja att utveckla och föra hela tiden framåt systemet med den tanken att kundernas verksamhet blir lättare. Jag kan endast rekommendera WisePlatform och det har jag redan gjort till så många kollegor."

Ville Ahvenainen

VD
PowerGym oy

"WiseGyms verktyg är nutiden. Största fördelen kommer just från det att alla våra nödvändiga verktyg är i ett system och talar med varandra"

Anton Isaksson

Företagare
Liikuntakeskus Sipoon Syke


"Golf-branchen har haft redan länge ett klart behov till en lösning som det här. Med systemet får man ny effekt till kommunikation, marknadsföring och försäljning. Speciellt fint är det att med samma kredentialer kan man förvalta alla funktioner och ekonomiets parametrar verkar alltid vara aktuella "

Markus Björlin

VD
Yyteri Golf


​​​​​​​