CRM-ohjattu WisePlatform Etelä-Savon Energialle

Etelä Savon Energian WisePlatformiin aktivoitiin markkinointiviestinnän toiminnallisuudet. Toteutettiin Etelä-Savon Energialle kanta-asiakasohjelma, sekä monikanavaistettiin, kohdennettiin ja automatisoitiin viestintää ja markkinointia.

WiseNetwork Oy ja Etelä-Savon Energia Oy (ESE) käynnistivät yhteistyön keväällä 2016. Wise-julkaisujärjestelmällä toteutettiin yritykselle responsiiviset kotisivut ja järjestelmä mahdollistaa nykyisin ESE:lle helposti monikanavaisen viestinnän, kuten julkaisut paitsi kotisivuilla, myös julkaisut sosiaalisen median kanaviin, uutiskirjeet ja julkaisut muun muassa info-TV-järjestelmään. Järjestelmä on helpottanut ja automatisoinut viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä merkittävästi, sillä yksi ja sama julkaisu voidaan jakaa useampaan mediaan samalla kertaa.

Lisäksi Wise-järjestelmän avulla on kerätty lisätietoa ESE:n asiakkaista ja heidän kiinnostuksen kohteistaan ja pystytty tiedon avulla segmentoimaan asiakkaita ja kohdentamaan heille sopivaa viestintää. Järjestelmällä jaetaan myös kanta-asiakasetuuksia ja siellä on aina ajantasainen tieto siitä, mistä asiakkaat ovat kiinnostuneita ja miten pitkä asiakkuus tai minkä tasoinen asiakkuus on kyseessä.


Lue myös seuraavat artikkelit

Referenssit

WisePlatform taipuu monille eri toimialoille. Tutustu asiakastarinoihimme!

Lue lisää