Onhan se helppoa!

Kotisivut, markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut helppokäyttöisesti samassa crm-järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla.

Heti käyttöönotettavissa on valmis liiketoimintajärjestelmä ja toimialakohtaiset ratkaisut mm. kuntosaleille, tennis- ja padeltoimintaan, tapahtumatoimintaan, teattereille, urheiluuun ja ravintoloihin.

Kokonaisuuden käyttöönotto keskimäärin 20 työpäivää.


CRM-järjestelmä WisePlatform

WisePlatform on kokonaisvaltainen ratkaisu yritysten asiakkuuksien hallintaan, markkinointiin, myyntiin sekä taloushallintoon.

Jatkuvaa toimialakohtaista kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Yrityksen nimikin sen jo kertoo: asiakkaamme muodostaa viisaan verkoston, jonka avulla kehitystyö on jatkuvaa. Asiakkaillamme on aina käytössä ajantasaiset työkalut ja järjestelmä.

WiseNetwork Oy:n Ruotsin maajohtajaksi Anna Stenberg

Anna Stenberg on nimitetty WiseNetwork Oy:n Ruotsin maajohtajaksi. Stenberg on luonut maineikkaan kansainvälisen uran me&i-vaatemerkin parissa toimien muun muassa yrityksen toimitusjohtajana.


Kytäjä Golf ottaa käyttöön WiseGolf-järjestelmän

Kytäjä Golf on valinnut uudeksi toiminnanohjausjärjestelmäkseen WiseNetworkin tarjoaman WiseGolfin. WiseGolf on WisePlatform-järjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki yritystoiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Mika Nieminen aloittaa WiseNetworkilla golftoimialan johtajana

WisePlatformin uusin toimialakohtainen ratkaisu on golfklubien ja -kenttien toiminnanohjausjärjestelmä WiseGolf. Olemme saaneet huippuammattilaisen johtamaan golftoimintaamme, kun Mika Nieminen aloittaa WiseGolf Network Oy:n toimitusjohtajana ja WiseNetworkin golftoimialan johtajana 6.9.2021 alkaen.

Kohti myynnillistä syksyä

Monella alalla tulevan syksyn myynnin merkitys on massiivinen. Nyt onkin hyvä aika käydä oma myyntiprosessi läpi ja tehdä siihen tarvittavat viilaukset.


Toimialaratkaisut

Nainen kuntosalilla oranssit käsipainot käsissään.

WiseGym - kuntosalien toiminnanohjausjärjestelmä

WiseGym on kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä kuntosaleille ja liikuntakeskuksille kokoon, sijaintiin tai konseptiin katsomatta.

​​​​​​​WiseGolf - golfkenttien toiminnanohjaus

Asiakkuudenhallinta, ajanvaraus, kilpailujen järjestäminen, viestintä, myynti ja taloushallinto.

WiseTheatre - teattereiden toiminnanohjaus

Teattereiden asiakashallinta, lipunmyynti, paikkavaraus sekä myynnin ja taloushallinnon työkalut.


Referenssejämme