WiseGym-järjestelmä kuntosaleille | WiseNetwork Oy


​​​​​​​​​​​​

​​​​​​WiseGym - yksi järjestelmä riittää


Kamppailetko jatkuvasti järjestelmähaasteiden kanssa?
​​​​​​​- WiseGym on kuntosaliohjelmisto, joka auttaa mm. seuraavien haasteiden kanssa:


Kuvake tietokoneen näytöstä, joka on täynnä keltaisia post-it-lappuja tummalla taustalla.

Post-it laput &
​​​​​​​Excelit

Käytätkö useaa erillistä
​​ohjelmistoa päivittäin?
Ovatko liiketoimintasi tiedot post-it-lapuilla ja Exceleissä?
​​​​​​​
Eikö olisi mukavaa, jos kaikki hoituisi yhdellä järjestelmällä ja tiedot olisivat aina ajantasalla?​​​​​​​

Kuvake siiloista, joissa on erilaista crm-tietoa

Kuluttajien muuttuneet tottumukset​​​​​​​

Asiakkaasi haluavat ostaa helposti ja sitten kävellä ovista sisään treenaamaan - silloin kun se heille parhaiten sopii, ei sinun määritteleminä asiakaspalvelu-aikoina.

Onko tämä mahdollista nykyisellä järjestelmälläsi?
​​​​​​​

Kuvake, jossa on violetti maalitaulu ja sitä ympäröivät nuolet tummalla taustalla.

Myynti, markkinointi ja viestintä


Onko sinulla yksi asiakassegmentti, jolle viestit:
kaikki asiakkaat ja kaikki potentiaaliset.


Haluaisitko viestiä fiksummin eri kohderyhmille ja parantaa asiakaspitoa sekä tehostaa myyntiä?


​​​​​​​
Esittelyssä WiseGym

 • WiseGym on markkinoiden monipuolisin järjestelmä kuntosaleille. Se kokoaa kaikki tärkeät tiedot ja toiminnot samaan järjestelmään. Tämän ansiosta et tarvitse enää erillisiä muistilappuja, Excel-tiedostoja tai monimutkaisia ohjelmaviidakoita työssäsi.

 • WiseGym pitää kaikki tietosi ajantasalla ja päästää sinut järjestelmään koska tahansa ja missä tahansa - selainpohjainen järjestelmä mahdollistaa kaikki toiminnot myös etänä.
  ​​​​​​​
 • Kun sinun ei tarvitse käyttää aikaa monien ohjelmien kanssa säätämiseen ja tietojen siirtämiseen työkaluista toiseen, voit keskittyä olennaiseen - myynnin kasvattamiseen ja asiakkaiden palveluun.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Kaikki samassa järjestelmässä CRM:n voima

CRM-ohjatussa järjestelmässä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut on suunniteltu toimimaan samassa järjestelmässä samoja logiikoita hyödyntäen. Näin ​​​​​​​kaikki prosessisi tehostuvat - säästät aikaa ja rahaa.​​​​​​​


​​​​​​​Hyvästele heti

Useat erilliset järjestelmät
Data 100 eri paikassa
Manuaalisen työn aiheittamat virheet
​​​​​​​✗​​​​​​ Virheet viestinnässäToivota tervetulleeksi

Data yhdessä paikassa
Kasvumahdollisuudet
Säästöt manuaalisessa työajassa
Tyytyväisemmät asiakkaat
​​​​​​​


Luo myyntiä ja tyytyväisempiä asiakkaitaMonikanavaista viestintää yhdellä työllä

Sisällönhallintajärjestelmällä luodut sisällöt ovat suoraan käytettävissä eri viestinnän kanavissa - verkkosivut, uutiskirjeet, SMS-viestit sekä mobiiliapplikaation uutisfiidi ja push-ilmoitukset. Lisäksi jaat tuotettua sisältöä helposti somekanaviin ohjaten sieltä liikennettä omalle alustallesi.

​​​​​​​​​​​​​​

Jäsenyysmyynti sekä lisämyynti monipuolistuvat

Myyntiä voi tehdä mistä tahansa kanavasta helposti ja samanaikaisesti. Jäsenyysmyynnin muistilistat ja post-itit voi heittää roskiin: esimerkiksi kassan kautta sopimuksen myynti tapahtuu vain ostoskoriin siirtämällä - järjestelmä huolehtii laskutuksen aikataulutuksesta, segmentoinneista sekä muista rutiineista. Lisämyyntiin uudet digitaaliset asiakaskohtaamiset tarjoavat uusia mahdollisuuksia. CRMn automaattisen segmentoinnin myötä on helppoa tarjota relevanttia sisältöä oikeille kohderyhmille.
​​​​​​​

Ryhmäliikuntatuntien, kurssien ja workshopien ilmoittautumiset​​​​​​​

Ryhmäliikunnan ilmoittautumiset sekä ajantasainen tuntiaikataulu ovat saatavilla helposti mobiilisovelluksessa sekä nettisivuilla. Lisäksi erilaiset kurssit ja workshopit järjestät helposti - ei enää manuaalista työtä ilmoittautumisten tai maksujen suhteen. Tällaiset tapahtumat voidaan myydä helposti verkkokaupan kautta -saat aina rahasi etukäteen etkä menetä mitään, jos osallistuja ei saavukaan paikalle.​​​​​​​


Toistuvat maksut laskuina tai toistuvana korttiveloituksena

WiseGym mahdollistaa jäsenyyksien tai salikorttien automaattisen laskutuksen asiakkaan valinnan mukaan sähköposti-, elasku- tai paperilaskuna. Toinen vaihtoehto on veloittaa maksut helposti toistuvana korttiveloituksena ilman saatavien perinnän murheita - kuten suoratoistopalveluissa ikään. Kaikki automatiikka varmistaa tasaisen kassavirran ilman mitään käsityötä.


Kulkuoikeudet reaaliaikaisina

WiseGymissä on sisäänrakennettu reaaliaikainen kulunvalvonta, jolla voidaan ohjata ovia ja portteja, tarjoten modernin tavan hallita kulkuoikeuksia. Asiakkaiden ei tarvitse enää käydä asiakaspalvelun kautta helpottaen henkilökunnan työtaakkaa ja mahdollistaen uusien asiakkaiden aloittamisen milloin tahansa.


Kuntosalin markkinointi - segmentoi asiakasryhmät automaattisesti ja kohdenna markkinointi

WiseGym sisältää erilaisia markkinointityökaluja, kuten näyttävät ja helposti päivitettävät kotisivut ja mahdollisuudet sähköposti-, SMS- ja push-ilmoituksiin. Voit kerätä vaikkapa liidejä kyselylomakkeilla suoraan järjestelmään. Järjestelmä jakaa asiakkaat ryhmiin automaattisesti heidän toimintansa, kuten ostosten ja tapahtumaan ilmoittautumisten, perusteella. Tämä mahdollistaa kohdennetun markkinoinnin automaattisesti ilman manuaalista työtä.

Join the WiseNetwork

Meidän intohimomme on luoda ensiluokkaisia, toimialakohtaisia CRM-liiketoimintajärjestelmiä, jotka kattavat koko liiketoiminnan pyörittämiseen tarvittavan työkalupakin. WiseGym on syntynyt yhteistyössä alansa huippuasiantuntijoiden ja asiakkaidemme kanssa. Jatkuvan kehityksen lupauksemme varmistaa, että järjestelmäsi on aina ajantasalla ja vastaa markkinoiden muuttuviin tarpeisiin.


Tätä mieltä asiakkaamme ovat:
​​​​​​​

"Meille tärkeintä oli, että järjestelmä toimii sataprosenttisesti. Jos arvostat omaa aikaasi, valitse WiseGym."

Olli Suominen,
Loaded


Lue Loadedin koko tarina >>


"WiseGymin työkalut ovat tätä päivää. Suurin hyöty tulee nimenomaan siitä, että kaikki tarvitsemamme työkalut ovat samassa järjestelmässä ja puhuvat keskenään."​​​​​​​

Anton Isaksson,
Sipoon ja Loviisan Syke


​​​​​​​"Järjestelmän käyttö on helpottanut toimintaamme monella tavalla. Tänä päivänä emme vaihtaisi WiseGymiä mistään hinnasta mihinkään toiseen järjestelmään."

Sanna Halonen,
Liikuntakeskus Core

​​​​​​​

​​​​​​​Vanhojen asiakkaiden sitouttaminen uusia unohtamatta:
​​​​​​​Kouvola Power Gymin tarina


Kouvola Power Gymin yrittäjä Ville Ahvenainen kertoo, kuinka heidän yrityksensä saavutti kaikkien aikojen myyntiennätyksen hyödyntämällä WiseGymin työkaluja.

"Asiakkaiden sitouttaminen on kaiken A ja O, varsinkin kun nykyaikana asiakkaat välttelevät pitkiä sopimuksia. Kuntosalien on keksittävä luovia tapoja ja parannettava palveluaan pitääkseen asiakkaistaan huolta.

Ja tässä WiseGym loistaa. Muutamalla painalluksella appissa asiakas voi lisätä itselleen kuntosaliaikaa.

WiseGym mahdollistaa tarjousten tekemisen myös nykyisille asiakkaille. Näin uskolliset jäsenet saavat aina parhaat tarjoukset, tuntevat itsensä arvostetuiksi ja vaihtavat vähemmän todennäköisesti muualle paremman tarjouksen perässä - joka on syy, miksi useimmat ihmiset vaihtavat kuntosalia.

Haluasimme maksimoida Black Friday -verkkomyyntimme WiseGymin avulla ja loimme markkinointisuunnitelman sekä nykyisille että uusille asiakkaille."
​​​
Kouvola Power Gym myi yhden päivän aikana yli 33 300 euron edestä saliaikaa.
​​​​​​​

Tämän lisäksi ennakkomyytiin potentiaalisille asiakkaille jäsenyyksiä teemalla "treenaa loppuvuosi erikoishinnalla". Tämän jälkeen sopimus jatkuu normaalina toistuvalaskutteisena jäsenyytenä. Näitä sopimuksia tehtiin ennätykselliset 87 kappaletta!


Ville Ahvenainen,
Power Gym Kouvola

​​​​​​​
​​​​​​​

"Nettisivujen sisällön tuottaminen ja muokkaaminen on helppoa ja nopeaa. Kulunvalvonnan asennus oli hyvin valmisteltu ja sujui hyvin, vaikka se olikin iso projekti. CRM-tehtävät ja niiden ohjeet ovat hyviä, ja ne tulivat positiivisena yllätyksenä; emme odottaneet tuollaista. Lisäapu tehtäviin Wise:lta tuli hyvin ja nopeasti."


Aleksi Inkinen,
​​​​​​​Kuntokeskus Energy

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


"Wisellä oli selkeä ja ymmärrettävä ennakkosuunnitelma, että miten mennään ja edetään ja mitkä on aikamääreet. Tämä toimi hyvin. Kaikissa siirroksissa on aina omat ongelmansa, mutta Wise pystyi ratkomaan kaikki ongelmat."


Harri Ojala,
​​​​​​​Kuntokeskus Kanava​​​​​​​


WiseNetwork on Europe Activen jäsen ja osa sen T-20 ryhmää. T-20 on omistautunut edistämään ja nopeuttamaan digitalisaatiota fitness-alalla.


​​​​​​​Mikä tekee WiseGymistä erilaisen?
​​​​​​​

 • WiseGym kokoaa yhteen verkkosivut, markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut sekä kuntosalikohtaiset ratkaisut. Tämä tarkoittaa, että tarvitsemasi ominaisuudet ovat samassa CRM-järjestelmässä. Olemme kehittäneet itse kaikki työkalut WiseNetworkillä, joten sinun ei tarvitse enää ikinä huolehtia integraatioista. Tarvitset vain WiseGymin pyörittääksesi liiketoimintaasi.

 • Ja paras osa? WiseGym on luotu kuntosaleille, kuntosalien toimesta. Saat siis juuri ne työkalut, joita oikeasti tarvitset.

 • Kehitämme WiseGymiä jatkuvasti. Tämä tarkoittaa, että kaikki asiakkaamme WiseGym-järjestelmät ovat aina ajan tasalla, mutta eivät koskaan valmiita - koska haluamme sinun pysyvän askeleen edellä WiseGymin avulla muuttuvassa maailmassa.

  ​​​​​​​


​​​​​​​WiseGym App - Ilmainen mobiiliapp asiakkaillesi


Kuntosalien kasvu tulee uusista sukupolvista, joiden suhtautuminen liikunta-alan palveluihin on erittäin suopeaa. He eivät kuitenkaan ole eläneet maailmassa, jossa joku palvelu ei ole välittömästi käytössä - leffoja ei jonoteta vuokraamoista, musiikkia ei osteta levyinä tai ladata mistään napstereista, eikä telkkarin maksukanavia käytetä korteilla. Miksi kuntosalikortti pitäisi noutaa asiakaspalvelun aukioloaikoina tai tutustumiskäynti pitäisi tehdä erikseen määritettyinä tutustumisaikana?
Mahdollistaako nykyinen järjestelmäsi tämän päivän kuluttajalle normaalit tarpeet?

WiseGymiin sisältyy WiseGym App, joka mahdollistaa asiakkaillesi tutustumiskäynnin, määräaikaisen kortin tai itse jäsenyyden ostamisen ja ensimmäisen treenikerran milloin vain - he voivat suunnata kuntosalille sen aukioloaikoina aina kun se tuntuu sopivalta, ilman odottelua vastaanotossa. Tämän mahdollistaa appissa oleva mobiilisalikortti.​​​​​​​

​​​​​​​

Kuntosalipalveluiden käyttäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta.


Valitse yrityksellesi sopiva suunnitelma


WiseGym Easy

 • Ohjatumpi vaihtoehto pienemmille toimijoille (alle 250t/v liikevaihto)
 • Esiasetettuja konsepteja ja toimintamalleja tuotetaan jatkuvasti lisää
 • Sopii myös uudelle perustettavalle salille
 • Järjestelmämaksu 4% liikevaihdosta
 • Käyttöönottomaksu: kiinteä 2000€


WiseGym Enterprise

 • ​​​​​Räätälöity ratkaisu kaikkiin tarpeisiin​​​​​​​
 • Moniyritysmallit sekä useamman toimipisteen toimijat
 • Kaikki toimintamallit ja WiseGymin työkalut käytettävissäsi
 • Järjestelmämaksu toimijan koon ja toimipistemäärän mukaan alkaen 960€/kk
 • Käyttöönottomaksu: 4 x kk-maksu

  ​​​​​​​


​​​​​​​​​​​​​​


WiseGymin sisäänrakennetut työkalut - ​​​​​​​kaikki samassa järjestelmässäWiseCRM

WiseCRM ohjaa kaikkia järjestelmän osa-alueita
ja mahdollistaa täsmällisen asiakastietojen hallinnan. Kuntosalin asiakashallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa!

 • WiseRoles - luku- ja päivitysoikeudet
 • WiseManagement - osakerekisteri, hallitus, yhtiökokous
 • WiseSign - vahva digitaalinen hyväksyntä
 • WiseLeads - liidikehitys
 • WiseTags - asiakkaiden automaattinen segmentointi
 • WiseActivities - asiakkaiden aktiviteettihistoria
 • WiseAssignments - tehtävät ja työlistat organisaation jäsenille
 • WiseCalendar - työkalenteri organisaation sisäiseen käyttöönWiseCMS

Monipuolinen julkaisujärjestelmä, jolla loihditaan näyttävät ja helposti päivitettävät kotisivut sekä muut markkinointiaineistot.

 • WiseWebsite - kotisivut sekä alasivustot omalla domainilla
  • Valikkohallinta
  • Bannerihallinta
  • Kampanjaländärit
  • Maksulliset sisällöt
 • WiseIntra - ratkaisut sisäiseen viestintään

WiseSales

  Tehokkaat myynnin työkalut liiketoiminnan kasvuun sisältäen kassajärjestelmän kuntosalille. Myynnit siirtyvät automaattisesti ja ajantasaisesti kirjanpitoon.

  • WisePDM - tuote/varastohallinta - kaikkien myyntien hallinta
   • myynnin automaattinen tiliöinti kirjanpitoon
   • asiakassegmentoinnin automatiikka
   • kulkuoikeudet oston perusteella
  • WiseDeal - tarjous/sopimushallinta
   • tarjouksesta tilaus/sopimus
   • sähköinen allekirjoitus
   • automaattinen laskutus
  • WiseEcommerce - verkkokaupparatkaisut
  • WiseReserve - varausjärjestelmä eri toimialoille
  • WisePOS - kassajärjestelmä kuntosali
   • uuden myynnin lisäksi tilausten/sopimusten maksaminen kassaan
   • kulkuoikeuksien/käyntien kirjaus kassaan
   • täysin räätälöitävät kassapöydät
   • mobiililaitteille soveltuva kassa
   • maksupääteintegraatio
   • kuittitulostinintegraatio  WiseMarketing

  Kattavat markkinoinnin työkalut kuntosalin markkinointiin ja kaikkiin viestinnän tarpeisiin. Luo aineisto, jaa se oikeille kohderyhmille ja seuraa tuloksia.

  • WiseMail - sähköpostit ja uutiskirjeet
   • automaattiset postituslistat
   • lähettäjäasetukset
   • peruutusryhmät
  • WiseSMS - tekstiviestityökalu
  • WiseEvent - tapahtumahallinta
   • toistuvat tapahtumat
   • tapahtumakutsut ja -muistutukset
   • tapahtumailmoittautumiset ja CRM päivitys niiden perusteella
  • WiseVenues - tapahtumapaikkakirjasto
  • WiseSurvey - kyselyt ja lomakkeet
   • automatiikka myynnin prosesseihin
   • tilaukset automaattisesti lomakkeilta
   • asiakassegmentoinnin automatiikka kyselylomakkeilta
   • sähköposti-ilmoitukset kyselyyn vastanneelle tai oman organisaation jäsenelle
   • CRM-tietojen päivitys kyselyyn vastanneilta
   • kyselyvastausten dashboard
   • kyselyvastausten käsittely
  • WiseInfoTV - opasteet, infot
  • WiseAD - mainonnanhallinta
  • WiseApp - mobiiliapplikaatio
   • mobiili kulkukortti
   • tapahtumailmoittautumiset
   • uutisfeed
   • push-ilmoitukset
   • oma hallinnointi (yhteystiedot, käyttäjätiedot, sopimukset, maksukortit)
   • yhteys asiakaspalveluun

  WiseAccessControl

  Helppo ja reaaliaikainen kulunvalvontajärjestelmä kuntosalille.

  • WiseCheck-In - Asiakkaiden sisäänkirjaus POS:n kautta
  • WiseMobileCheck-In - Sisäänkirjaus WiseAppin kautta
   • Asiakas voi kirjautua sisään WiseAppin kautta ja avata oven tai portin
   • Asiakas voi ilmoittautua tapahtumaan tai kuntosalitunnille WiseAppin kautta
  • WiseAccess - kulunvalvonta
   • ovien ja porttien etäavaus
   • ovien ja porttien avaamisen ajastus
   • kulunvalvonnan reaaliaikainen tilastointi
   • maksamattoman kulkuoikeuden automaattinen jäädytys ja automaattinen jäädytyksen purkaminen
  • WiseGroupX
   • ryhmäliikunnan ilmoittautumiset
    • kaksivaiheinen ilmoittautuminen, jossa vahvistus paikan päällä
    • sanktiotoiminto no show -asiakkaille
    • jonotoiminto ruuhkaisille tunneille
    • ryhmäliikunnan tilastot


  WiseAutomation (2024)

  • WiseAutomation Manager - Automaation hallinta
  • WiseAutomation Flow - Automaatiovirta: kampanjat, kanta-asiakasohjelmat


  WiseEconomy

  • WiseInvoice - Automaattinen laskutus ja myyntireskontra
  • WiseBill - Ostolaskut ja reskontra
  • WiseNote - Kuittien hallinta
  • WiseAccounting - Automaattinen kirjanpito


  WiseWork

  • WiseWork - Työ- ja matkaseuranta
  • WiseProject - Projektin seuranta
  • WiseHR - Henkilöstöhallinto
  • WisePay - Palkanlaskentajärjestelmä

   ​​​​​​​

  "Jos arvostat omaa aikaasi, valitse WiseGym."

  Olli Suominen, Loaded


  Joni Meskanen

  CEO
  ​​​​​​​

  +358 50 5389512
  joni.meskanen@wisenetwork.fi​​​​​​​

  Ville Ahvenainen

  Toimialajohtaja / WiseGym
  ​​​​​​​

  +35844 982 6786
  ville.ahvenainen@wisenetwork.fi


  Tero Kotilainen

  Asiantuntija / WiseGym
  ​​​​​​​

  +35844 717 3654
  tero.kotilainen@wisenetwork.fi  ​​​​​​​