Henkilötietojen käsittely


Tietosuojalauseke

Päivitetty 15.3.2018


Henkilötietojesi huolellinen ja varovainen käsittely on meille WiseNetwork Oy:ssä ensisijaisen tärkeää. Käsittelemme henkilötietojasi noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Toimimme aina laissa määritellyn hyvän tietojenkäsittelyn mukaisesti ja varmistamme, että yksityisyytesi ei vaarannu.

Henkilötietojesi käsittely auttaa meitä palvelemaan sinua paremmin. Keräämme ja käytämme henkilötietoja tuotteiden ja palveluiden tuottamiseen sekä aivan uudenlaisten palveluiden kehittämiseen ja tarjoamiseen. Näin pystymme vastaamaan paremmin sinun tarpeisiisi.

Sivustomme voi sisältää linkkejä muiden yhtiöiden sivuille tai palveluihin, joilla on omat ja mahdollisesti WiseNetworkin toimintamalleista poikkeavat tietosuojakäytäntönsä. Tällaisissa tilanteissa suosittelemme tutustumaan kyseessä olevien kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöihin.

Tarjoamme lisätietoja tietosuojasta useimpien yksittäisten palveluiden, tuotteiden, sivustojen ja sovellusten yhteydessä. Näissä tapauksissa annetut lisätiedot ovat ensisijaisia suhteessa tähän tekstiin.

Tietosuojakäytäntömme voivat hieman muuttua kehittäessämme palveluja tai lainsäädännön muuttuessa. Ajantasaiset tiedot käytännöistämme löydät tältä sivustolta. Jos haluat tietää tarkemmin yritysasiakkaidemme henkilötietojen käsittelystä, lue lisää alta.