Katsomokartan digitointi ja paikanvalinta WiseTicketissä

WiseTicketin käyttöönotto sisältää nyt katsomokartan digitoinnin. Lähetä meille katsomokartta ja katsomokohtaiset paikkamäärät - me hoidamme loput!

Katsomoiden digitointi on nyt otettu osaksi WiseTicket –lipunmyynnin käyttöönottoa. Käyttöönoton yhteydessä asiakas lähettää katsomokartan ja ilmoittaa katsomokohtaiset paikkamäärät. Tämän jälkeen Wisen tiimi digitoi katsomot ja integroi sen osaksi lipunmyynnin järjestelmää. Lopuksi digitoitu katsomokartta upotetaan joukkueen kauppaan, jossa liput myydään.

Myös ravintolapöydät ja VIP-katsomot voidaan digitoida toiveenne mukaan. Eri katsomon osille voidaan asettaa myös värikoodeja esimerkiksi lippujen hintatasoon perustuen. Tapahtumatoimijan hallinnoidessa omaa lipunmyyntiään erilaisten kampanjoiden ja lippupakettien tekeminen on äärimmäisen helppoa.


<p>Yleisnäkymä katsomosta</p>

Yleisnäkymä katsomosta

<p>Valittu katsomon osa ja valitut paikat.<br></p>

Valittu katsomon osa ja valitut paikat.


Tehokas ja asiakasystävällinen lipunmyynti

Kotisivuilla toimiva paikanvalinta on lyömätön etu lipunmyynnissä. Se houkuttelee varaamaan hyvät paikat ajoissa ja ostamaan liput ennakkoon. Se myös tuo lisäarvoa asiakkaalle helpottamalla lipunostoprosessia. Asiakkaan on helppo valita haluamansa paikat suuremmallekin porukalle.

Katsomokartasta voidaan nyt tehdä entistä visuaalisempi ja myyvämpi katsomokohtaisten kuvien avulla. Asiakkaalle hyöty on merkittävä, sillä kuvat auttavat valitsemaan mieluisen paikan. Myös VIP-alueiden lipunmyynti saa eri tavalla nostetta, kun näkymän paremmuus todistetaan kuvilla jo ennen lipun ostoa.

<p>Näkymä kentälle A3 katsomosta. Klikkaa auki!</p>

Näkymä kentälle A3 katsomosta. Klikkaa auki!


Ota meihin yhteyttä!


Yhteyspäällikkö/myynti

Miikka Timoska

044 311 8803

miikka.timoska@wisenetwork.fi

Toimitusjohtaja/myynti

Hannu Myöhänen

0440 532 592

hannu.myohanen@wisenetwork.fi​Tai jätä kysymys alla olevalla lomakkeellaLue lisää:


WiseTicket – Lippukauppa kulunvalvonnalla

Asiakkaan oma lippukauppa, jossa maksut virtaavat suoraan omalle tilille ilman välikäsiä

Lue lisää


Wise-järjestelmä

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla. Tutustu järjestelmän osa-alueisiin!

Lue lisää