Kouvolan Wiinijuhlat otti asiakkuudet haltuun WiseEvent toiminnanohjauksella | WiseNetwork Oy

Kouvolan Wiinijuhlat otti asiakkuudet haltuun WiseEvent-toiminnanohjauksella

Suomen festarikesä saa tänä vuonna uuden tulokkaan, kun Korian Klubi Oy järjestää Kuusankosken rantapuistossa uuden tapahtuman, Kouvolan Wiinijuhlat. Tapahtuman myynti, markkinointi ja asiakkuuksien hallinta hoidetaan WiseEvent-toiminnanohjausjärjestelmällä.
​​​​​​​

Kuusankosken rantapuisto herää eloon perjantaina ja lauantaina 28.-29. kesäkuuta 2024, kun Kouvolan Wiinijuhlilla nautitaan monipuolisesta juomatarjonnasta ja hyvästä musiikista: lavalle nousee kahden päivän aikana yhdeksän kotimaista eturivin artistia.

Matti Lindholm - mies Kouvolan Wiinijuhlien takana

Kymenlaakson kesä avataan jatkossa Kymijoen kupeessa hyvän musiikin ja juoman merkeissä: popmusiikkifestivaali Kouvolan Wiinijuhlat järjestetään ensimmäistä kertaa perjantaina ja lauantaina 28.-29. kesäkuuta.

Tapahtuman takana on Korian Klubi Oy ja sen toimitusjohtaja Matti Lindholm.

Lindholm tunnetaan pääasiassa urheilupiireissä, sillä mies työskentelee Kouvolan KooKoon Liiga-joukkueen myynti- ja markkinointijohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt myös Joensuun Mailan pesäpalloseuran toimitusjohtajana ja WiseEvent-toiminnanohjausjärjestelmä onkin hänelle tuttu sekä JoMasta että KooKoosta.

"Tunsin Wisen järjestelmän ja toimivuuden entuudestaan, joten se oli luonnollinen valinta", Lindholm sanoo.

"Pidän erityisesti siitä, että kaikki on yhdessä ja samassa järjestelmässä: kotisivut, lippukauppa, asiakasrekisteri, sähköpostimarkkinointi ja niin edelleen. Myös tapahtuman ruoka- ja juomamyynti toteutetaan Wisen järjestelemällä." Lindholm jatkaa.

WiseEvent-toimialajohtaja Jose Laaksonen on myös kovin mielissään yhteistyöstä. "On mahtavaa, että olemme saaneet tehdä yhteistyötä Matin kanssa tämän uuden hienon tapahtuman synnyttämiseksi. Uuden tapahtuman lanseeraus on aina riski ja vaatii rohkeutta. Erityisen mielissäni olen siitä, että pääsimme WiseNetworkin kanssa Kouvolan Wiinijuhlien tarinaan mukaan heti sen alusta alkaen."
​​​​​​​

Kouvolan Wiinijuhlien myynti edennyt erinomaisesti - WIP-liput myyty jo loppuun

Kouvolan Wiinijuhlat on otettu vastaan upeasti ja esimerkiksi tapahtuman WIP-liput myyntiin loppuun jo hyvissä ajoin huhtikuussa. Tapahtuman kapasiteetti on 4000 kävijää per päivä.

"Vastaanotto on ollut kerrassaan upea! Kiitos siitä kaikille lipunostaneille", Lindholm kiittelee.

Wiinijuhlien lavalle nousevat kahden päivän aikana yhdeksän kotimaista eturivin artistia ja yhtyettä kuten Elastinen, ABREU, Dingo ja Gasellit.

"Tiivistetysti tarjoamme kaksi päivää hyvää ruokaa, juomaa ja musiikkia. Rantapuiston miljöö jylhän Kymijoen vieressä on upea kesäfestarille.", Lindholm päättää.​​​​​​​


​​​​​​​


​​​​​​​

Mitä WiseEvent tarjoaa festivaaleille ja tapahtumille
​​​​​​​

Käyttäessään WiseEvent-toiminnanohjausjärjestelmää festivaali tai tapahtuma saa valtavan työkalupaketin hyödynnettäväkseen. Laajojen WiseCRM toimintojen avulla segmentoidaan asiakkaita markkinointia varten ja kasvatetaan omaa asiakaskantaa.

WiseMarketing markkinoinnin työkalujen avulla hallitaan tapahtuman markkinointia ja monikanavaista viestintää. WiseCMS julkaisujärjestelmällä luodaan kaikki viestintämateriaali, jota halutessaan voi levittää WiseWebsite kotisivujen, WiseApp mobiiliapplikaation tai WiseMail uutiskirjeiden avulla. WiseSurvey lomaketyökalulla voidaan myös kasvattaa omaa CRM-kantaa. Myös SMS- ja Push-viestit onnistuvat järjestelmästä käsin.


WiseSales myynnin työkalut tarjoavat kaikki tarvittavat myynnin kanavat. WisePDM tuote- ja varastohallintaan perustetaan kaikki tapahtuman myyntituotteet. WiseTicket oman lippukaupan avulla voit myydä tapahtuman liput sekä kaikkia muitakin oheistuotteita (esim. fanituotteita, VIP-palveluja tai ravintolapalveluja). Erillistä lipunmyyntikumppania ei siis enää tarvita ja teet huimat säästöt, kun asiakkaittesi ei tarvitse maksaa lipunmyyntisivustojen asettamia erillisiä käsittely-, palvelu-, tilaus- tai toimitusmaksuja. WiseDeal sopimushallinnan ja automaattisen WiseInvoice myyntilaskutuksen avulla voidaan suorittaa tapahtuman kumppanuusmyynti. Yritysmyynnin tukena on myös WiseSign sähköinen sopimusten ja asiakirjojen allekirjoittaminen sekä WiseLeads myynnin seuranta, jolla yritysmyyjä pitää oman myyntiprosessinsa hanskassa. Tapahtuman aikaiseen ravintola- ja oheismyyntiin taipuu puolestaan WisePOS kassasovellus, johon voidaan perustaa lukematon määrä erilaisia kassapöytiä sen mukaan, miten paljon myyntipisteitä tapahtumassa on. Myös kassalaitteet saat WiseNetworkin kautta.


WiseEvent-toiminnanohjausjärjestelmää käyttäessäsi et tarvitse erillistä taloushallinnon ohjelmistoa, vaan WiseEconomy taloushallinnon työkaluilla sinulla on aina reaaliaikainen talouden data käytössäsi. Kaikkien edellä mainittujen myynnin kanavien myynnit ohjautuvat automaattisesti kirjanpitoon, kun myynti suoritetaan. WiseBill ostolaskujen avulla otat sähköiset ostolaskut sisään järjestelmään, tarkastat sekä hyväksyt ne CRM-ohjatun laskun kierron mukaisesti. WiseNote kuittien avulla lisäät käteiskuitit järjestestelmään maksettavaksi ja WisePay palkkojen avulla maksat henkilökuntasi palkat. WiseWorkLog työajanseurannan avulla työntekijäsi voi raportoida omat työtuntinsa suoraan järjestelmään. Näin syntyy siis aina ajantasainen WiseAccounting kirjanpito.

​​​​​​​

WiseEconomy-kirjanpitopalvelut kruunaavat kokonaisuuden

Järjestelmätyökalujen lisäksi palveluumme kuuluu myös WiseEconomy-kirjanpitopalvelut eli erillistä tilitoimistoakaan ei enää tarvita. Kaikki kirjanpitäjät ovat omia työntekijöitämme, WisePlatformin kokonaislogiikan ymmärtäviä asiantuntijoita. Vaihtaessasi WiseEconomyyn yrityksellenne nimetään kirjanpidon vastuuhenkilö, johon voit olla suoraan yhteydessä aina tarpeen tullen. Kirjanpitäjämme erikoistuvat vain yhteen toimialaan edesauttaen asiakkaan ja kirjanpitäjän keskinäistä ymmärrystä asioista.

Kiinteä kuukaisihinnoittelu! Reskontratyö, kirjaukset, viranomaisilmoitukset sekä tilinpäätöstyöt - kaikki työt sisältyvät ennalta sovittuihin kuukausimaksuihin, joten yllättäviä kustannuksia ei tule.
​​​​​​​


Klikkaa kuva suuremmaksi!



​​​​​​​Kaipaako sinun tapahtumasi paremman järjestelmän?
​​​​​​​Ole meihin yhteydessä!
​​​​​​​

Jose Laaksonen
Toimialajohtaja / WiseEvent
jose.laaksonen@wisenetwork.fi
​​​​​​​p. 040-7534615

Linnea Kotiniemi
Palvelupäällikkö / WiseEvent
linnea.kotiniemi@wisenetwork.fi
p. 044-3680431