Lammaisten Energia liittyi WiseNetwork -kehitysverkostoon

Asiakaskokemus on ollut positiivinen ja järjestelmää tullaan tulevaisuudessa hyödyntämään entistäkin laajemmin.

Asteittain laajeneva käyttöönotto:

Lammaisten Energian kanssa lähdettiin liikkeelle heidän toiveidensa mukaan räätälöidyllä järjestelmäkokonaisuudella. WiseCMS julkaisujärjestelmällä toteutetut kotisivut ovat nyt yrityksen uuden ilmeen mukaiset. Etusivulle tuotiin erityyppisten integraatioiden avulla mm. tiedot mahdollisista jakelukeskeytyksistä. Lammaisten Energia otti käyttöönsä myös viestintää ja asiakashallintaa helpottavia työkaluja.

Suunnitelmissa on kehittää asiakkaisiin kohdistuvaa viestintää ja laskutuksen tehokkuutta WIseNetworkin tarjoamilla työkaluilla ja niihin rakennettuja automaatioita hyödyntäen. Wise-järjestelmä helpottaa jo nyt yrityksen arkea: kotisivujen päivittäminen, blogi, uutiskirjeet, tapahtumat - Kaikki samassa järjestelmässä.


Asiakaskokemus on ollut erittäin positiivinen:

"Ensimmäiset käyttökokemukset ovat olleet positiivisia. Järjestelmä on tosi monipuolinen ja siinä on mahdollisuuksia vaikka mihin. Lisäksi kehitystä tapahtuu jatkuvasti ja uudet ominaisuudet tulevat meillekin automaattisesti käyttöön. Tällä hetkellä käytössämme on vain pieni osa järjestelmän tarjoamista ominaisuuksista, mutta suunnitelmissa on laajentaa käyttöä. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja aikataulut ovat pitäneet sovitusti. Voin suositella muillekin!"

- Kimmo Kivikko, Lammaisten Energia Oy

Lammaisten Energian www-sivut ovat nyt uuden ilmeen mukaiset.
Lammaisten Energian www-sivut ovat nyt uuden ilmeen mukaiset.

Kysy lisää ja pyydä oma tarjous:
​​​​​​​

Yhteyspäällikkö/myynti

Miikka Timoska

044 311 8803

miikka.timoska@wisenetwork.fi

Toimitusjohtaja/myynti

Hannu Myöhänen

0440 532 592

hannu.myohanen@wisenetwork.fi


Tutustu Wise-järjestelmään:

Wise-järjestelmä on kustannustehokas kokonaisratkaisu sähkön myyntiprosessiin.

Wise-järjestelmä energiayhtiöille

Wise-järjestelmä on kokonaisvaltainen ratkaisu yritysten liiketoiminnan digitalisointiin. Viestinnästä kirjanpitoon kaikki samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla!

Lue lisää


Wise-järjestelmän opasvideot

Videoissa käydään läpi järjestelmän ominaisuuksia ja opastetaan niiden käyttöön. Videot ovat spiikattuja, joten muistathan laittaa äänet päälle!

Lue lisää