Pilvipalveluna toimiva SaaS-palvelu

WisePlatform myydään pilvipalveluna, jota voi käyttää internetin kautta millä tahansa päätelaitteella. Sillä on kiinteä kk-hinta, joka sisältää ohjelmiston jatkuvan kehityksen.

SaaS-palvelu

WisePlatform myydään SaaS-palveluna (Software as a Service). SaaS-palvelulla tarkoitetaan tapaa tarjota ohjelmistoja / sovelluksia internetin kautta palveluna. Perinteisen ohjelmiston asentamisen ja ylläpitämisen sijasta, asiakas käyttää ohjelmistoa internetin kautta. Asiakas ei siten tarvitse palvelua käyttääkseen muuta kuin internetyhteyden ja tietokoneen.

Kiinteä kk-hinta, joka sisältää ohjelmiston jatkuvan kehittämisen

Ohjelmiston käytöstä maksetaan kk-lisenssiä ja kk-hintaan sisältyy ohjelmiston jatkuva kehitystyö yhteistyössä asiakkaiden kanssa (poislukien täysin räätälöityjen ominaisuuksien rakentaminen). Asiakkaamme saavat siten jatkuvasti enemmän samalla rahalla.

Kaikki asiakkaamme käyttävät samaa palvelua omassa tietokannassaan ja haluamassaan laajuudessa (ohjelmistosta voi myös valita osia). Lisenssiin sisältyvä jatkuva ohjelmistokehitys tarkoittaa sitä, että ohjelmisto kehittyy kokoajan ja siihen tulee jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotka hyödyttävät laajasti asiakkaitamme. Tälla toimintamallilla ohjelmiston kehityskustannukset / rakentamiskustannukset eivät suoraan kohdennu yhteen asiakkaaseen vaan kehitystyön kustannukset kerätään “kollektiivisesti” ja varmistetaan siten tuotteen jatkuva kehittyminen ja kehitystyön hyödyt kaikille asiakkaille.

Kustannustehokasta ja järjestelmäkustannukset ennustettavissa

WiseNetwork Oy:n liiketoimintamallilla ohjelmistohankinta on kustannustehokasta ja hankinnan kustannukset hyvin ennustettavissa. Kiinteähintaisessa palvelussa riskit hankinnan osalta ovat huomattavasti pienemmät, kuin perinteisen ohjelmiston hankinnassa.