Porin vuoden yritys -palkinto WiseNetworkille | WiseNetwork Oy

Tiedote
Julkaisuvapaa 26.9.2024

Porin vuoden yritys -palkinto WiseNetworkille

WiseNetworkin saama Porin vuoden yritys -palkinto on tunnustus paitsi yritykselle itselleen myös kunnianosoitus koko viisaalle asiakasverkostollemme.

Yrityksen ja yrittäjän juhlaa

Porin Yrittäjät on jakanut Porin vuoden yritys -palkintoa jo vuodesta 1982 alkaen ja lista aikaisemmista tunnustuksen saaneista yrityksistä on huima. Tänä vuonna palkinnon saa WiseNetwork Oy, joka on ollut viime vuodet kovassa kasvussa: Yritys on kansainvälistymässä ja ensimmäiset kansainväliset asiakkaat sijaitsevat Saksassa. Asiakkaita WiseNetworkillä on reilusti yli 300 ja yrityksen toiminnan avainasemassa ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet. Tällä hetkellä WiseNetwork työllistää yli 50 henkilöä ja rekrytointi on koko ajan auki.

WiseNetworkillä on myös toinen syy juhlaan, sillä yrityksen perustaja ja strategiajohtaja Hannu Myöhänen palkittiin upeasta 40 vuoden yrittäjäurastaan yrittäjän timanttiristillä. Myöhänen on perustanut WiseNetworkin vuonna 2012, mutta yrityksen juuret juontavat alkunsa jo vuosituhannen vaihteeseen. Tällöin syntyi ensimmäinen Myöhäsen kokoama viisas verkosto, Rakentaja.fi-palvelu, joka yhdisti ainutlaatuisella tavalla rakennusteollisuuden yritykset sekä rakentajat ja remontoijat.


Viisas verkosto kehittämässä WisePlatform-järjestelmää

WiseNetworkille kasvun ja menestyksen on mahdollistanut yrityksen uniikki tapa toimia sekä kehittää tarjoamiaan ratkaisuja. Yrityksen päätuote on CRM-järjestelmä WisePlatform sekä sen toimialakohtaiset ratkaisut WiseGym, WiseGolf sekä WiseEvent. Kokonaisvaltaisen järjestelmän lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen myös WiseEconomy-kirjanpitopalveluita, joita käyttää tällä hetkellä jo lähes sata yritystä.

Siinä missä monet muut ohjelmistot tarjoavat yleispäteviä ratkaisuja, WiseNetwork tarjoaa jatkuvasti kehittyvän järjestelmän, jonka kehitykseen vaikuttavat alan parhaiten tuntevat ammattilaiset - asiakkaamme. "WiseNetworking" tuo yhteen eri alojen osaajat, jotka yhdessä ratkaisevat haasteita ja oppivat toisiltaan. Yhdessä muodostamme viisaan yhteisön ja mikä kuvaisi tätä paremmin kuin yrityksen nimi - WiseNetwork.

Monialainen yhteistyö tuottaa ainutlaatuisia ratkaisuja, joita muilla ei ole tarjota. WisePlatform on alusta, joka viisastuu verkoston kautta jokaisen tapaamisen, idean ja palautteen myötä, varmistaen, että asiakkaillamme on aina käytössään parhaat työkalut.

"Olemme todella ylpeitä ja kiitollisia saamastamme tunnustuksesta. WiseNetworkin koko toiminnan perustana on verkoston viisaus ja yhdessä toimiminen. Siksi tämäkin tunnustus on koko verkoston yhteinen saavutus - kiitos siis kaikki asiakkaat ja yhteistyökumppanit sekä loistava henkilöstömme", iloitsee WiseNetworkin toimitusjohtaja Joni Meskanen.

Porin vuoden yritys -palkinto jaetaan WiseNetworkille Porin päivänä, lauantaina 28.9. klo 12 alkavassa torijuhlassa.


Lisätietoja:

WiseNetwork Oy
Joni Meskanen, CEO, p. 050 538 9512, joni.meskanen@wisenetwork.fi


WiseNetwork lyhyesti:

WiseNetwork Oy on it-kehitysyhtiö, jonka päätoimipiste sijaitsee Porissa. Kehittämämme SaaS-palvelutuote – WisePlatform – muodostuu valmiista CRM-ohjatusta liiketoimintajärjestelmästä viestintään, myyntiin ja taloushallintoon sekä toimialakohtaisista ratkaisuista. WiseGym on kuntosaleille- ja liikuntakeskuksille suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä. WiseGymin lisäksi muita WiseNetworkin kehittämiä toimialakohtaisia tuotteita ovat mm. golfklubeille suunnattu WiseGolf sekä tapahtumaorganisaatioiden tarpeisiin soveltuva WiseEvent.
www.wisenetwork.fi​​​​​​​