Sujuva käyttöönotto ja tukipalvelut

WisePlatformin käyttöönotto kestää noin 20 työpäivää. Kartoitamme asiakkaidemme tarpeet ja huolehdimme projektin etenemisestä aikataulussa. Olemme apunasi liiketoimintasi kehittämisessä!

1. Kartoitamme asiakkaidemme tarpeet

WisePlatform on räätälöity, asiakkaan valitsemilla toiminnallisuuksilla avattu järjestelmäkokonaisuus. Ennen yhteistyömme alkua selvitämme, mitkä ovat juuri sinun yrityksellesi tärkeitä tietoja ja millaista tukea tarvitset liiketoimintasi kehittämiseen. Järjestelmän toteutus tehdään asiakkaan kanssa käydyn keskustelun pohjalta yhdessä sopimamme aikatalulun ja ohjeiden mukaan.


2. Sujuva käyttöönotto ja koulutus

WisePlatform-järjestelmän käyttöönotto on tehty mahdollisimman vaivattomaksi. Järjestelmäkokonaisuuden avaaminen asiakkaan käyttöön kestää keskimäärin 20 työpäivää ja sen aikana rakennamme asiakkaan uudet kotisivut, siirrämme kaikki tiedot nykyisistä järjestelmistä sekä koulutamme asiakkaan käyttämään järjestelmää.

Käyttöönotoissa jokaiselle asiakkaalle nimetään oma projektivastaava, joka toimii asiakkaan tukena koko käyttöönottoprosessin ajan. Projektivastaava pitää huolen, että asiat sujuvat ja käyttöönottoprosessi kulkee aikataulussa eteenpäin.

Järjestelmän käyttökoulutukset tapahtuvat pääsääntöisesti etäyhteyksin ja videoiden avulla. Mahdollisuuksien mukaan tulemme myös paikan päälle kouluttamaan asiakkaitamme.


3. Asiantuntevat tukipalvelut

Jatkossa asiakas- ja tukipalvelutiimimme ovat asiakkaidemme käytössä kaikissa järjestelmän käyttöön liittyvissä asioissa. Tukipalvelumme vastaa nopeasti asiakkaidemme eteen tuleviin pulmatilanteisiin ja järjestelmän käyttöä koskeviin kysymyksiin.

Tukipalveluiden lisäksi myös asiakkuuksista vastaavat palvelupäällikkömme tarjoavat apua järjestelmän täysipainoisessa hyödyntämisessä. Heidän kanssaan voi sparrata, keskustella, opetella lisää järjestelmän käyttöä sekä suunnitella järjestelmäratkaisuja tuleviin liiketoimintasi kehityskohteisiin.


4. Uusien mahdollisuuksien hyödyntäminen

Teemme jatkuvaa toimialakohtaista kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kehitämme siis järjestelmäämme ja toimintaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tiivis yhteistyö pitää sinut aina ajantasalla WisePlatformin uusista ominaisuuksista ja niiden hyödyntämismahdollisuuksista. Olemme apunasi liiketoiminnan kehittämisessä!