WiseMail - Uutiskirjeet

Materiaalit suoraan artikkelihallinnasta. CRM:n avulla automatisoidut postituslistat ja kattava analytiikka.

WiseMail-sähköpostimarkkinointityökalulla voidaan toteuttaa näyttäviä uutiskirjeitä, markkinointikirjeitä ja tiedotteita.

Markkinointiviestit helposti olemassa olevista sisällöistä

Wise-järjestelmän "Kaikki samassa järjestelmässä" -ideologia helpottaa ja nopeuttaa sisällöntuotantoa. Julkaisujärjestelmään ja kotisivuille toteutettuja sisältöjä voi hyödyntää suoraan markkinointityökalujen sisällöntuotannossa. Valmiiden sisältöjen hyödyntämiseen on rakennettu myös automatiikkoja, jotka tekevät markkinointitoimenpiteistä erityisen helppoja. Esimerkiksi kotisivun tuoreimmat uutiset voi lähettää muutamalla klikkauksella sähköpostimarkkinointikirjeenä kohdennetusti eri asiakasryhmille.

Henkilökohtainen kohdennettu viesti toimii parhaiten

WiseMail-sähköpostimarkkinointi hyödyntää Wise-järjestelmän CRM:n asiakastietoja ja kattavien asiakastietojen perusteella sähköpostimarkkinointia on helppo kohdentaa vastaanottajalle sopivaksi henkilökohtaiseksi viestinnäksi. Henkilökohtainen ja vastaanottajalle relevantti viesti tavoittaa vastaanottajan paremmin.

Analytiikkaa kampanjoista

Heti sähköpostimarkkinointiviestin lähettämisen jälkeen voidaan seurata lähetyksen dataa ja markkinointikampanjan onnistumista. Voidaan seurata kenelle lähetys on mennyt perille, kuinka moni on klikannut siinä olleita linkkejä. Informaation avulla voidaan kohdentaa myyntitoimenpiteitä ja jatkomarkkinointia.


Lue myös seuraavat artikkelit


WiseMail - Uutiskirjetyökalun käyttö

Tutustu alla olevasta videosta WiseMail -uutiskirjetyökalun käyttöön.

Lue lisää