WiseMail - Sähköpostimarkkinointi

Näyttävät markkinointisähköpostit helposti. CRM:n avulla automatisoidut postituslistat ja kattava analytiikka postituksista.

WiseMail-sähköpostimarkkinointityökalulla voidaan toteuttaa näyttäviä uutiskirjeitä, markkinointikirjeitä ja tiedotteita.

Mitä? - markkinointiviestit helposti olemassa olevista sisällöistä

WisePlatformin "kaikki samassa järjestelmässä" -ideologia helpottaa ja nopeuttaa sisällöntuotantoa. Julkaisujärjestelmään ja kotisivuille toteutettuja sisältöjä voi hyödyntää suoraan markkinointityökalujen sisällöntuotannossa. Valmiiden sisältöjen hyödyntämiseen on rakennettu myös automatiikkoja, jotka tekevät markkinointitoimenpiteistä erityisen helppoja. Esimerkiksi kotisivun tuoreimmat uutiset voi lähettää muutamalla klikkauksella sähköpostimarkkinointikirjeenä kohdennetusti eri asiakasryhmille.

Kenelle? - henkilökohtainen kohdennettu viesti toimii parhaiten

WiseMail-sähköpostimarkkinointi hyödyntää järjestelmän CRM:n asiakastietoja ja kattavien asiakastietojen perusteella sähköpostimarkkinointia on helppo kohdentaa vastaanottajalle sopivaksi henkilökohtaiseksi viestinnäksi. Henkilökohtainen ja vastaanottajalle relevantti viesti tavoittaa vastaanottajan paremmin.

Tagistä postituslista täysin automaattisesti

Ostettaviin tuotteisiin, tapahtumailmoittautumisiin, tiedonkeruulomakkeisiin, jne. voidaan kytkeä tagi, joka merkitsee kyseisen asiakkaan käyttäytymisen. Tuotteiden osalta sama toiminto voidaan tehdä myös päinvastaisena, jolloin valittu tagi poistetaan asiakkaan käyttäytymisen perusteella.

Postituslistalle voidaan antaa sääntö, jolloin se poimii päivittäin tietyn tagin omaavat henkilöt/yritykset automaattisesti kyseiselle listalle. Näin asiakkaiden segmentointi on täysin automaattista ja ajantasaista.

Miten meni? - analytiikkaa kampanjoista

Heti sähköpostimarkkinointiviestin lähettämisen jälkeen voidaan seurata lähetyksen dataa ja markkinointikampanjan onnistumista. Voidaan seurata kenelle lähetys on mennyt perille, kuinka moni on klikannut siinä olleita linkkejä. Informaation avulla voidaan kohdentaa myyntitoimenpiteitä ja jatkomarkkinointia.


Tutustu muihin markkinoinnin työkaluihin​​​​​​​

WisWebSite -kotisivut skaalautuvat kaikille päätelaitteille

WiseWebsite – CRM-ohjatut kotisivut

Näyttävät, responsiiviset sivustot sekä sisällöt mukautuvat kaikille päätelaitteille ja niitä on helppo päivittää itse.​​​​​​​

Lue lisää

WiseCMS - julkaisujärjestelmä

Markkinointiaineisto luodaan WiseCMS-julkaisujärjestelmällä, josta tuotetun aineiston voi jakaa eri kanaviin muutamalla klikkauksella.

Lue lisää

WiseEvent - Tapahtumahallinta

Tapahtumahallinta sisältää kutsut, ilmoittautumiset, jatkoviestinnän ja jälkimarkkinoinnin sekä maksuratkaisut.

Lue lisää


WiseSurvey – Lomaketyökalu

Kaikki lomakkeet samalla työkalulla: tiedonkeräys, asiakaskyselyt, kilpailut, arvonnat, äänestykset.

Lue lisää

Järjestelmään voidaan rakentaa useita erilaisia rooleja, joilla on erilaisia luku- ja muokkausoikeuksia.

WiseIntranet – Intranet ja extranet

Roolien hallinnan avulla rakennetut sisällöt rajoitetulla luku- ja muokkausoikeudella

Lue lisää

Wise-järjestelmään voidaan tuoda automaattisesti päivittyviä sosiaalisen median feedejä ja järjestelmällä tuotettuja artikkeleita voidaan jakaa kätevästi someen pop-up ikkunan kautta.

WiseSome – Somepostaukset

​Tuoreimmat uutiset helposti someen tai kiinnostavat julkaisut automaattisesti kotisivuille

Lue lisää


Kotisivut ja markkinointiviestintä CRM-ohjauksella

Markkinointiviestinnän työkalut: CMS, kotisivut, applikaatio, uutiskirjeet, lomaketyökalu (kyselyt ja kilpailut) ja tapahtumahallinta helppokäyttöisenä CRM-ohjattuna kokonaisuutena.

Lue lisää