WiseNetwork meriretkellä Kaljaasi Ihanalla

WiseNetworkin ja Kaljaasi Ihanan vieraaksi saapui täysi lastillinen purjehtijoita! Risteily tapahtui kauniissa Luvian saaristossa. Matkan aikana tutustutiin Wise-järjestelmään sekä nautittiin haitarimusiikista ja lohisopasta!
Kaljaasi Ihana purjehtii Luvian saaristossa!
Kaljaasi Ihana purjehtii Luvian saaristossa!

Taustalla luvialaisia vaikuttajia

WiseNetwork Oy:n keskeiset taustavoimat ovat Ihanan tavoin luvialaisia. Wise-järjestelmän kehitysjohtajana toimii Lasse Myöhänen ja graafisena suunnittelijana Santeri Kyrövaara. Yhtiön toimitusjohtaja ja perustaja on niin ikään luvialainen, Rakentaja.fi:stä tunnettu Hannu Myöhänen. WiseNetwork Oy:n omistaa 15 sijoittajaa/yhtiön avainhenkilöä.

Tapahtuman kulku

WiseNetworkin ja Kaljaasi Ihanan vieraaksi saapui täysi lastillinen innokkaita purjehtijoita. Kaiken kaikkiaan osallistujia oli 46 kappaletta. Kutsuvieraat koostuivat pitkälti Tampereen ja Porin kauppakamarin henkilökunnasta, kauppakamarien jäsenyrityksistä sekä muutamista WiseNetworkin avainasiakkaista.

Tapahtuma avattiin nostamalla alkumalja ja toivottamalla vieraat tervetulleeksi. Tämän jälkeen esiteltiin lyhyesti WiseNetworkin missiota sekä Wise-järjestelmää toimitusjohtaja Hannu Myöhäsen johdolla:

Internet-maailman muutosvauhti on yksi nopeimmista trendeistä. Wise-järjestelmän missio on kehittyä jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Näin asiakkailla on koko ajan käytössään markkinoiden ketterin ratkaisu. Toimialakohtainen kehitys tehdään aina yhteistyössä alan yrityksiä kuuntelemalla.”


Idylisessä Luvian saaristossa järjestetyn purjehduksen lomassa saimme nauttia myös herkullisesta lohisopasta, virvokkeista sekä hanurimusiikista.

Tutustu tapahtuman kuvagalleriaan: