WisePlatform hinnoittelu

Sopimuksen hinnoittelu voi perustua transaktioihin tai kiinteään kuukausimaksuun, sisältäen järjestelmän, jatkuvan tuen ja koko ajan kehittyvän tuotteen!

Asiakaskohtainen räätälöinti mahdollistaa reilun hinnoittelun

Meillä asiakas ei maksa turhasta. Vaikka Wise-järjestelmä on mittava ja täysin käyttövalmis kokonaisuus, se räätälöidään aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi ja yrityksen ilmeen mukaiseksi. Hinnoittelumme perustuu kolmeen perusasiaan:

  • Käyttöön otettavat osa-alueet
  • Järjestelmän käyttäjien määrä
  • Organisaation toiminnan laajuus

Jatkuva tuki ja tuotteen jatkokehitys kuuluvat hintaan

Yrityksen nimi kuvastaa asiakkaiden luomaa viisasta verkostoa, jossa tuotetta kehitetään koko ajan eteenpäin. Emme peri mitään lisäkuluja sellaisista tuotekehityksistä, jotka palvelevat myös muita asiakkaitamme. Yhden kertaostoksena tehdyn järjestelmähankkeen sijaan saat siis jatkuvasti kehittyvän tuotteen, joka palvelee yritystäsi digitaalisessa maailmassa syntyvien ja muuttuvien tarpeiden mukaan.

Kuukausihintainen pilvipalvelumme sisältää jatkuvan puhelin- chat- ja sähköpostipalvelun. Teknisen tuen lisäksi jaamme käyttövinkkejä ja case-esimerkkejä asiakkaidemme onnistumisista. Samalla kuukausimaksulla pääset osaksi kehitysyhteisöä, joka vie tuotetta eteenpäin ja kehittää jatkuvasti uusia käyttötapoja ja toimintamalleja.


Täytä lomake niin teemme Teille räätöidyn kustannusarvion:

Tämä lomake on toteutettu WiseSurvey-lomaketyökalulla.