WiseStorage – Tiedostonhallinta

Kuva- ja tiedostopankki, joka nopeuttaa sisällön lataamista ja helpottaa kuvien käsittelyä kotisivuilla

Helpompaa kuvien käsittelyä

WiseStorage on kuvien ja tiedostojen tallentamiseen tarkoitettu mediapankki. Tiedostot tallennetaan kansioon, josta ne voidaan helposti tuoda gallerioina kotisivuille.

Esimerkiksi Liiga-seuroilla prosessi menee niin, että valokuvaajat lisäävät ottamansa valokuvat mediapankkiin, josta seuran henkilökunta valitsee haluamansa kuvat ja tekee niistä kansion. Linkittämällä halutun kansion sisältöeditorissa, järjestelmä tuo automaattisesti koko kansion sisällön kuvagallerian muodossa.

Järjestelmän alustana toimii Googlen pilvipalvelu. Tulevaisuudessa siihen voidaan liittää myös Googlen Vision API –kuvantunnistustekniikkaa, joka tunnistaa kuvista erilaisia elementtejä. Tämä toiminto helpottaa ja automatisoi kuvien etsimistä ja lajittelua.

Merkittäviä synergiahyötyjä yhteisellä tiedostopankilla

Järjestelmän avulla voidaan toteuttaa erilaisille yhteisöille organisaatio-, osasto-, ja ryhmäkohtaisia tiedostopankkeja. Tällaisia yhteisöjä ovat esimerkiksi liiga ja liigajoukkueet, mestis ja mestisjoukkueet sekä yhdisykset ja niiden alaosastot.

Esimerkiksi urheilumaailmassa kuvia voidaan tallentaa yhteiseen kuvapankkiin, josta niitä voidaan hyödyntää esimerkiksi otteluennakoissa. Jokaisen joukkueen ei siis tarvitse rakentaa omaa kuvapankkiaan, vaan tiedostot voidaan helposti hakea yhteisestä arkistosta.